Физическое наказание детей

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем Саша Львовский, 15 Квітень 2007.

?

Физическое наказание детей

1. легитимно,как мера воспитания

14 голосів
    9,5%
  2. нелигитимно,как мера воспитания

57 голосів
    38,8%
  3. каждый ребенок индивидуален

71 голосів
    48,3%
  4. нет связи между подростковой преступнопстью и наказаниями

5 голосів
    3,4%
  1. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Відповідь: Физическое наказание детей

:rolleyes: ну Шрек... як не на коньяк "спригне", то на пісеньки, а тут на дочок ....
    5 балів:D

2. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Це якраз саме популярніше зара....

3. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Це було популярним завжди.... окрім наркоти. Завдання батьків створити максимально стійкий імунітет дитини до тої гидоти... не насильницькими методами. Але коли вже дойде до того....ух, бережи Боже.
    Чесно - я поки тільки теоретик, малому 1.7р. Друге ще взагалі в пузі. Не знаю, як буде потім.... Поки не було навіть "пляцків"...ттт

• Подобається Подобається x 1
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я - проти, мене саму били, нічого крім злоби до батьків і майстерності брехати і викручуватись мені не принесло. Не від дитини то залежить, а від батьків. Вдарити - то найлегше.

• Подобається Подобається x 4
  5. New Shrek

А видите,... а туть мене на сміх підняли коли сказав про дочок...

6. New Shrek

Важче втриматись ... по собі знаю

• Подобається Подобається x 2
  7. duncan

duncan Well-Known Member

мене один раз...
    і то не били, а тільки хотіли (батько взяв за шкірку і у ванну заніс — я перестрашився!!!!!)....
    а моя мала кусається!...

доки людина (навіть така мала) не відчує що таке "болить" — не зрозуміє, що іншого теж може боліти....
    тому: зрідка, навіть дуже зрідка, але доводиться.... :sad:

8. duncan

duncan Well-Known Member

але я ще жодного разу не вдарив по дупі....
    все дружина так виховує.... :sad:

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У чоловіка рука важча. Але бити нікому не варто. Жінка б'є дітей, коли виснажується вихованням. А ще буває, що чекає підтримки чоловіка, але попросити чомусь не може чи не хоче. А страждає від того дитина.

Власне, зганяти на дитину злість, причиною якої вона не є, взагалі дуже зле. Але якраз тим батьки часто грішать.

• Подобається Подобається x 3
  10. Ума

Ума Super Moderator

я голосувала за перший пункт. Хоча як прочитала коментарі, то зрозуміла, що я інший зміст вкладаю в покарання. Наприклад, для мене вдарити по дупі - це вже фізичне покарання.

11. Ума

Ума Super Moderator

Але я думаю, що фізичне покарання в кожній сім"ї може різнитися. Наприклад, якщо одного сина вдарять по дупі (чи ременем) за те, що він почав курити, але самі батьки курять вже надцять років - то такому синові до лямпочки це покарання і в нього може бути тільки злоба до батьків і до такого метода виховання. А в іншій сім"ї і покарали і прикладом показали, що це не просто слова - це принципи, яких притримуються батьків - тоді таке покарання піде на користь.

п.с. приклад про куріння випадковий - розумію, що не всі батьки одразу карати будуть дитину, а спершу поговорять... але для прикладу нічого іншого не придумала :)

12. duncan

duncan Well-Known Member

мабуть твій малий тебе не кусав ніколи до крові.....

13. Liliyah Romanova

Кожна дитина має свої види тортур. :) (Мій малий товче бородою. У мене і в чоловіка синці всюди. А в малого борода якась кам'яна, мабуть.)
    Діти не все роблять свідомо. У перші роки така поведінка є реакцією на щось. У нас сусідська дівчинка теж кусалася. Повели до лікаря. Виявилося, що вона мала якусь інфекцію у вусі. Інфекцію вилікували, дівчинка більше не кусається.
    Завжди є якісь причини. Дитина реагує. Найти на що важко, але цілком можливо.

14. Оля

Оля Well-Known Member

"Не шкодуй різки для непокірного сина",- каже священне Писання. Так що фізичне покарання обов"язкове. Але бити дитину треба за погані вчинки. а не за те, що вона необережно щось розбила, чи не хоче їсти, чи спати. І фізично наказувати краще в молодшому віці. Старшого вже більше пасує "бити" словами. Американці відмовилися від фізичних покарань, опираючись на свою дурнувату демократію, і плачуть від своїх дітей тепер. :sad: І у нас вже багато українців, росіян мали проблеми зі законом за те,що відлупцювали своїх дітей. Але часом і я на стороні закону. Бо вибити дитину по дупі то одне, а збити, щоби синяки були тиждень-місяць, то вже, вибачайте, зовсім інше. Особливо, коли в батька рука тяжка. :sad:
    Не маю часу дискутувати, бо біжу одягатися йти до церкви з дітьми. :)

15. Оля

Оля Well-Known Member

За куріння. Мого брата нагодували тютюном зі сигарет, що розірвали. Ніколи більше в житті не курив. А малого старший син посадив і заставив викурити за раз пачку сигарет. Той в кінці блював і просився, що вже не може і що ніколи не куритиме. Поки що слова тримає. А такий метод мій син почув від друга американця, як його батько відівчив від куріння. :)

16. New Shrek

То певне
    з першої хвилі еміграції хлопака був ,відчувається австро -венгрія з мого попереднього допису

17. Liliyah Romanova

Ми з братом ніколи не курили і не до алкоголю не мали тяги завдяки прикладу тата і мами. Особливо тата. Я його ніколи в житті ні на підпитку, ні п'яним не бачила. А курити він кинув, як тільки з моєю мамою познайомився.

18. Liliyah Romanova

О, щойно була ситуація, то зразу напишу.
    На мого малого зараз дуже сильно діє, коли я засмучуюся, що він щось зробив зле і сумно кажу, що "чого Дарчик такий нечемний". Він часом аж з плачем до мене обніматися біжить і каже, що "Дарчик чемний".
    Одного разу вийшло трагічно, бо я сказала, що ні "Дарчик нечемний", то аж дістала від нього за те, бо "Дарчик чемний". Я такого навіть не сподівалася. Він посидів на килимку, потім прийшов перепросив. Тепер стараюся говорити, що "Дарчик нечемний" лише раз. Воно діє зразу.
    Отак, виховуємо один одного. :D:D:D

19. duncan

duncan Well-Known Member

:ireful1: не смішно.....
    мабуть ти не задумуєшся над суттю слова...
    тортури = катування...
    мабуть, це тобі не завдавало великого болю....
    а у моєї малої такі зуби і нігті!..
    а царапається як!...
    дружина ходить вся обцарапана.....

20. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, прикольно! Радуйтесь! ЭТО так быстро пройдёт!