Фільми, які я раджу переглянути

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by algo, Feb 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

"Двохсотрічна людина/Bicentennial man" (за оповіданням А.Азімова "Двохсотлітня людина", новелою Азімова "Позитронна людина") - дуже гарна і повчальна історія для всієї родини про робота, що мріяв стати людиною. є моменти, де можна посміятись, а в деякі на очі навертаються сльози. Мені з чоловіком дуже подобається :girl_in_love:

2. katrinka

katrinka Well-Known Member

нарешті переглянула фільм "секс в большем городе 2", клааасссний фільм, такий заряд енергії після нього. :girl_haha::girl_tender: гарно відволікає від буденності

3. Swietlik

Swietlik New Member

На днях добралася до фільму Велика риба (Big Fish 2003) від Тіма Бартона, мабуть одна з кращих його режисерських робіт. Фільм надзвичайний, простий, складний, веселий, сумний, дуже емоційний, подібний за настроєм на Фореста Гампа, 2 години пролетіли не помітно. Раджу всім!!!:girl_in_love:

4. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Вчора подивилися Veronika decides to die ("Вероніка вирішує померти") за романом Коельйо - чудовий фільм, гарно знятий, цікавий, зворушливий і з "мораллю"...

5. Anelija

Anelija New Member

І мені сподобався, хоча книга набагато цікавіша!

6. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Я знову зі свіженькою рецензією - дивилися вчора романтичну комедію My life in ruins ("Моє велике грецьке літо"). Легкий, приємний і справді смішний фільм. Річард Дрейфус, хоч і в другорядній ролі, блискучий.

взято тут

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я в захваті від "Хатіко"

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дивилась "Последняя песня". Давно я так не плакала.....суперове кіно. Дуже люблю фільми зняті по мотивам Ніколаса Спаркса. Раджу переглянути!

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Аби переоцінити, треба мати що переоцінювати. Клуні грає Клуні, а не своїх персонажів. Головне, що "нямка", на тому й виїжджає.
    А мені він якийсь ніякий. Глибини забракло. Багато моментів можна легко передбачити, бо зроблені шаблонно.

Із мелодрам би радила подивитися "Яскрава зоря" (Bright Star).

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Обов'язково перегляньте німецький першоваріянт 2001-го року. Він зроблений набагато сильніше.
    Я теж нарешті подивилася "Квітка пустелі". Після фільму ще довго лазила нетом, читала біографію Воріс Діріє та переглядала її фото.
    Сильно, що є така особа, котра бореться проти цієї жахливої традиції. І добре, що про це говорять, а тепер і фільми роблять.
    О, це один із тих фільмів, які ми з чоловіком можемо переглядати безліч разів!

А от "Острів" Кім Кі Дука - для людей зі сталевими нервами та стійкою психікою. :connie_pull-pigtail

Із останніх, що дивилися, раджу подивитися "Колискову" (Kolysanka) - польський варіянт сімейки Адамсів. :good:

11. Vendy

Vendy Active Member

Дивиляся в неділю фільм "Мій", сподобався

12. Vendy

Vendy Active Member

дуже мені сподобався фільм "Не зрікаються кохаючи" з Домогаровим і Порошиною,

13. Victi

Victi Well-Known Member

"Хлопик в смугастій піжамі" - давно вже не бачила фільму, щоб аж так зачепив за живе

14. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

Однокласники раджу подивитись,веселий такий фільм,гарно посміялись.

15. Левицька

Левицька New Member

Вчора влаштувала романтичний вечір і запросила чоловіка у кіно на фільм "Їсти, молитися, кохати". Гарний, добрий, жіночий фільм. Хороший задум, чудові кадри, хоча замало глибини і розчарувала кінцівка - типово американська... Але все-таки, однозначно вартий перегляду! Кожна з жінок впізнає себе на певному етапі життя.

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, ходила вчора на "Їсти, молитися, кохати" з Джулією Робертс. Осьо мої враження:
    - дуже гарні тексти у фільмі, здається мені, що книга має бути набагато цікавішою ніж фільм, бо кіно все-таки обмежене у тексті, там більша увага на картинку. Так що планую купити книгу.
    - дуже багато цікавих висловів у фільмі, які навіть варто записати і час від часу перечитувавати)
    - гарна робота оператора
    - дуже гарна музика
    - пару раз всплакнула:girl_blush2:
    - незважаючи на те, що це мелодрама, фільм без звичних "голівудських соплів і штампів". Все дуже мило, стримано і гарно. Всього в міру - романтики, жартів і інтелекту.
    ПиСи. Як не прикро це визнати, але Робертс постаріла. А так хочеться, щоб вона залишалась оцією усміхненою молодою дівчиною з "Красунечки". Але нажаль...
    Ще одне ПиСи: не хочу нікого образити, але мені не дуже подобається, коли у фільмах розрахованих на широкий загал, пропагується заохочення людей європейської раси до східних релігій і східних духовних практик. Коли подивитиесь, зрозумієте мене.

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

і пропагується розлучення (добре хоч дітей не було). От вона розлучилась, і знайшла шалене кохання. Нащо було одружуватися?

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дивилась вчора фільм "Наркоз", сюжет в ньому ніби простенький, як сказав мій хлопець можна булото за 15 хвилин зобразити, але взагалі фільм тримає в напруженні і мені здався цікавим, тому рекомендую до перегляду.
    (А ще заставив згадати колишні стосунки і те, що сьогодні така рідна людина, завтра може встромити ножа у спину і те, що треба слухати батьків:))

19. Левицька

Левицька New Member

чесно, не зрозуміла) нав`язування там не побачила, навпаки, дуже-дуже примітивний показ східних практик, якраз стереотипне сприйняття сходу заходом... у фільмі я не побачила просвітлення... чи то Джулія погано зіграла, чи то задум такий був, але я того не відчула і не побачила.

пропагується ПОШУК СЕБЕ! героїня зрозуміла, що чоловік поруч - не її, то навіщо мучити один одного?

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

все-таки, пару штампів нарахувала...
    Найцікавіше, зміст фільму резюмував мій чоловік : "Медитуй, не медитуй, а чоловік потрібен всім!")))

Last edited: Oct 14, 2010
  20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

То варто тягнути на Джулію чоловіка чи краще з подружками йти?

Thread Status:
Not open for further replies.