Фільми, які я раджу переглянути

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by algo, Feb 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. svoboda

svoboda Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Щойно подивились з чоловіком "Принц Персії", сподобалось, ніби в казці побували - весело, легко не нудно. З улюблених комедій, хоч і не являюсь палкою прихильницею цього жанру - "Уімблдон", "Як розгубити всіх своїх друзів і заставити всіх тебе ненавидіти".

2. Iskra

Iskra Well-Known Member

уже скачала, як матиму трохи більше часу, то обов'язково подивлюсь

я ж раджу переглянути фільм "Не озирайся" ("Ne te retourne pas") з Софі Марсо і Монікою Белуччі. інтригуючий, трохи містичний фільм з чудовою грою акторів. щоправда, кінцівка для мене не зовсім така, якої очікувалося.

3. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дивились "О чем говорят мужчиньі? з чоловіком, виявилось їм з його тарілки )))...
    Раджу подивитись - смішно та цікаво.

Також "Ирония любви" - романтичний, цікавий сюжет - смішний. Головного героя грає Чадов, головна героїня - красюня...
    Раджу)))

4. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Я просто в захваті від романтичної комедії Music and lyrics (не знаю, як наші переклали, дослівно "Музика і слова") з Г'ю Ґрантом і Дрю Беррімор. Ну дуже дотепний і приємний фільм! У мене була теорія, що комедії двічі нецікаво дивитися, бо всі жарти вже знаєш. Але наступного ранку увімкнули фільм знову, щоб послухати пісню з нього (гарний саундтрек), і з задоволенням подивилася ще раз :)

http://www.youtube.com/watch?v=tiEoMwwk5uM

5. Anelija

Anelija New Member

С глаз - долой, из чарта - вон! / Music and Lyrics

6. allja

allja Well-Known Member

Вчора подивились фільм "Начало\Inception" особисто мені дужеееее сподобався! Але цей філтм як то кажуть " на любітєля". Цей фільм про чоловіка і його команду, які проникали в чужі сни,щоб приживити ідеї чи витягнути інформацію....
    Як на мене фільм чудовий!:)
    І ще згадала один фільм "Потеряная комната", цей фільм має 6 серій і теж в такому ж дусі, як і "Начало". Дуже сподобався, цікавий і захоплюючий!:)

Last edited: Nov 15, 2010
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Чорна кішка, білий кіт" Е.Кустуріци - класний, як і всі його фільми, цікавий і сумний місцями і смішний і просто життєвий.

8. Annabela

Annabela Happy Member

Тільки вчора подивилась фільми "Секс і місто"-першу і другу частини! Звичайно фільм одноразовий, але приносить море задоволення від перегляду неймовірно красивих плать, черевичок, капелюшок і сумочок головних героїнь! Все гарне і яскраве! Такі фільми, в які непотрібно особливо вдумуватись, дуже розлабляють, як на мене.

Мій най-най-найулюбленіший фільм "Осьнь у нью-Йорку"!!! Він далеко не новий, але раджу всім подивитись!

Ще з нещодавно переглянутьх фільмів мені сподобались: "Джулі і Джулія" з Меріл Стріп, "Пам"ятай мене" з Робертом Патінсоним!

9. Kofein

Kofein New Member

Подивилась вчора фільм "Остров проклятых".
    Дуже цікавий, сильний сюжет! До кінцевих титрів тримає в напруженні. Розв*язка непердбачувана.
    Дікапріо, як завжди, на висоті...
    Просто потрібно дивитись!:good:

10. domino

domino Well-Known Member

а мені цей фільм зовсім не сподобався, нудний, і навіть Дікапріо цей фільм не витягнув!

11. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

довго ходила під враженням від фільму "приходить жінка до лікаря"
    раджу всім!!!

12. zaderyshka

zaderyshka Member

А я нещодавно переглянула фільм Красная скрипка / Le Violon rouge . Сюжет поставлений дуже цікаво, не шаблонно я б сказала. І музична підбірка там обов'язково сподобається любителям класики!

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Cool runnings" - "Круті перегони" - стара, але легка і смішна комедія - якраз для недільного вечора.

14. svoboda

svoboda Member

Зараз в декреті, тому зручно дивитись міні серіали, дивились з відкритим ротом "Остров Харпера" - ДУУУЖЖЖЖЖЖЕЕЕЕЕЕЕ сподобався, але треба дивитись з кимось, бо місцями страшно!. Раджу подивитись!

15. Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Передивились з внучкою мультфільм "Принцеса-лебідь".Дуже сподобався.

16. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

сьогодні подивилася цей фільм, цікавий, змушує задуматися, але трішки задовгий.

17. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

На днях дивилася "Франкенштейн" 1994 року, з Робертом де Ніро. Рекомендую. Дуже сподобався.

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Подивилась вчора-фільм настільки сильний, що я просто не можу нічого сказати, аби висловити своє захоплення. Його треба побачити.

19. Sonne

Sonne Well-Known Member

А як його рос. обізвали?

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Приходит женщина к врачу / Komt een vrouw bij de dokter (фильм)
    я дивилась тут http://my-hit.ru/film/8420

Thread Status:
Not open for further replies.