Форум чи Барахолка?

Discussion in 'Організаційні питання' started by Kasia, Sep 6, 2009.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Форум чи Барахолка?

Я за гармонійне поєднання форму та барахолки. Тут можна багато чого цікавого для себе почерпнути та й поділитись корисною комусь інформацію, а заодно щось дійсно хороше придбати. Я наприклад дуже задоволена придбаними тут речами, у магазинах такого б і не знайшла та й зекономити часом можна!!

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Угум...
    Кнопку "нові дописи" луччє не чіпати.
    Треба попросити Мартіні, щоб нормальні теми форматуванням відрізнялися.
    Нє?

3. Afalina

Afalina New Member

Якщо я не помиляюся, то ті що проти теж давали на продаж не одноразово????!!!!то тоді як вам рябить чуже........то ваше вам не рябить????
    Я проти закриття в Вашому магазині фото нема, і як тоді вибирати на словах, чи проїздити з пошуками всі гроші???

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Помиляєтеся. З Вашим стажем трудно не помилятися.

5. bora

bora Well-Known Member

Якби можна було продовжити той стовпчик, що є праворуч в нас зараз і виводити тільки туди оголошення барахолки замість загального переліку.. теж думаю зручно було б. Але чи технічно це можливо?

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Угум. І оновлення кожних 3 секунди... :)

7. bora

bora Well-Known Member

А навіщо? Хто шукає меблі може заходити в Барахолку у відповідний розділ. Я не про розміщення писала, а про виведення тем з барахолки.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Про шо ви тут всі балакаєте? Ніхто ніяку барахолку і не збирався закривати :) Революціонери, блін :)

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Про закриття говорили люди, котрі вупше не в курсі форумних справ. ))))
    Говорилося радше про те, аби в нових дописах не було видно, або не так видно. Реально?

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

думаю що без барахолки форум стане не таким популярним, адже десь половина людей(якщо не більше) реєструються тут якраз заради барахолки. Тому форуму це не вигідно!

11. Муська

Муська Well-Known Member

Ви не повірите:girl_in_dreams:, але коли знайшла цей форум ,то навіть не знала,що тут є Барахолка. Потім мене почали дратували теми продам(куплю),бо дуже кидались в очі,а поміж ними де-не-де були теми ,які мене цікавили. Перший раз залізла познайомитись з Барахолкою певно десь, ось цієї минулої осені(через рік після того як почала читати форум:girl_crazy:).
    Проти неї нічого не маю,корисна для продажу-купівлі "цікавинок",подобається вислів "перш ніж щось купити непотрібне,треба продати щось непотрібне":girl_haha:
    Але дуже не подобається,коли реєструються спеціально для барахолки,потім новачкам щось не получається(не відкривається,не можу знайти,чому видалили мою тему іт.п.:8:) і починають "наїжджати" на форум:girl_devil:(що було неоднократно).Або заходять нарешті в інші теми,неперечитуючи тему вставляють свої "п"ять копійок",а потім дивуються,чому їх "банять".В тому плані я проти барахолки.

12. Milka

Milka Moderator

Але інколи такі починають з барахолки а потім стають активними дописувачами в інших темах...так що тут барахолка вносить свої позитиви. Не подобається тема ПРОДАМ, КУПЛЮ...оминайте її і все.

13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я б не сказала...форум завжди був цікавим, і без барахолки...
    Але хто що шукає...
    А відносно барахолки - інколи виставляються такі речі, що напевно шкода просто так викинути і вирішують тут заробити ще якихось 10-15 грн...

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Форум-то був цікавим, і буде. Тільки є люди яких він цікавить практично виключно як барахолка. Була дуже здивована, коли випадково потрапивши в профіль форумлянки, побачила, що всі дописи стосуються виключно барахолки. Але їй так вигідно і зручно, форум від цього особливо не страждає (всі її дописи були відповідями на пропозицію, тоюто сама вона нічого не продавала). А дуже можливо скоро вона стане активною дописувачкою і в інших темах.
    Бо поміж оголошень трапляються дуже цікаві теми, нє?:girl_crazy:

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Цікаві, і навіть дуже...

16. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Я теж підтримаю барахолку. Дуже мене виручила при купівлі дитячого візочка. Зараз катаємося і страшенно задоволені.
    А ось ідея шаблону оголошення мені подобається.

Last edited by a moderator: Feb 27, 2010
  17. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я теж підтримаю барахолку. Завдяки барахолці ми зустрічаємося і знайомимося з різними людьми з форуму, а тим самим стаємо ближчими.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Коли вся сторінка "нових" повідомлень - куплю-продам - заграЄ.
    Ніколи не чули в Аську "Переглянула заголовки - нє, йду я подалі"?

ППЦ...
    А форумівки не краще для того користати?
    барахолька - конекшен піпл?

Last edited: Feb 27, 2010
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Ото нарід смішний. Нащо барахолку підтримувати? Вона й так чудово собі раду дає й процвітає. От форум підтримувати варто, бо висить час від часу. )))

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Та як!?
    Жеби не впала від балярів і аБгрейдів...

Last edited: Feb 27, 2010