Відповідь: Фізкультурні "маньяки" хм, такого не виділа, виділа Чемпіонат зі стриптизу минулорічний в Києві, правда вони мають свою специфіку, чемпіонати з pole-dance мають свої правила, там нізя оголювати сідниці сильно, погладжувати себе, працювати з публікою і робити якісь інші визиваючі жести, це просто акробатичні елементи, зв"язані в танець бачила дуже старі світові чемпіонати з pole-dance, такі кумедні костюми в спортсменок, як на аеробіку (глибокі вирізи на бедрах ) ---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ---------- Мія, хтось грозився сідниці показати!
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Додавайте ))) The XX - "Intro" ---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ---------- Ще рано))))
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Це СУПЕР!!! Мене кожен раз вражає скільки треба мати сили, терпіння, бажання, щоб із трьома дітиськами і ще так займатись!!! І добрий результат досягнути!
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" о, то я нарешті собі розмежувала, чого воно мені всьо різне таке, одне більш спортивне, а інше більш танцювальне але напр. на тому відео з Ольою Кода, яке раніше виставлялось, багато власне пластично-танцювальних рухів, всяких штук на підлозі... воно мені всерівно якось інакше, бо деколи суто йде демонстрація спортивних штук на пілоні (в Коди теж є такі номери) йой, то так завжди, як дитина мала) ентузіазм не тоді коли треба дякс! я ХХ і раніше поціновувала, приємний сюрприз
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Багіра, є різні види pole-dance: класичний pole-dance (вимоги я описала вище), pole-art (то ціла вистава, переважно дуже складний сюжет, складні костюми, спортсмен в ролі актора), pole-dance exotic, представницею якого є Ольга Кода (на "стріпах" (взуття на високих каблуках з платформою) дуже красивих костюмах, макіяж, оцей вид нагадує стриптиз, тільки ніхто не роздягається) багато пластики з натяком на відвертість, pole-fitness (купа силових елементів, найбільше нагадує спортивну акробатику на брусах), а є стриптиз (оголення верхньої частини тіла і т.д., але це вже не pole-dance)))) кажуть: кожна пол-денсер з легкістю затанцює стриптиз, але далеко не кожна стриптизерша затанцює pole-dance чесно вам скажу, колись мала хобі ходити по стрип-барам і дивитись, що там дівчата вміють, дуже часто було повне розчарування... бо, як правило, щось більше, ніж стриптиз на пілоні могла показати 1-2 дівчат і все... але як приємно дивитись, коли стриптизерка куражиться і показує фішку за фішкою, наскільки то красиво, що до неї дівчата підходять запихати купюри в босоніжки і стоїть визг в залі)))) люди люблять шоу, шо падєлать
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" , нагадало мені- на фейсбуці Табаков виклав фото з концерту до дня міста минулого року з нами ( з Інсо) і підписав "Класно лабають". Хтось там прокоментував, що то не лабухи , а музиканти. Віктор Павлік :D написав, що то вони навіть гордитися мають тим, що їх лабухами назвали. А я на то все написала, що власне кожен музикант може стати лабухом, якщо захоче і треба буде, але далеко не кожного лабуха можна назвати музикантом у повному розумінні того слова. Повернулася з тренажерки, з'їла грейфрут і думаю, чого мені нині так важко було? Хотілося все кинути і піти звідти... Надіюся то нині просто погода така складна-хмари лізуть, а ніц не паде... На випадах я думала що впаду, ще такого не було... Треба відпочивати... ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ---------- Хочу почати трохи розтяжкою займатися вдома додатково. Якщо хтось має що порадити, то пишіть, може якісь відео? Я знайшла відео з програми Гибкое тело , буду пробувати. Я роблю розтяжку завжди по тренуванню, але хочеться більше то розвинути
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" я собі то питання вчора задавала. Катались на велосипедах, і я вже на півдорозі ледве пленталась (там трохи вверех треба було їхати, то я вже себе вижатим лимоном відчувала). Назад їхалось набагато краще, але ноги судомило страшно. Думаю, що то кроси винні, більше в них їздити не буду )
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" я би радила спершу прочитати цей блог по тегу "гибкость", там багато важливої інфи, це тобі дозволить більш грамотно підібрати вправи от вона має бути легенька, щоб заспокоїтись, а власне стретчинг повноцінний робити окремим заняттям (так само з розминкою) я вже вам писала, що була на інтенсиві з йоги в Едуарда Голяка, він дуже добре пояснює техніку, і пояснював принцип розтягнення: 1. то треба робити не ривками (якщо амплітудно, то лише плавно) 2.коли починаєш тягнути м"яз, то він тягнеться поки може, а потім йому стає боляче і в цей момент поступає сигнал в мозок "Біль!" і як реакція - скорочення; 3.скорочений м"яз не розтягується, тому треба злапати цей момент, коли він скоротився, зупинитись (не тягнути далі) і постаратись розслабити м"яз, в мене то виходить так: заспокоїтись і уявити, що я роблю видих саме тим м"язом, який скоротився (який має тягнутись), типу як крізь нього чи що, 4. і аж коли м"яз знову розслабився - можна тягнутись далі, в цьому ділі головне регулярність, а не сила 5.що робиться, якщо намагатись тягнути скорочений м"яз - він ж не розтягується, тоді йде навантаження на сухожилля, а вони взагалі не тягнуться, а рвуться, результат - травми тому вправи на гнучкість робляться спокійно і зосереджено, максимально усвідомлено
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" моє натхнення, мій тренер ww.youtube.com/watch?v=ZzAJdCqO0lg&feature=youtu.be
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" в тебе тіло зграбніше і більш апетитно виглядаєш, а досвід рік другий і доженеш, тим більше знаючи твій запал..
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" бо в мені жиру більше, я ж жеру, а не їм над розтяжкою тре мені серйозно працювати, шпагати/спина/підйоми стоп, то must have
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" то кожен нормальний спОртсмЕн жере а не їсть, бо нас успіхи цікавлять а не так во собі..))))
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Маю питання - чому коли я не займаюсь - мої об'єми зменшуються? З 3 травня прогулюю заняття і от помітила, що ноги-бедра стали менші в об'ємі, а сьогодні вбрала джинси-барометр, так і є, там де завжди плотненько сиділи, тепер трохи висить. І на відпустку коли не займаюсь інтенсивно те саме - мінус 1/2 кг ваги. Це харчування? Напевно треба в день занять переглянути кількість білка? Ну і єссєсвенно жру менше, коли не займаюсь. То звичано дрібниці, але мене то трохи напрягає, в нас усі важаться на заняттях, скільки хто скинув, а мене та вага дратує
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" а я навпаки, не можу їсти багато в день тренувань то мені ідеально кожен день займатися а важитися на занятті взагалі не бачу сенсу
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Я взагалі сенсу важитись не бачу бо моя вага останні 15 років +/- одинакова. Але в нашому клубі є щоденник тренувань, де записують усі показники, тому всі важаться.
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" на скільки? якщо робиш силовуху, м"язи закачуються кров"ю і збільшуються в об"ємі, ніби набрякають
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Воть-воть, і в мене таке враження. Не набагато, до 2 см і лише ноги. А силових саме для ніг на функціоналі багато.
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Rona, ви бачили може, на Україна має талант, виступала дівчина на пілоні, мені дуже сподобалося, а вам як? http://www.youtube.com/watch?v=S9JDpasrLnI
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Хочу похвалитися, бо сама ото порівняла нині фотки з минулолітніми і зрозуміла, що таки добре, що на руки трохи тепер даю нагрузку на функціоналці, бо от який я худік була минулого літа. І то низу там ніц не бракувало, у мене там все добро збирається :D, а вгорі ну просто дрищ І нинішня фотка, на низ футболки не дивіться, там під нею ще одна футболка , то я просто балувалася примірками, поки чоловік шорти собі шукав Низу далі ніц не бракує, але принаймні тепер якось пропорційно