Відповідь: Форум чи Барахолка? Я за гармонійне поєднання форму та барахолки. Тут можна багато чого цікавого для себе почерпнути та й поділитись корисною комусь інформацію, а заодно щось дійсно хороше придбати. Я наприклад дуже задоволена придбаними тут речами, у магазинах такого б і не знайшла та й зекономити часом можна!!
Відповідь: Форум чи Барахолка? Угум... Кнопку "нові дописи" луччє не чіпати. Треба попросити Мартіні, щоб нормальні теми форматуванням відрізнялися. Нє?
Відповідь: Форум чи Барахолка? Якщо я не помиляюся, то ті що проти теж давали на продаж не одноразово????!!!!то тоді як вам рябить чуже........то ваше вам не рябить???? Я проти закриття в Вашому магазині фото нема, і як тоді вибирати на словах, чи проїздити з пошуками всі гроші???
Відповідь: Форум чи Барахолка? Якби можна було продовжити той стовпчик, що є праворуч в нас зараз і виводити тільки туди оголошення барахолки замість загального переліку.. теж думаю зручно було б. Але чи технічно це можливо?
Відповідь: Форум чи Барахолка? А навіщо? Хто шукає меблі може заходити в Барахолку у відповідний розділ. Я не про розміщення писала, а про виведення тем з барахолки.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Про шо ви тут всі балакаєте? Ніхто ніяку барахолку і не збирався закривати Революціонери, блін
Відповідь: Форум чи Барахолка? Про закриття говорили люди, котрі вупше не в курсі форумних справ. )))) Говорилося радше про те, аби в нових дописах не було видно, або не так видно. Реально?
Відповідь: Форум чи Барахолка? думаю що без барахолки форум стане не таким популярним, адже десь половина людей(якщо не більше) реєструються тут якраз заради барахолки. Тому форуму це не вигідно!
Відповідь: Форум чи Барахолка? Ви не повірите, але коли знайшла цей форум ,то навіть не знала,що тут є Барахолка. Потім мене почали дратували теми продам(куплю),бо дуже кидались в очі,а поміж ними де-не-де були теми ,які мене цікавили. Перший раз залізла познайомитись з Барахолкою певно десь, ось цієї минулої осені(через рік після того як почала читати форум). Проти неї нічого не маю,корисна для продажу-купівлі "цікавинок",подобається вислів "перш ніж щось купити непотрібне,треба продати щось непотрібне" Але дуже не подобається,коли реєструються спеціально для барахолки,потім новачкам щось не получається(не відкривається,не можу знайти,чому видалили мою тему іт.п.:8 і починають "наїжджати" на форум(що було неоднократно).Або заходять нарешті в інші теми,неперечитуючи тему вставляють свої "п"ять копійок",а потім дивуються,чому їх "банять".В тому плані я проти барахолки.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Але інколи такі починають з барахолки а потім стають активними дописувачами в інших темах...так що тут барахолка вносить свої позитиви. Не подобається тема ПРОДАМ, КУПЛЮ...оминайте її і все.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Я б не сказала...форум завжди був цікавим, і без барахолки... Але хто що шукає... А відносно барахолки - інколи виставляються такі речі, що напевно шкода просто так викинути і вирішують тут заробити ще якихось 10-15 грн...
Відповідь: Форум чи Барахолка? Форум-то був цікавим, і буде. Тільки є люди яких він цікавить практично виключно як барахолка. Була дуже здивована, коли випадково потрапивши в профіль форумлянки, побачила, що всі дописи стосуються виключно барахолки. Але їй так вигідно і зручно, форум від цього особливо не страждає (всі її дописи були відповідями на пропозицію, тоюто сама вона нічого не продавала). А дуже можливо скоро вона стане активною дописувачкою і в інших темах. Бо поміж оголошень трапляються дуже цікаві теми, нє?
Відповідь: Форум чи Барахолка? Я теж підтримаю барахолку. Дуже мене виручила при купівлі дитячого візочка. Зараз катаємося і страшенно задоволені. А ось ідея шаблону оголошення мені подобається.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Я теж підтримаю барахолку. Завдяки барахолці ми зустрічаємося і знайомимося з різними людьми з форуму, а тим самим стаємо ближчими.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Коли вся сторінка "нових" повідомлень - куплю-продам - заграЄ. Ніколи не чули в Аську "Переглянула заголовки - нє, йду я подалі"? ППЦ... А форумівки не краще для того користати? барахолька - конекшен піпл?
Відповідь: Форум чи Барахолка? Ото нарід смішний. Нащо барахолку підтримувати? Вона й так чудово собі раду дає й процвітає. От форум підтримувати варто, бо висить час від часу. )))