Форум чи Барахолка?

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем Kasia, 6 Вересень 2009.

1. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Відповідь: Форум чи Барахолка?

Я саме про це й говорю, що ніхто не користується. А було б добре, якби користувались. Хоча б з поваги до інших форумлян.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

А навіщо Ви ТАКе "говорите"?
    Користуються. Регулярно.

3. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Кажу, бо бачу. Пишуть, що "все продано", а тема висить відкрита дуже довгий час після того. Якби користувались тим значком, то модератори закривали би тему напротязі 1 дня.
    Це звичайно не всі тим "грішать", але є деякі такі користувачі.

4. meros

meros New Member

підтримую... хоча б дитяче...

5. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

та я туди ще/пока... не ходила, десь п. Левандівка про це писав:girl_smile:
    а так можу заглянути, коли смішна назва теми
    ні, мені барахолка не заважає, якщо для когось вона корисна/потрібна...зараз я ці теми позначаю як прочитані, а можливо колись сама щось там продам

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Хі, по моєму Artemida та ІКА з одним і тим же сайтом працюють))або з тими ж моделями одягу!

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Відкриваєте комерційну гілку - бавитеся у вивчення попиту.
    В реалі купує той, хто купує, а не "бронює фсьо до завтра".

8. loreniya

loreniya Well-Known Member

я не зовсім про барахолку хочу написати, але тему нову створювати вважаю зайвим. зараз в нас дуже багато комерційних гілок /моя в тому числі/ так от, автори цих гілок /що є природнім процесом/ стараються весь час їх "піднімати" вверх... от загружаєш тепер посиденьки а замість нового бачиш одні баксики салатові... барахолка - вона окрема, не хочеш не читаєш, хочеш то лазиш хоч цілий день... може варто ті платні гілки відділити в окрему тему "у нас можна придбати"
    бо всі тут кричать що барахолка заваджає читати, а мені от комерційні розділи більше заваджають... хаотично натикані... часом щось би і замовила, а то щось в такому розділі куди я не заходжу, або буваю рідко...

9. bora

bora Well-Known Member

Замовники можуть бути проти зміни правил. Виходить платили за одне, а тут бац - у Вас інша гілка. В такому разі потрібна згода кожного рекламодавця, нє? Хоча на інших форумах дійсно комерційні гілки розміщені в одному розділі - Бізнес.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Та чого? Часом, такі ржачні заголовки втицюють...
    Але як мають відповідного ґатунку покупців - най бавляться.

Наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=480gUWjPofE

11. loreniya

loreniya Well-Known Member

ну взагалі то правила я напам"ять не цитую, але пам"ятаю що десь був такий пункт що адміністрація може змінювати правила на свій розсуд... я не категорично вимагаю відділити ті гілки /включаючи мою/, просто пропоную... я сама користуюсь платними розділами - замовляю і поньє так купила і парфуми і чекаю на туш... може як би то був окреми розділ я б ще щось купила під настрій - от хочеться купити щось, а з малим не виберешся - замовив і привезли тобі додому!!! мені здається що рекламодавцям так тільки вигідніше! особисто я платні гілки знаходжу по підписах форумлянок, читаю щось собі - тут підпис потрібний - от і переходжу на їх сторінку, а де б я їх знайщла сама навіть не представляю... а був би розділ... і рекламодавці тільки виграють від того що будуть побільше дописувати в різні теми - так їх підпис буде в різних розділах і приверне більше покупців ніж просто піднімання теми догори...
    як собі знаєте, адміністрація... але я бачу в тому вигоду і для читачів і для продавців і для форуму - бо він потрохи стає базаром і натуральним торговиськом і зовсім не завдяки барахолці, бо там вже пан Левандівка так все гарно вискладав що до порядку просто не можна причепитись.. ми тут всі товчем що форум є для читання... я як рекламодавець наприклад згідна на перенесення моєї гілки, заради чистоти форуму.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Пропоную тоді не оффтопити, якщо мова про рекламу. :)
    Не пробували "межи спонсорами" обговорити рамки пристойності, щоб очі на чоло не вилазили у форумлян?

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Адміністрація любить вас і не спить ночами щоб догодити. В правому верхньому кутку з"явилося посилання на сторінку зі всіма комерційними темами. Сюди можна ходити на шопінг, не виходячи з дому купити собі нову сумочку, паровий котел, черевички, комп"ютер, прикраси, можна вбратися самій і вбрати дитину та чоловіка, замовити торт чи фотографа на весілля, обмеблювати хату, можна віддати чадо на якийсь гурток, а чоловікові подарувати іменні номери до авто. Тут можна знайти все. Як каже українська народна мудрість, "Свій до свого по своє". Наступним кроком буде оголошення Посиденьок вільною економічною зоною.

14. levandivka

levandivka З яйцями...

В яку ціну квиток в зону? [​IMG]
    А вільна від того щастя форумна зона десь буде?

Наспівуючи про наступний крок:
    http://www.youtube.com/watch?v=xj9Yu0D3O80

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

не буде, бо наші рекламодавці - найкращі, найрозумніші рекламодавці на світі, продають найкращі товари і послуги найкращим форумлянам на землі

16. levandivka

levandivka З яйцями...

А нормальним пацанам Страдіварі робив барабани. (с)

17. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Пропозиції модераторам

а можна влаштувати обмеження для форумлян-барахольщиків, а саме нехай нову тему(на свій продаж чи купівлю) можна буде створити після 100 власних дописів, бо таке враженння, що дехто реєструється тільки задля спродування зайвого. а все ж це форум!, а не барахольна дошка оголошень!!!!

18. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Дуже прошу при закритті теми в барахолці не видаляти останній допис автора: "ПРОДАНО", бо після закриття мені ще зо два тижні новачки пишуть бронь в ПП. Срачик получається.

19. sofcja

sofcja Member

а не простіше натиснути кнопочку до адміністрації і попросити закрити тему? тоді пп-бронювання може і не буде, а навіть якщо хтось напише, то можна спокійно ігнорувати....

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Від дописів "Продано!!!!!!!!!!!!!!!" срачик ще більший. Замість них є кнопка "Зачинено".