Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sonne

Sonne Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Сподобалося "Любов і інші ліки". Ще йде в планеті кіно і на кінозалі вже з"явилося. Гарне кіно про те, що потрібно цінувати кожен момент життя...

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я собі вже давно відмітила подивитись цей фільм, а все ніяк не виходить. Може нині подивлюсь і скажу своє враження.

3. marianast

marianast Well-Known Member

Дякую. Вчора прибрала всі 4 серії. Люблю такі фільми. Раджу переглянути "Місс Поттер" з Рене Зеллвегер.

4. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Подивилися комедію Due Date - нічого так, може бути, за винятком пари гидких жартів. Але сама концепція добра і зворушлива, і посміятися можна.
    http://www.youtube.com/watch?v=cBJgyIQLT9g

5. RUSlana

RUSlana Active Member

Ну от і подивилась, як подумала за життя таких дітей тільки розстроїлась... Автору максимально точно вдалось передати почуття усіх героїв фільму. Всякі там "Трони" і близько не стояли біля такого фільму.
    П.С. Такі емоційно важкі фільми точно не можна показувати людям з важкими психічними хворобами, а людям які сприймають фільми надто близько до серця також не рекомендувала би.

6. Fechka

Fechka Member

Сьогодні переглянула...і вражена, і ні!!! Задумка супер.. але якось все амереканізовано.. вони і плачуть і сміються...Незнаю, Чогось до мене ці емоції -не достукались... Незнаю....
    а ще переглянула "ПРО ЛЮБОВЬ".. тут вражена... ми направду не знаємо хто поруч нас... і що він (чи вона) думає....

7. Tygryk

Tygryk New Member

А я дуже люблю фільм "Сибірський цирюльник". Може всі його бачили, а хто ні - то раджу переглянути. Гарне кіно.

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора ходила в Планета кіно на фільм "Невідомий" (Ліам Нісон, драма, триллер) - фільм дууже сподобався! Тримає глядачів у напруженні з початку і до кінця фільму. І, звичайно, акторська гра Ліама Нісона просто неперевершена, він мені ще зі "Списку Шиндлера" дуже запам'ятався і сподобався.:y: раджу подивитися!

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

подивилася, сподобалося.
    думаю, фільм дійсно важкий психологічно, але тільки піднятими темами.
    щодо того, що фільм сильний - не дуже погоджуюся.
    найбільше сподобалася акторська гра - бабуся, хлопчик.
    Марія Шукшина - так собі, навіть ніяк, на мою думку.

я не критик, я не знаю, як правильно сказати, але мені чогось бракує в тому фільмі - чи в кінці, чи в лінії мама-донька, донька-мама, мама-син якась не дуже розвинена.
    хоча, з іншого боку - якби так було, то би вже швидше серіал нагадувало якийсь.

коротше, сплакалася.

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Всім кому сподобався фільм "Похороните меня за плинтусом" раджу подивитись ще "Все умрут, а я останусь". Я була дійсно шокована, що від одного, що від іншого фільму. Перегляду вартує.

11. Пуся

Пуся Well-Known Member

накрутили таки добряче :) Правда майже до самого кінця я знала наперед, що як і коли буде, то я не дуже була "напружена" :)
    Але сподобався, раджу переглянути ;)

12. Farfalla

Farfalla Member

Фільм за твором Ремарка "Тріумфальна арка", 1943 р.
    Вражає гра акторів... Сподобався і мені, і мужу.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дивились нещодавно фільм "Мехінік" 2011 року. про найманого вбивцю. Дуже сподобався. Всім раджу!

14. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Подивилася "Минулої ночі у Нью-Йорку". Актори: Кіра Найтлі, Сем Уортінгтон, Єва Мендес, Гійом Кане.
    Фільм суперовий. Про кохання, подружжя і зраду, зраду, яка сталася і зраду, яка могла бути, фізичну і моральну. Думаю, ситуації змальовані у фільмі, траплялися у житті кожного. Повчальний психологічний фільм. ДИВИТИСЯ! :)

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Ігри розуму - цікавий фільм, я правда, наслухавшись відгуків, шо тре готуватись до його перегляду, розібратись в теорії ігор, повторити весь курс криптології, чекала більшого, і тим не менше - раджу
    при чому, якщо почитати біографію Неша хоча б на вікіпедії - то одразу бачиш наскільки не співпадає образ реальної людини і відтвореної у фільмі
    до речі, з задоволенням прочитала б автобіографію Неша

п.с. один наш викладач так вподобав собі той фільм, шо навіть соорудив таку зачіску, як була у героя Рассела Кроу:girl_haha:

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Сподобався "Наступні три дні" з Расселом Кроу. Дуже сподобався. Хоча й лишив певне відчуття пригніченості... Але це тільки доказує, що добрий фільм. І добре зроблений, за винятком кількох сцен.

17. Holly

Holly Moderator

День святого Валентина /Valentine's Day/ (2010)
    Цікавий такий, багато різних подій в один день

18. Neitiri

Neitiri New Member

В мене мабуть один із найулюбленіших фільмів "Знакомьтесь, Джо Блэк" («Meet Joe Black: Sooner or Later Everyone Does»). В ролях: Брэд Питт, Энтони Хопкинс, Клер Форлани.
    О фильме: В жизнь богатого и властного газетного магната врывается Смерть, которая принимает обличий обворожительного парня, звать которого Джо Блэк. Смерть, решает провести некоторое время в обличие человека, чтобы познать жизнь людей. Смерть хочет чтобы Пэрриш был её проводником, но а смерти нельзя отказать. За то что Уильям будет показывать смерти человеческую жизнь, он сможет пробыть на земле, до отбытия смерти.
    Дивилась декілька разів - вражає, незвичайний фільм і гра акторів неймовірна! Раджу

19. marianast

marianast Well-Known Member

Північ і Південь / North & South. Класичний англійський роман. Я отримала задоволення від перегляду. Опис:

20. allja

allja Well-Known Member

Взагалі я не дуже полюбляю фільми про війну, але коханий хотів дуже подивитися фільм "Туман", я дивилася разом з ним,дужее цікавий фільм і мені дуже сподобався!

Статус теми:
Закрита.