Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

Дуже сподобався фільм "Між небом і землею", подивіться...навіть не знаю до якого жанру його віднести:)

• Подобається Подобається x 5
  2. Анута

Анута Well-Known Member

це ви маєте на увазі "little black book"?

• Подобається Подобається x 2
  3. Yulia

Yulia New Member

А я дивилась дуже класні фіільми про кохання:"Если только" та "Спеши любить"....
    Я аж плакала..(

• Подобається Подобається x 1
  4. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

А "Дневник Бриджет Джонс"? дуже веселий фільм, всі дві частини

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

fireflies in the garden
    http://www.youtube.com/watch?v=k5DmAbj2tj0

Історія розколу однієї звичайної сім'ї, в кожного з членів якої своя трагедія

6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ні, це не він. На сайті він називається "Дневник памяти", а у фільмі написано просто "Дневник". Це розповідь про двох закоханих які померли в один день :sad:

• Подобається Подобається x 4
  7. mayscream

mayscream Well-Known Member

"Щоденник памяті" в оригіналі Notebook. Згадала ще один фільм,який мене сильно зачепив - "Якщо наступить завтра"(амер.)

8. нталька

нталька Well-Known Member

Люблю фільми з Бредом Пітом. :) Напевно мало хто бачив фільм з ним "Сім років у Тибеті". Це не любовна історія. Дуже хороший фільм. але довгий.
    А ще подобався фільм "Труднощі перекладу". Це зі скарлет Йохансон.

9. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Вчора дивилась "Любовь в большом городе"... сюжет примітивний, але постановка прикольна і актори суперові... а от Вєра Брєжнєва... всі знали, що вона не вміє співати, тепер всі будуть знати, що і акторка з неї ніяка... Але глянути варто... є деякі кумедні моменти... Особливо для чоловіків :xaxa:

10. kristina

kristina Well-Known Member

Я думаю до жанру романтичної мелодрами.Дивилась його раз 6.Дуже сподобався.Рекомендую

11. katrinka

katrinka Well-Known Member

два тижні тому дивилась в довженка комедію "Мерлі і я" з Дженіфер Аністон гарний фільм, смішного не багато, але сподобався, варто віднести до якогось іншого жанру

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

тільки-но закінчила перегляд 21 граму - фільм, як на мене, щирий і справжній. акторська гра-вище усіляких похвал. одним словом: витраченим часом я задоволена:)
    сука-любов і гаель-гарсіа берналь у головній ролі. що фільм, що актор - прекрасні. раджу)
    дуже дякую дівчата за Розмальовану вуаль - фільм сподобався. давно не бачила подібних. дякую
    чункінгський експрес внг кар вайя:) цікаво. цікава музика і сюжет. особливо цікаві розмови головного героя з обмилком та рушником:))

13. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Зараз мода на "Доктора Хауса".... подивилась вже 5 сезонів.... і чому в нас не діагностують такі хвороби?:umbrage:.... на всі випадки життя - лише зеленка;)...

14. angelok

angelok Active Member

а я обожнюю шось таке з розділу пригодницього...класні "Пірати Карибського моря"....Людина-павук"...хоча там в 2 серії вони трошки грошей пожалкували тому він не конче обалденний...не знаю як кому, але мене дуже вразив "Майстер і Маргарита" ......з тих фільмів, що зараз ішли прікольний "Зізнання шопоголіка".....

15. Tasia

Tasia Well-Known Member

Я сьогодні дивилася фільм "Леди в сиреневом" (інша назва "Дами в ліловому"), хоча, якщо чесно, то варто було би перекласти щось типу "Леді серед лаванди":).
    ФІльм дуже сподобався, але відразу попереджаю, він дуже нестандартний, не розважальний. Це історія двох англійських сестер віком років під 60, які живуть в маленькому селищі біля моря десь в 30-х роках. Одного дня після шторму вони знаходять на березі молодого польського моряка, якого винесло з розбитого корабля після шторму. Вони виходжують його, поки він виздоровлює, дуже до нього прив"язуються, вони страшно самотні, і їм нарешті є про кого піклуватися..Але він же молодий, він тягнеться до життя, до молоді, до того ж чудово грає на скрипці... Закінчується все зовсім не трагічно, навіть не дуже сумно, але я плакала.
    В головних ролях дві дуже відомі англ. акторки - Джуді Денч і ще якась її віку, грають відмінно. Взагалі, дуже тонкий фільм. Подій мало, а відчуттів дуже багато.

Я ще раз зраділа, як то добре, що є кого любити, є кому дарувати ніжність, не бути самотньою. Побачила,як це важко в старшому віці відчуватися так, ніби ти не жила, не проснулася як слід...

• Подобається Подобається x 5
  16. Радість

Радість Well-Known Member

А мені сподобалось "Битва наречених". Хороший такий фільм.

17. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Це про двох подруг, чи про двох мужчин які боряться за одну дівчину?:)

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вчора до 5 ранку сиділа за переглядом "Малхолланд драйв" - важко щось казати про подібні фільми, бо вони направду під настрій, під конкретний стиль мислення, та й щоб зрозуміти його потрібні недюжені знання психоаналізу:)
    але тим не менше фільм мене вразив. і хоч я не люблю моралі наприкінці, та й загалом у стрічці, але тут - після перегляду отримуєш такий шок, що не те, що не вистачає слів, а не знаєш за шо вхопитись і далі втуплюєшся у картинку з закінченим фільмом і чекаєш продовження, яке повинно б все розставити на свої місця:)

+ переглянула рос мюзикл "Стиляги" - акторська гра посередня, хоча й характерних ролей передбачено не було:), пісеньки такі собі, а от танці...дівчата, я давно такого кайфу не отримувала від побаченого - усі сукні, макіяжі в стилі 50-их, джазові гурти, рок-н-рол...ех, о молодість, о юність парубоцька:)

19. Tasia

Tasia Well-Known Member

Дівчатка боряться за то, щоб їх весілля відбулися в один і той же день в готелі Плаза (бо, то бачте, їх дитяча мрія), і ніхто не хоче днем поступитися :haha: Загалом комедія забавна, на один раз.

• Подобається Подобається x 3
  20. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Вчора дивилася фільм "Секс в большом городе". Якщо чесно чекала чогось більшого, адже була таааака.... реклама!

Статус теми:
Закрита.