Фінансовий аспект при плануванні кількості дітей в сім'ї

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Руда Кішка, 18 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: Багатодітна сім'я - нормально чи дико?

В мене висновки такі; це дуже класно коли дім наповнений дитячим сміхом і щастям, але якщо сім"я не має фінансової можливості, житла, стабільного прибутку, то не варто народжувати аби народжувати. Ми живем в цивілізованому суспільстві де існує таке поняття, як контрацепція. Не хочу нікого образити, але, то особисто моя точка зору.

2. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

народжувати аби народжувати не варто навіть у великому будинку, з торбою грошей та парком машин... дітям потрібні батьки

3. Zhovten

Zhovten New Member

От бачите! Тобто щось все ж таки спиняє! :) У нас теж тоді власного житла не було...

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Підписуюсь під кожним вашим словом!!! У всіх цивілізованих державах дітей планують...
    Та навіть у нас вже починають задумуватись про це. Мені от на черговому огляді гінеколог сказала: "Кажу вам і кожній своїй пацієнтці. І ніколи не перестану це говорити: плануйте дітей, будь-ласка!!!"

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

ех, а в нас залітають, (от безсовісні) та й залітають...:hang1:

5. terezka

terezka котяка-вишивака

а якщо та фінансова можливість та житло були, а потім зникли - що ж, за такою логікою, робити з уже народженими дітьми?

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

у батьків моїх 3 дітей і 2-кім квартира. площу я не памятаю, але кімнати не дуже маленькі (здається загальна площа 50 з копійками метрів). ми з сестрою спали разом на дивані. батьки з молодшим братом (поки був малий) на одному ліжку.
    коротше, якби така квартира, як у батьків, я б 3 дітей погодилась.
    звичайно, власне житло це круто, це ідеальний варіант. але знімати я теж не проти.

7. Zhovten

Zhovten New Member

Ну, якщо розраховувати ТІЛЬКИ на Бога, то народжувати можна кожен рік :haha:) Слава Богу, таку можливість Бог нам подарував :)
    П.С. Мала на увазі вагітніти :haha:))))

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Виховувати і любити. А ще думати головою, працювати і забезпечувати їх :)

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Хм, а буває батьки розведуться після народження дітей, а буває хтось помре, а буває хтось захворіє і останнє продаш щоб врятувати. Як би то все так запланувати щоб виглядати як мешканці "цивілізованих держав"

9. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Оцк я і називаю безвідповідальним!!
    Куди може зникнути квартира??)))))

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

радійте, що маєте таку можливість, бо не всі мають.
    кожен рік? щось зачасто, не у всіх ЛА закінчується через 3 місяці. моя бабуся не використовувала контрацепції, то має 6 дітей за 17 років, а не 17...

11. Zhovten

Zhovten New Member

Ніхто в цьому житті не застрахований ні від чого. Навіть український олігарх :) Але ми не говоримо про такі випадки. Ми говоримо про випадки, коли люди, знаючи, що не можуть дати дітям елементарних речей, як на конвеєрі їх штампують. Я в силу своєї професії дуже багато таких випадків бачила. Коли матір продала на органи річну дитину, а на суді сказала, що зробила це, тому що не мала чим кормити старших трьох! То скажіть, чим керувалась ця людина (навіть язик не повертається людиною її назвати), коли народжувала четверту дитину??!! Любов"ю до дітей??

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

О, то ми тут про патології говоримо? А я думала про тверезомислячих...

13. Zhovten

Zhovten New Member

Чому ж зачасто? :) Почитайте статистику. Точно знаю, що у 18 сторіччі у Росії селянка народила 69 дітей :)

14. terezka

terezka котяка-вишивака

продатись за борги/на лікування/зруйнуватись будинок може і т.д.
    ніц вічного і 100% немає.

15. Zhovten

Zhovten New Member

Погоджуюсь :) Прикро, що патології дуже часто зустрічаються...
    Та й без патологій тяжко дивитись на маму, у якої дитина запитує: "Мамо, а чому в мене немає чобітків? Чим я гірший Васі (Колі, Галі)?"
    Взагалі, комфортно має бути усім: і батькам, і їх діткам. Якщо усім добре без чобітків з 5 дітьми - слава Богу. Погано, коли комфортно тільки батькам...

16. Orman

Orman Модератор-бомба

о да!

а свіжіших даних нема?

що ж ви так пересмикуєте?

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ви впевнені, що в багатодітній сім"ї, де батьки думають про дітей батькам мегакомфортно і лише заради власного комфорту вони тих дітей народили?

18. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Може та дитина, коли виросте буде знати ціну речам і маминої праці?

19. Zhovten

Zhovten New Member

Впевнена, що є. В Китаї, думаю, і не таке зустрічається :)))

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Може... Я ж кажу: головне, щоб діти почували себе щасливими не менше від батьків.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

імхо, якщо в сімї має народитися дитина, то вона народиться, розумні батьки чи з примітивним мисленням, плануючі чи пофігісти... та й здоровя своє і дитини не проконтролюєш на 100%, навіть якщо тільки тим і займаєшся

а щодо фінансової нехватки в дитинстві... ну звичайно коли не вистачає на їжу, лікування, елементарні речі - то складна ситуація... а решта все виховує нас, визначає якими ми людьми будемо... я знаю людей з багатодітних сімей, які ходили по черзі до школи, бо чоботи були одні.. і нічого, виросли прекрасні, неозлоблені люди.. я би сказала, що вони більше переживають дати дітям забагато, ніж замало, бо побачили як в житті буває... зі злиднів часто виходять успішні, а зі всього готового - безпорадні

бажаю вашим діткам бути найближчими друзями, але насправді то не те, що можливо запланувати.. серед родичів і близьких часто бачу - діти в сімї або надто різні або надто одинакові, щоб бути друзями

Статус теми:
Закрита.