Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

Назва фільму неправильно перекладена (має бути памятна прогулянка. принаймні так в моєму екземплярі в десь в титрах писало)

• Подобається Подобається x 3
  2. mayscream

mayscream Well-Known Member

Напишу і я свій топ улюблених кіношок: "Солодкий листопад", "Жорстокі ігри", "Зелена миля", "Достукатися до небес", "Іствікські відьми", "Піаніст", "Порятунок рядового Раяна", "П.С. Я люблю тебе", "В країні жінок", "Ляльки", "Зоряний пил", "Привид", "Маска", "12", "Головою об стіну", "Казанова", "Перший лицар"...Ой,щось я захопилася,але це далеко не все,якщо чесно))

• Подобається Подобається x 8
  3. Януся

Януся Well-Known Member

Дуже люблю переглядати "Щоденник Бріджит Джонс". І ще недавно вперше подивилась "Схід-Захід". Супер фільм...

• Подобається Подобається x 6
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Докачується зараз в мене Перл-Харбор.....знову буду ревіти двадцятий раз

• Подобається Подобається x 6
  5. mayscream

mayscream Well-Known Member

Може хтось бачив російський фільм "Русалка", 2007р.в.?!Поділіться враженнями,бо дуже вже мене ютубівські трейлери заінтригували)

• Подобається Подобається x 1
  6. bora

bora Well-Known Member

Також вже була. Романтична комедія, позитивні емоції. До слова днями дивилась комедію від якої враження залишились схожі - "Завжди кажи ТАК". До того довго не хотіла вмикати диск, бо побачила, що комедія з Джимом Кері, а я не дуже люблю його кривляння. Але позитивно, не перепсуто тупими жартиками. Думаю сподобається тим хто цей жанр любить.

Останнє редагування: 19 Березень 2009
  7. нталька

нталька Well-Known Member

А чи хтось дивився "Довгі заручини" з Одрі Тоту? У мене залишилось надзвичайне враження про нього. Але, нажаль, ніде не можу його знайти, щоб ще раз подивитись і чоловікові показати. :)

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А хтось вже бачив продовження Трьох Мушкетерів? :clapping: Поділіться враженнями!:clapping::clapping::clapping:

9. mashka

mashka Well-Known Member

Дуже подобається фільм Англійський пацієнт

10. bora

bora Well-Known Member

Ой дивилася я цей фільм...точніше чоловік дивився, а я підбігала через кожних 20 хвилин - питала: що там, ще не закінчився? То тре мати дюж витриманий темперамент, щоб дивитись так довго і в такому ритмі - про життя фактично старої з народження людини. Хоч Бред Піт сильно зіграв - сам фільм я б точно вкоротила, бо знудилася...

• Подобається Подобається x 4
  11. Гелена

Гелена Well-Known Member

раджу комедію з Джимом Керрі "Всегда говори "да", просто супер :y:
    і "Шопоголік" так нічого фільм, романтична комедія

12. Hjavchuk

Hjavchuk New Member

як на мене, пісний фільм. Навіть у кінотеатрі не справив на мене сильного враження.:n:
    P.S. хтось ужастики дивиться??? Знаю кілька класних!!!

13. Tasia

Tasia Well-Known Member

Дивилася вчора "Легка поведінка" (Easy Virtue), дуже сподобалося. Це рімейк фільму 1928 р, про англійську аристократію і молоду американку, яка ніяк не може вписатися в їх родину. Шикарна головна героїня, одягається як лялечка (її треба в тему "Мода і стильність":), сюжет не примітивний, пейзажі безподобні. Одним словом, надзвичайно приємно подивитися.

14. Panadolka

Дивилася сьогодні "Дневник", який класний фільм про любов. Всі дівчата напевно про таке мріють :)

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Всім хто цікавиться історією своєї держави раджу подивитись фільм Єжи Гофмана "Становлення нації" (власне української нації). Я під сильним враженням від того вільму! :clapping::clapping::clapping::clapping:

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я вчора другий раз подивилась "Знакомтесь,Джо Блек" і "Горбатая гора". Різні сюжети-закінчння ж в обох печальне. Шпоголік не додивилась... Завтра на черзі фільм з Бред Пітом "Історія Бенджаміна Баттона"

Вище писали про жахи-діліться колекцією. Я єм фанатка! Але жахи без фантастики люблю

17. ckorpionsha

А я як плакала!!!!:sad::sad::sad::sad:А ще "Город Ангелов", "Письмо в бутилке"...і багато романтичного

• Подобається Подобається x 2
  18. Panadolka

Та от власне "Спеши любить" та "Письмо в бутылке" знято за романами Ніколаса Спаркса. А ще "Ночи в Роданте" та "Дневник памяти" (про який я вище писала.) Раджу передивитися ці всі фільми тим хто любить в кінці похникати :)

• Подобається Подобається x 4
  19. ckorpionsha

Та я хникала,коли "Кінконга" перший раз в кінотеатрі дивилась. Там в нього стріляли.(совсем юная була). І ще хникала,як "Спрут" дивилась,там в Карадо Катані стріляли:sad::sad::sad:Що скажеш...слабе сердце до такого

20. Panadolka

А в нас книжка була "Спрут". Фільм я не пам'ятаю, бо ще зелена була :). А от коли дивилася картинки, то плакала бо тьотю холтіли зарізати. і ще там був якийсь пожар і діток виводили :sad:

Статус теми:
Закрита.