Відповідь: Форум чи Барахолка? але тоді треба закриті теми видаляти!!! А то відкриваєш тему з "надією" а там - "носіть на здоров"я" та ""тема закрита". Нехай модератори видаляють закриті теми, або щоб була можливість автору теми видалити її.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Видалення тем (без крайньої необхідності, порушення ПФ) не практикується. На те є цілком поважні причини. Відкриваючи любИй лінк - будьмо уважні... Зачинені теми "падають вниз" самостійно.
Відповідь: Форум чи Барахолка? А може просто не сильно модерувати барахолку? Перевіряти тільки чи все легально а решту лишати. Ну якщо когось цікавить щось про річ, то можна і в темі запитати, бо відповідати в ПП 10 разів на одне питання теж не вихід.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Дійсно, питання типу "а воно на мене підійде?" чи "чому продаєте", або "охи-ахи", чим я люблю пострадати - деколи заважають. А от питання типу "з чого воно зроблено" чи "поміряйте метром" деколи цілком доречні, бо багато людей теж можуть хотіти це знати, і то не є таємниця, щоб писати в ПП по десять разів окремим людям.
Відповідь: Форум чи Барахолка? було б добре зробити виключення з правил для розділу барахолка, бо то власне і не форум і не теми, а суто оголошення, бо оголошення яке неактуальне це як протерміновані ліки.
Відповідь: Форум чи Барахолка? а не простіше склад тканини і виміри вказати продавцю один раз, нє? бо якщо розмір чіткий то метром ніц міряти не треба. переважно це стосується дит. одягу. то легше всі параметри вказати в першому пості продавцем.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Але якщо не вказано, а хочеться знати? Тоді хтось один питає, а потім продавець хай виправить чи допише, і вже інші не будуть питати. А не так, що кожному окремо відповідати в ПП на десять однакових запитань... А найкраще - спеціальна форма для оголошень...
Відповідь: Форум чи Барахолка? З дитячим одягом не завжди проходить, там в основному йде тільки зріст або вік, для маленьких дітей достатньо, для старших - вже ні, бо дуже вже розміри можуть "гуляти". Так що було би дуже добре, якби відразу писали додатково об"єм талії та довжину.
Відповідь: Форум чи Барахолка? Та давайте голосування проведемо..? Основна маса думок вже є, тепер лиш голосування поможе, щоб далі не розмусолювати... Я б голосувала за форму...
Відповідь: Форум чи Барахолка? нащо голосування? основне слово вже сказав адмін Лише, напевно, Касюня доопрацює вимоги
Відповідь: Форум чи Барахолка? ідеальний варіант - окрема спеціальна форма , яку треба всю заповнити щоб додати оголошення. Проте, наразі такої технічної можливості нема, тому барахолка працює так як і форум і змін найближчим часом ніяких не буде. Старі теми видаляти не будемо (на них до нас приходять нові люди з пошукових систем), забороняти новачкам нічого не будемо (багато людей стають форумлянами, пройшовши спершу через барахолку). Та й взагалі, чим більше тут купують і продають, тим цікавіший (корисніший) цей розділ для тих хто купує і для тих, хто продає. Зрештою, одне побажання таки було виконано, правда трошки раніше ніж прозвучало - поле "префікс" зроблено обовязковим
Відповідь: Форум чи Барахолка? ну так звичайно 10 раз писати ПП - то тєжко. а чистити мільйон разів одні й ті самі теми, і таку манюсіньку барахолку - то раз плюнути, нє? ви самі пригадайте, скільки ви оффів писали. думаю, то трошка більше ніж 10 ПП.
Відповідь: Форум чи Барахолка? О! Тому може просто не чистити барахолку - менше роботи модераторам буде.
Відповідь: Форум чи Барахолка? тыльки ви забуваэте головне ЦЕ ФОРУМ. і ті котрі прагнуть спілкування, відкриваючи нові повідомлення з яких 90 про продаж і 10 в інших темах - просто все закривають і не мають бажання - жодного, щось в тій купі читати. особливо коли продаж наприклад, 1 капців - затягується на 3 сторніки і ця тема цілий час маячить в нових дописах, бо там хтось питає, хтось оффтопить, хтось резервує і т.д. - то як ?
Відповідь: Форум чи Барахолка? Тоді тре програмістів просити, щоб барахолка не йшла в перелік нових дописів, або підписку на неї робити (як програміст кажу - технічно можливо)
Відповідь: Форум чи Барахолка? так, я думав над тим, аби не виводити теми барахолки в Нові дописи Але є нюанс, тоді пошук по барахолці буде неможливий, і взагалі барахолка не буде виводитися в результати пошуку по форуму.
Відповідь: Форум чи Барахолка? я рада що все іде до того що барахолка всетаки лишиться! Дякую вам MARTINI!!!