Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

я колись так чекала виходу цього фільму, а коли подивилась, то дуже розчарувалась. Затянутий фільм... Можна було цю всю ситуацію трошки по-іншому обіграти, більш смішніше. А то половина фільму вона ходить і ниє, що він її напевно покине.
    А якщо з романтичних комедій, то раджу усім переглянути фільм "Пропозиція". Коли вперше в кінопалаці його переглянула, то отримала море задоволень!))))

2. apelsyn

apelsyn New Member

З останніх подивилась "Дівчина з татуїровкою дракона"- сподобався, давно не дивилась людського детектива. "Убойні канікули"- комедія, як комедія, нічого геніального.

3. Lidusha

Lidusha New Member

А що хіба вже вийшов "Чорний лебідь"? Де ви його подивились?

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Вчора подивилась RED, ,бо обожнюю Брюса Вілліса. Фільм такий собі, але Брюсік як завжди the best:kiss:

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Любителів арт-хаусного кіно запрошуємо переглянути цикл короткометражок "Мудаки.Арабески" 23-го січня, у неділю, о 19:00 в Товаристві охорони пам'яток історії та культури (вул. Коперніка, 40а).
    Вартість квитка - 20 грн. Всі виручені від показу кошти підуть на порятунок Меркурія

5. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

6. Princess

Princess Well-Known Member

стидно, але скачала з нету. стараюсь такого не робити, але подивилась в анонси наших кінотеатрів і не побачила цього фільму в їх планах. а подивитись хотіла вже давно

7. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

натрапила, випадково, на російський фільм "Невеста" (2006) такий новорічно-романтично- сльозливий... :girl_tender::girl_in_love: :girl_in_dreams: єх...
    "...Как-то на Святки романтичная провинциальная студентка Оля решила погадать. Зажгла свечу перед зеркалом и увидела в нем суженого-ряженого – реального молодого человека по имени Саша, в которого, еще будучи школьницей, влюбилась прямо на улице с первого взгляда..."

А ще такого ж плану фільм є хороший- "Тариф новогодний" :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 18 Січень 2011
  8. Heureuse

Heureuse вірю...

А я на вихідних всю «Матрицю» по Новому передивилась, згадала молодість))
    Все таки захоплива казочка і один із небагатьох фантастичних фільмів, який мені страшенно подобається..але закінчується сумно, на жаль(

9. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

вчора дивилась Красавчик-2 в онлайні. класний фільм про стосунки між чоловіком та жінкою, з позитивним завершенням) раджу)))
    дивилась на май-хіт ру

10. Mavra

Mavra New Member

Хоч не люблю фантастики, але фільм "Планета Ка-Пэкс" це щось! Рекомендую.

Планета Ка-Пэ́кс (англ. K-PAX) — американская психологическая драма 2001 года режиссёра Иэна Софтли.
    Экранизация одноименного романа Джина Брюера.

11. Пуся

Пуся Well-Known Member

от в мене змішане почуття після перегляду. Гра Портман вражає. Але як на мене це більше драма, аніж триллер... Сказати, що фільм дуже сподобався не можу, але не шкодую за потрачену годину на його перегляд.

Була на "Туристі", Анджеліна просто красуня, її образ, платтячка і біжутерія :girl_blush2: просто слів нема. Фільм сподобався, але я ще на початку здогадалась про фінал фільму (і коханий мені проспорив величезну шоколадку :girl_haha:) Так що, люблю фільми, які дійсно в кінці мене дивують і вибачте на слові "обламують" :)

Любителям трилерів, драм рекомендую фільми Фальшивка /Possession/ (2009) з Сарою Геллар: "После страшной автомобильной аварии муж Джессики и его брат оказываются в коме. Но когда через какое-то время брат выходит из комы, он считает, что он и есть муж Джессики", та фільм Экзамен /Exam/ (2009) - "Восемь претендентов пытаются получить работу своей мечты. Но вакансия всего одна. На пути к заветной должности они уже преодолели массу испытаний. Остался последний экзамен. Он проходит в изолированной комнате под присмотром вооруженной охраны. За 80 минут 8 человек должны ответить на 1 вопрос. Условие: нельзя портить бумагу, на которой он написан. Время пошло! Первый шок: на листках ничего нет. На какой же вопрос надо ответить? "

12. Annabela

Annabela Happy Member

Теж дуже хочу його подивитись! А де саме качали, бо всюди ще поганп якість, я очікую на хорошу.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ох, вчора дивились з коханим "Красавчик 2" (2009) ("Zweiohrkuken") - і насміялись і наплакались (але більше насміялись). Дуже рекомендую. Фільм про стосунки.

14. METAMORFOZA

а що тут стидного? Я більшість фільмів качаю з нету, але звичайно з хорошою якістю і з хорошим перекладом.

15. Solomi

Solomi New Member

я вже по 2 рази подивлась Красавчек 1 і 2 - дуже суперский фільм

16. Princess

Princess Well-Known Member

качала з рутрекера, довго вибирала яке качати, бо не люблю екранок. і ще хотіла в оригінальній озвучці дивитись. то в результаті скачала нормальну (але не ідеальну) якість картинки, англ.доріжка+російські титри (не відключались)

а стидно, бо сама працюю в сфері, зав'язаній на інтелектуальній власності...

17. METAMORFOZA

тільки що подивилась цей фільм. Дійсно класний і має цікаве закінчення! Раджу усім!

18. Lidusha

Lidusha New Member

я краще почекаю на повноцінний DVD Rip, щоб собі враження не зіпсувати...

19. RUSlana

RUSlana Active Member

Трохи підняла собі настрій переглядаючи рос. фільм "На измене". Фільм 2010 року, комедійного жанру про зраду чоловіка-політика.

20. Аделя

Аделя Active Member

А я вчора підняла собі настрій французькою комедією «Бобро поржаловать» (Bienvenue chez les Ch'tis). Сподобався переклад і озвучення (герої фільму розмовляють своєрідним діалектом). Дуже позитивний і веселий фільм!

Статус теми:
Закрита.