Фізкультурні "маньяки"

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Rona, 7 Травень 2013.

1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Фізкультурні "маньяки"

Я НЄ УСПЄЛ!(((

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

То я тобі повім - був кльовий, а став ще кращий!

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в липні ;)

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

ну трохи не згідна з таким висновком. На мій погляд-був живіт, нічого надкримінального, ну але і жирок і форми не дуже було (але думаю Рона і сама знає, що було), а став живіт, по якому видно, що над ним працюють-і в плані харчування, і в плані спорту! І дві фото-різниця вау!

4. Мія

Мія Well-Known Member

Рона, я нині на домашній качелі у дворі пробувала ваші пілонні підйоми.... ти МОНСТР!!!
    Бо я себе не можу підняти.. руки не тримають. Ану розказуй, з чого ви починали, бо бачу що то одна і та ж опера що і підтягування.. нє?

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Рона, а кіко часу минуло між тими знимками?

6. Rona

Rona Мама-йожик

та сама опера, то ліпше показати (можемо зустрітись на якомусь дит.майданчику коли зручно)... мені тяжко такво буквами)) хех... пол-денс то фізика ричагів - щоб, напр., зробити таку штуку, як я на зупинці (там десь фото викладала, де я в велошлемі), треба верхньою рукою пілон на себе тягнути, а нижньою відштовхувати його від себе, получається 2 ричага, між якими можна спокійно висіти (ну не спокійно :) але можна :) ) мене в перший місяць тренувань на пілоні зап"ястя вогнем пекли, аж гарячі були, прикладала холод (ну але я навіжена в тому плані, не вмію спокійно, тобто, тілько вчусь, от нині сама свідомо зупинялась під час тренування, бо руки сильно втомлювались під кінець)

найперщіша вправа була "солдатик", така:

стати біля пілона боком, обняти його долонями на рівні очей і підтягнути себе на руках трошки, чіпляючи пілон шкірою боку

7. Vittoriya

Ото певно точно мені протипоказане... Але я давно з захопленням дивлюся відео з виступами на пілоні, то така сила, грація, краса, ну просто вєщь :)

8. Rona

Rona Мама-йожик

повністю тра читати, повністю :) не аблізатєльно так рвати, мож дозувати навантаження

9. Vittoriya

я понімать, але таки навантаження на руки конкретне, як не крути . Ну якщо колись зміню професію :girl_crazy:, то обов'язково спробую. Мені так завжди цікаво дивитися як то всьо робиться.

10. Мія

Мія Well-Known Member

Форумівка вже проситься)))) Будемо як на тому відео)))) Маньяки)))
    Мені пілон теж нра, але не нра руки, дуже велике навантаження на запястя і повстає питання як воно в майбутньому себе проявить.. Ну але я троха боягузка на рахунок гіпотетичних хвороб і болячок
    Але я наївна як дитя.. думаю собі: " та шо я сильна раз і в висі себе відштовхну.. прес сильний, зроблю собі викрутас один, інший.." а тут гиии, ще раз гии.. і нічого не вийшло... пішла підтягуватися)))))

11. Rona

Rona Мама-йожик

можна подивитись уважно на руки проф.пол-денсерів зі стажем, піонерів, так би мовити,
    напр. Bobbi, засновницю найбільшої і найвідомішої школи пол-денсу в Сіднеї
    знаменита Фелікс Кейн (учениця Боббі)
    Елена Гибсон, то взагалі еталон грації, в минулому балерина
    ці баришні сплять на пілонах)) і дуже багато років
    на мою думку, навантаження на руки є спочатку сильне, поки вони звикають, і тоді, коли вчиш нові елементи, де є упор на руки сильний (як я нині), а так там все тіло працює, тому я за руки не переймаюсь, глянула на фігуру свого тренера і сплю спокійно :)

12. Мія

Мія Well-Known Member

дивитися можна, але того візуально не побачиш.. суглоби..
    Хоча я не сперечаюся, бо не знаю як воно реально. Словом Рона чуть шо я до тебе на науку піду)))

13. mpaseflora

mpaseflora New Member

Я не такий справжній маньяк як ви, але підманьячую систематично. Відколи почала робити за Мієною програмою ІТ, то не залишаю. Вчора робила присідання із гантелькою 5 кг так, як із штангою, то не могла повірити, що руки такі слабі, аж трусились. А про підтягування взагалі мовчу..

14. Мія

Мія Well-Known Member

Підманьячувати систематично це початок "хвороби")))

Останнє редагування: 15 Травень 2013
  15. Rona

Rona Мама-йожик

прікольно, в цифрах важча стала, а зорово худша :)

маю найближчу ціль: флажок :girl_in_dreams:http://www.amoredance.ru/viewtopic.php?f=68&t=1826 ще мені не підкорився... буду укріпляти плечі перевернутими асанами, намагатись вийти в нього вдома на пілоні, і прес з висів на турніку

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну нічо така фігура 1,5 міс після пологів
    по пупку видно як животик підтягнувся
    мені найбільше вражає, що то все з ГВ було суміщено (не помиляюся?)
    п.с. відомо що за трек у відео BB з тими "фінтами" на перекладинах... я би собі в трек-лист для спортивних занять додала.. ех)

Рона, а є десь в неті відео з того чемпіонату зі стриптизу, яке було в Україні більше 5 років тому? (ну може вони регулярно проходять, але тоді транслювалося по національному ТБ)

Останнє редагування: 14 Травень 2013
  17. Мія

Мія Well-Known Member

файна ціль)) В мене хоч раз підтягнутися)))
    нині вже на прямих руках віджималася.

воно вроді і менше по вазі ніж після других пологів (68 було після других) але прийти в форму складніше було, зайві кг трималися, плюс живіт вічно барахлив, нагрузочку дати собі не могла нормальну. За ГВ я вже цього разу не переживала зовсім, навпаки від тренувань в мене молока більшало.

18. Vittoriya

А ти би вже до спорту бралася :)
    Мія, так прикольно, тіло в районі живота ніби видовжилося.
    А взагалі я в захваті, я от мрію про таке-після народження діток, чи дитини могти похвалитися своїми результатами. Порівняно з тим мої похудання-підтягнення видаються дєтскім лєпєтом, бо що сама наїла-насиділа, то і скинула....

19. kati

kati Well-Known Member

20. Мія

Мія Well-Known Member

Дякую :)
    От нині зразу після тренування

Тіло струнке стало, але ще роботи багато.