Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Раджу всім переглянути фільм "Вогнетривкий".Супер!!!!!Залишає по собі дуже сильні враження.А гра акторів,то взагалі,щось.
    http://my-hit.ru/film/4040

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Недавно переглянула фільм "13" (2010р. триллер, драма).... такий сильний фільм, актори класні,а фінал розчулив ужасно... якщо подивитесь, зрозумієте чим саме (я дуже сентиментальна :sad: )
    З комедій приємно вразили: :girl_haha:
    - Больше, чем друг (з Аністон)
    - Рыцарь дня (Круз і Діаз)
    - Шрек назавжди
    - Как выйти замуж за 3 дня
    Дуже сподобалась 3-тя частина фільму Крок вперед, абажаю танці :girl_in_love::girl_dance:
    Цікавий такий і трохи важки для розуміння (я ледве вїхала)) фільм з Софі Марсо і Монікою Белуччі "Не оглядывайся"... акторки просто неймовірні!

Останнє редагування: 25 Грудень 2010
  3. domino

domino Well-Known Member

Дякую за пораду такого чудового фільму, не можу зупинитися від сліз:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

4. Artemida

Artemida Well-Known Member

Сьогодні ходила на "Елки". Фільм дуже сподобався! Хоч признаюсь чесно, спочатку якось не дуже...., а потім стало дуже цікаво. Закінчення - супер. Люблю хеппі-енди)))))):girl_in_love: Для підняття настрою -рекомендую.:girl_flirt:

5. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Тільки що переглянула "Хлопчик в смугастій піжамі", сильний, але психологічно важкий фільм.

6. mamulja

mamulja Member

Як на мене , теж дуже важкий фільм, і важко було дивитись, переживання аж зашкалювали
    А з недавно переглянутих сподобався "Хачіко", ну дуже позитивний фільм

7. Gerbera

Gerbera Member

Щойно подивилася "P.S. Я люблю тебе". Фільм дуже гарний, про справжню любов. Давно я так не плакала!
    Підтримую, я теж бачила.

8. mysha

mysha New Member

Мені також він сподобався. Весь фільм тримає у напруженні. Хочу продовженння...

9. Пуся

Пуся Well-Known Member

А я сьогодні... Спасибі за чудовий рекомендовний Вами фільм, дуже сподобався.

Крім цього сьогодні натрапила на фільм з Джолі який я не бачила :girl_mad: "Забирая жизни" (Taking Lives) (2004 року :girl_impossible:) Дуже сподобався особливо кінцівка... (Так настрашилась, що аж голку в палець запхала :sad: )

10. Fechka

Fechka Member

теж раджу...."кльовий" :girl_tender:не те слово...,ще сьогодні переглянула "Часи"-ой не знаю,двояке ставлення до нього.. дійсно треба помислити...:girl_yes:,...Невже,хтось має загинути,аби хтось інший оцінив і переглянув свій зміст життя (або просто продовжував жити???)??

---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

і цей фільм ЧУДОВИЙ!переглядайте...

11. svoboda

svoboda Member

Я зараз "підсіла" на серіал "Тюдори", любителям історії рекомендую. Навіть чоловік зі мною дивиться і не спить до 2-ї ночі...:girl_yes:

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Я його додивитись незмогла, не зрозуміла.

12. talja

talja Member

Хороший фільм, також рекомендую... ще б чоловіки такі фільми переглядали!
    Сьогодні чисто випадково переглянула фільм: Мать и дитя / Mother and Child (2009), хороший сильний та серйозний фільм, є про що подумати!

13. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Переглянула фільм "Чорний лебідь" 2010року із Н.Портман та В. Касселем. Дуже важке та напружене кіно - але не зважаючи на те що не є прихильником психодилічних триллерів раджу його переглянути. Оригінально і тримає в напрузі до самого кінця. Від гри Портман та Касселя - відірватись не можливо.

14. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Якщо мільтики теж рахуються, то я би радила любителям сімейних мультиків подивитися "Нікчемний я". Ну такий хороший мультик!! Вже тиждень цитую;)
    Дійсно добрий, зі щасливим кінцем і впевненою перемогою добра:girl_claping:

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

дивились на минулих вихідних "Уолл Стріт 2. Гроші не сплять" з Дугласом. Гарний фільм, треба дивитись уважно і розуміти як все в світі в прицнипі відбувалось під час початку економічної кризи, бо з того фільму багато можна зрозуміти.
    http://www.youtube.com/watch?v=WRKw1y1lfP0&feature=related

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

а ще я накінець-то подивилась Коко Шанель. Ще й у блю-рей якості. Фільм, який можна декілька раз переглянути і він не набридне.

16. Cikavunka

Cikavunka New Member

...не давно дивилася фільм - "Ціна зради" ("Цена измены")...доволі сильний фільм, раджу переглянути...

"Ціна зради" - Психологічний трилер, США
    У ролях: Венсан Кассель, Клайв Оуен, Еддісон Тімлін, Мелісса Джордж, Дженніфер Еністон, X-ZIBIT та ін
    Екранізація роману Джеймса Сігела "зійшов з рейок ".

17. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Ми в новорічну ніч скачали "Чародеи". Хоч це й класика рад. кіно, але раніше ми його бачили лише уривками, а тепер нарешті з превеликим задоволенням подивилися першу серію. Фільм душевний, смішний і добрий, актори прекрасні, особливо прикольний Фарада.

18. Fechka

Fechka Member

це один з моїх улюблених фільмів! Фільм про родину;про сімейні цінності... і чи вартує ризикувати ними заради...????;Подивіться! не пожалкуєте....:girl_dance::girl_in_love:.

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

і цей ми переглядали... проте він мене не надто вразив..:girl_in_dreams: Тим,паче-Хороший!...

19. Princess

Princess Well-Known Member

"Запретная любовь" ("Ahava asura") дуже вразив.

Еще до рождения Ханан и Леа были помолвлены — их очень религиозные отцы дали клятву перед Богом в том, что когда их дети вырастут, то поженятся. Но родители Ханана погибают в автокатастрофе, а он сам вырастает в интернате абсолютным атеистом.
    Спусте 20 лет Ханан приезжает в город, где родился, чтоб навестить могилу родителей, и случайно встречается с Леей. Между ними вспыхивает любовь с первого взгляда, о своей помолвке они, разумеется, не знают. Отец Леи против этой любви, так как Ханан не религиозный еврей…

а від себе - фільм про дві речі:
    1) любов є найсильнішою силою, яка не помиляється
    2) є правила, які порушувати не можна. навіть через любов

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Трон. Спадок", для любителів фантастики :).

Статус теми:
Закрита.