Физическое наказание детей

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем Саша Львовский, 15 Квітень 2007.

?

Физическое наказание детей

1. легитимно,как мера воспитания

14 голосів
    9,5%
  2. нелигитимно,как мера воспитания

57 голосів
    38,8%
  3. каждый ребенок индивидуален

71 голосів
    48,3%
  4. нет связи между подростковой преступнопстью и наказаниями

5 голосів
    3,4%
  1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Физическое наказание детей

Бо батьки (честь і хвала їм) зуміли знайти і підохочувати його індивідуальні таланти, чого і я добиваюсь!
    Судячи з мого маленького досвіду, то наразі похвала і цьомки діють краще, ніж обіцяна різка від св. Миколая:confused:

2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Прочитавши Ваші дописи, я зрозуміла, що під балуванням ми мали на увазі трохи різне. Ви пишете про свого брата, що його балували як принца. Тобто купували все найкраще, приділяли багато уваги, вибачали якісь дрібні проступки, намагались забезпечити йому всесторонній розвиток часом нехтуючи власними потребами і інтересами, пестили, леліяли, милувались, так? Ну то тоді все правильно, бо такий "гріх" як Ви пишете є дійсно чи не у всіх батьків. Я ж мала на увазі те, коли до певного віку в сім"ї вседозволеність, списується все під приводом "Воно
    ще маленьке", а потім "Хто тебе того вчив?" і як наслідок - лозина чи ремінь. Маю перед очима приклад такого балування - сусідська дівчинка. Коли їй було чотири роки і вони перший раз прийшли до нас у гості, то мама з татом дозволяли їй ВСЕ: руками брати їжу, витирати руки у тата, брати все, що впало в око, а коли дитина почала сама лазити по шухлядах, діставати речі і навіть гроші, ми зробили зауваження, все ж таки ви в гостях. Що тут почалось! Іринка хороша, дядя і тьотя погані. В крамниці їй купували все, на що та вказувала, не повірите, але при нас її мама просила знайомого продавця записати їм борг, бо грошей нема, а Іринка схотіла чергову іграшку.
    А тепер Іринці 10. Вона сама бере дома гроші, виносить речі на вулицю і т. д. В крамницях постійні істерики. Після цього мама лупить її на чому світ стоїть. Думаєте допомагає? Ось яке балування я мала на увазі. Може неправильно висловилась, це вже не балування, а... Допоможіть придумати правильний термін.

• Подобається Подобається x 5
  3. мамочка

мамочка Well-Known Member

моя доня до цих пір пісяє в колготи.:shy: одного разу після третіх мокрих колгот за 1 гоину я зняла колготи і шльопнула її рукою по дупі. Дитина ніяк не відреагувала, але коли через півгодини ми лягали спати, вона зненацька зі всієї сили вдарила мене по лиці зі словами "По дупці, по дупці". Це я веду до того що рано чи пізно "фізичне" покарання аукнеться тому хто посмів вдарити дитину.
    Особисто для себе я постановила дитину не бити в будь-якому випадку, але поживем - побачим, можливо десь колись і не втримаюся:shutup:

• Подобається Подобається x 3
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

таке я називаю свинством :D

але без смiхiв може лiпше сказати "розпущенiсть" ?

• Подобається Подобається x 2
  5. Koza-Dereza

Малесеньких дiтей фiзично виховувати я думаю немає сенсу, бо вони думаю не розумiють чому їм завдано болю. Звичайно, якщо злупити так щоб зрозумiло... то може й зрозумiє, але яка ж звiрюка буде лупасити маленьку дитину? Трiпнути по дупi щоб привести до тями 4-5 рiчну козявку яка закатала iстерику в магазинi, трiпає ногами на пiдлозi i швиряє все довкола. Але iто - вивести в машину, трiпнути там, щоб оговталось, i везти додому, i на тому всi прогулянки закiнчились.
    Я не є гуру виховання, але думаю що в тому щось є. Ввожу такий метод в бавлення на площадцi. Бачучи що Катерина вже на вуха встає - iдем додому. Може їй дiйсно вже надоїло, але вона не знає як це висловити, крiм iстерики.
    От тiльки в нас нова бестiя - все з шуфлядок кухонних витягується i розноситься по дому. Хоч на кухню не заходь. Вже їй мало пластмасових контейнерiв, треба ще й маминi ложки, iтд... Напевно куплю їй якiсь фарби щоб малювала поки я щось на кухнi роблю, вона сама бути в iграшковiй не хоче :sad:

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ви там недавно ремонт зробили? і що забули стіни помалювати?
    Ну купи свому жучку фарби тай лиши на кілька хвилин саму, будеш мати гарний візерунок в вітальні :xaxa::xaxa::xaxa:

Навіть якщо наб*єш дитину до того що вона буде плакати і заходитись то всеодно не доб*єшся результату. До дитини треба мати просто неймовірне терпіння, бо її треба вчити і систематично виховувати аби вони знали що можна а що ні.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

ІДІОТИЗМ!!!
    А що тепер луплення допоможе коли вони її самі так навчили?

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

моя дитина у віці 2-3 і половину четвертого року мала просто страшенні "коні". кілька разів я таки зірвалася, потім картала себе за це, а потім побачила, що то помогло!!!
    тепер, коли вже починає лізти на голову то буває "профілактика" - можу потягнути рушником по місці нижче хребта. і оговтується! відразу! наступного разу, як хапаю в руки, щось, що криво лежить зразу згадує- хто, що і куди...
    звісно, я проти, щоб дитина була зашугана, але як лізуть анголову - гірше.

9. Irus'ka

Ну, то маєте дитину перестрашену, а не слухяну:agree:

• Подобається Подобається x 1
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

я би не сказала, що він переляканий...
    як і всі діти балується, бавиться. просто дуже чітко знає межу. можливо, я б цього досягла і без тріпання по задниці, а можливо й ні.
    коли бачу дітей, що можуть собі дозволити обізвати батьків, чи витворяти неприпустиме зі своїми речами чи з чужими... то важко сказати, що б я робила на місці тих батьків.

• Подобається Подобається x 5
  11. Irus'ka

Знаєте, я просто дуже того боюся - що якісь мої неправильні дії чи слова вплинуть на психіку дитини (може і не зараз, а в дорослому житті) у вигляді комплексів?

12. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Той не хай бере.Буде мати своїх дітей -хай виховуе.Мене мама била коли я заслужила і тепер я навідь вдячна з одніе сторони-я виросла чесна,не розбещена і не розгульна.А як би тоді не вправила мені мозги може б мое життя зарас було зовсім інакшим.Бо без фізичної сили (тоді коли вона її до мене проявляла)до мене б тоді не дійшло.Я б настоювала на своему

13. Pand@

Pand@ Well-Known Member

З цим я була згідна до тихпір поки не народилась моя мала.
    Коли твоя дитина(не мавши ні відкого такого поганого прикладу) заходить у супермаркет і краде звідти і це в 4 роки-і знае що це погано що так робити не можна що це крадіжка і робить це кілька разів та до того ж так професійно як злодій який багато років цим займаеться -цього не можна так залишати.Я зробила це на вулиці спеціально біля магазину щоб моя дитина осоромилась.І з того моменту вона зрозуміла що так робити не можна.Я попереджувала її що так зроблю і не один раз.Та тільки так -осоромивши її вона перестала таке робити.
    Скажу більше мій рідний дядько колись ще будучи молодим (тільки з армії повернувся) сказав татові(моему дідові) мат тобто в сварці послав його.Дідусь кинув за ним стільчиком(слава Богу не попав).Але мій дядько згадав що таке повага до батьків і ніколи навідь тону не підвищив до них за все свое життя.
    Методи виховання у всіх різні і не треба зарікатись що саме так я ніколи не зроблю.
    Моя свекруха взагалі любила постійно казати що дитину треба виховувати тоді коли вона ще в утробі матері.тепер уже запізно.Я категорично з цим не погоджуюсь.Хоча розвиток майбутньої нормальної дитини залежить від середовища в якому знаходиться його мама і її поведінки

• Подобається Подобається x 4
  14. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Ще раз повторюю не треба всіх дітей ствити під один рівень.Коза -Дереза првильно сказала.
    Е різниця між балують і любов"ю.Балують іграшками .....
    Любов"ю стараються пояснити.Наша ж особливо тепер не чуе пояснень та і не дуже їх до того чула та й прохань.
    Вона не розбалувана дитина хоча і не мае ціни ні в чому(тобто іграшках і т.п.).Коли твоя дитина до 2.5 років в тебе на руках ясно що вона не буде розвиватись як нормальні здорові діти.Адже дитина встае приблизно в 9 міс,самостійно на ножки.наша ж не знала що це до 2.5.
    І тут не розбалуваність іде а те що дитину пестять і цілують.
    Хоча я думаю так у всх люблячих батьків е нормальним цілувати дитину обнімати чи купити їй щось з того що вона любить.особливо коли вона не може мати те що е найголовнішим-тим що мають здорові діточки.
    Звідси і ще один ньюанс. Батьки які не сплять нормально ночами,яким не мае кому допомогти(про житте буденне я вже навідь не говорю) думати треба не тільки про як нагодувати та виростити але й про те де взяти гроші на лікування........та взагалі.Не вже такі батьки можуть не травмувати і собі психіку.А дітки акі звичайно з збуджені і ця збудливість лишаеться ще на довго.
    А ще е такий вже на скільки я зрозуміла новий діагноз Гіперактивність.І дуже багато дітей зарас ним страждають.І знайти спільну мову з токою дитиною ой як важко

15. Pand@

Pand@ Well-Known Member

От таке балування я й мала нам увзі.Ні на 1 %нічого спільно з моею дочкою.тим не менше факт залишаеться фактом

16. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Сьогодні у парку спостерігала чергову ідіотську ситуацію. Мама розмовляє з подругою, син (хлопчик десь років трьох) просить у неї мобілку. Зі словами : "Ну, на вже, тільки на дві хвилинки" мамочка дає телефон, дитя відразу ж починає тиснути всі клавіші (а інакше навіщо той телефон йому здався?!), щось там блокує чи що - і мама привселюдно починає бити його по попі. Мамі б хтось дав лозиною...

17. RubenRybnik

RubenRybnik Well-Known Member

Как мне кажется если бить то за дело и сильно и чтоб потом без сюсю прости меня ребеночек:) волшебный пендель всегда делал и будет делать чудеса. Конечно надо различать жесткость и жестокость и что не мало и важно - родители должны быть едины в наказании и похвале. Отец наказал значит закон. мать наказала и от отца не жди похвалы:)

• Подобається Подобається x 8
  18. Koza-Dereza

Сьогодні Котя врешті решт всетаки притиснула пальця шуфлядою на кухні. Вже поки що не лізе туди. Надіюсь що вона це запам"ятає на довго. Бо як мама каже НІ КАТЯ, то як горохом об стінку.

19. Irus'ka

Нам також профілактика допомагає:) Вже знаємо як болить від гострих ножиць і голок, як пече гаряче, як прищипають пальчики двері, але все ми "вчили" разом. Тепер як така "біда" стається відразу сестричку і братика попереджуємо - "не мозя!!!"

• Подобається Подобається x 6
  20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А я не знаю, чи за один раз до дитини дійде, що то не мож...Вже й пальці прищемляли дверима, а у неділю вхопився пальчиками за люмінесцентну лампочку на базарі, а вона ж кип"яток, 2 пальці попік, кричав хвилин 30-40...знесилився й заснув...але чи не буде такого знову???