Відповідь: Форум чи Барахолка? А навіть якщо то не її одяг, то є якась проблема? Навіть якщо якась людина стане ходити по секондам і скуповувати гарні речі щоб тут продати, а тут буде попит, значить має людина комерційну жилку і час форумлянок економить, підбираючи їм одяг. Нічого поганого в цьому не бачу. Цей скромний підробіток важко назвати бізнесом, якщо звісно не перегинати палку виклавши 560 фото Зрештою ми з сестрою теж маємо купу того, що не носимо і розміри у нас різні, ото ніяк руки не дійдуть зробити великий розпродаж.
Відповідь: Форум чи Барахолка? чесно.. не мій ну чого ви так..? можу викласти фото різного віку - самі побачите...
Відповідь: Форум чи Барахолка? В правилах сказано, що можна продавати лише свої речі. Правила - є правила, перегинати палку не варто, а то пошлють........ митись.........
Відповідь: Форум чи Барахолка? ну то забаньте мене, в чому справа? як жінки продають чоловічі речі, то нічо, а як повитягала з шафи таке, що давно не вдягала, то вже шуму... Впевнена, в кожної з нас є таке в шафі, що б теж може комусь згодилося, ніж має лежати без толку...
Відповідь: Форум чи Барахолка? Irynka, чого ви так, я ж не до вас. І навіть цитату приліпила (хоч з трудом мені то цитування дається), і коли писала допис, навіть вашого не бачила. Я відповіла Galysik, щоб вона не помилилась в майбутньому.
Відповідь: Форум чи Барахолка? На барахолці можна продвати речі лише свої та своєї сім"ї( дітей, чоловіка)
Відповідь: Форум чи Барахолка? А я хіба що продаю? Своє. А як хочу заробити, то беру фотоапарата і йду заробляти. То й ви мені вибачте. Зірвалася
Відповідь: Форум чи Барахолка? Йой, лишенько. То може на конкурсі "-60" преміювати переможиць кубком "Базарна баба" (версія: "Міс Барахолка")? ЗІ: прочитав у Каті: Плакав. під столом.
Відповідь: Форум чи Барахолка? та на здоров"я. тільки узгодьте це питання з адміністрацією, прочитайте правила розміщення реклами. На рахунок вказування розмірів- слушне зауваження. Я б ще дуже просила форумлянок формулювати "нормально" назви тем, а не писати " супер-пупер прикольні жіночі речі"," шикарні шубки"," моднячі пальто для модниць"....так реальним покупцям буде легше орієнтуватись
Відповідь: Форум чи Барахолка? Ви що, на себе то приймаєте? Луччє підпис Каті візьміть на озброєння: докупіть потрібне зі списку. Тоді й амплітуда ваги стабілізується. +15\ -15
Відповідь: Штани, босоніжки і мешти-шльопанці. Телевізор є, але так як чоловік в мене телеман, то я телевізори ненавиджу. А до чого ваш вислів?
Відповідь: Штани, босоніжки і мешти-шльопанці. Та переживаю, що залишите наших барахольних лідерів поза конкуренцією, з ТАКим стартом. У нас форум. Ви вкурсі?
Відповідь: Штани, босоніжки і мешти-шльопанці. Звичайно в курсі, я читаю багато ваших форумів, дуже багато корисной інформації, дякую. Але якщо у вас є обмежання в "барахолці", тоді напишіть будь-ласка. Можливо у мене в кризу це дуже актуальне питання.
Відповідь: Штани, босоніжки і мешти-шльопанці. Чому? Я тільки 6 днів тому побачила ваш сайт, мені цікаво спочатку почитати думки інших людей, бо інформації дддуууже багато, перш ніж вступати в дискусію.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Ой, навіть не цікавилась правилами правильного продажу, ще не доводилось нічого продавати, але бачу підхід до справи тут серйозний, жодна підпільна комерція не пройде,гг Іринка, ну чого Ви, я ж не про Вас, я в загальному! Я вважаю що Ви не повинні ні перед ким виправдовуватися і пояснювати, того так і написала, може приклад не зовсім вдалий, не приймайте його на свою адресу.
Відповідь: Форум чи Барахолка? навалилось все зразу - от і вийшла бяка вибачте я ж десь писала - а мене очі добрі, а сорочка гамівна