Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Посмотрела 26-серийную экранизацию "Саги о Форсайтах" 1967 года с Эриком Портером в роли Сомса Форсайта. Замечательный актерский состав и атмосфера передана, я в восторге :girl_yes: Версия 2002 года оставила практически равнодушной, эффект не тот :girl_nea:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Що ми ще дивилися...
    "Зелена зона" - може бути. Сподобалися послання того фільму, викладені в монолозі чоловіка-перекладача.

"Немислиме" (Unthinkable). Фільм дуже сильний, але переповнений жорстокими сценами. Я мусіла очі аж надто часто закривати або відвертатися. Попри все, достойний уваги. Особливо для любителів жанру - і гострі відчуття, і пожива для думок.

Ще зробили американці свою версію фільму "Експеримент". Як на мене, 3 з мінусом. Якщо німецька версія психологічна, то тут - просто тиснуть жорстокими сценами й усе.

3. apelsyn

apelsyn New Member

Дуже сподобався фільм "Неудержимые" (не знаю як на укр). Хоч я не фанатка бойовиків, але зірковий склад і спецефекти вразили. Довго чекала цей фільм (через Стетхема, звичайно :girl_tender:)- не розчарував.

4. Liliyah Romanova

Це той, котрий зі Сталоне? Мій чоловік ходив на нього, поки ми з Дарком удруге дивилися "Бридкий я" (Dicpicable me). Плювався від того фільму страшно. Сказав, що 50% фільму ще більш-менш, а решта - голівудська примітивщина.

5. Aster

Aster Well-Known Member

Карате кід - дуже гарне і якісне кіно! Дуже! Варто і самим подивитися, і дітям показати (але не молодшим за 7-8 років).

6. Liliyah Romanova

Підтримую. Якби Дарко не займався джу джітсу, я би йому і в 7 не показувала, бо сцени знущання дітей з дітей важкі. З 8-ми можна починати, але обов'язково бути з дитиною поруч під час перегляду.

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

з останніх переглянутих сподобались...
    "Країна глухих"- закохалась в цей фільм і в Діну Корзун.настільки сильна і правдоподібна гра
    "Юленька" -сам сюжет так собі.сподобалась виконавиця ролі Юленьки і атмосфера фільму загалом.
    "Мне не больно" -Рената Литвинова,як завжди,суперова.
    "Коко до Шанель"- трохи затянутий,але Одрі Тоту врятує будь-що))
    ''Mr.Nobody'' -подобається оте переплетення сюжетних ліній.ну і Джаред Лето шикарно грає:girl_tender:

8. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дуже люблю старі американські мюзикли. Цими вихідними в котрий раз передивилась свої улюблені "Звуки музики" і "Хелло Доллі":girl_tender:

9. antique

antique Member

Лорна Дун / Lorna Doone (2000) Про любов на тлі Англії 17-го ст.

10. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

"Куда приводят мечты" і "Секрет" подивилась сьогодні
    я під враженнями, особливо від фільму "Куда приводят мечты" (завтра будемо щось спокійніше дивитись - так мені чоловік сказав, а то всі сльозки виплачу)

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я довго плакала від фільмів:"Город Ангелов","Письмо в бутылке,"Кин конг", "Знакомтесь,его зовут Джо Блек", "Невероятная история Бенджамина Баттона" та "Спрут"

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ходила в кінопалац на "Піранії". Жесть...Море крові і ніякий сюжет...Бездарно підібрана масовка! Сексі-дівчата і хлопці пищать від тих злобних рибок, але справжнього страху у їхніх очах не видно! Весь зал реготав від цього ужастіку, настільки були неправдоподібними ці піранії (вид яких зник 2 мільйони років тому), що з'явилися в озері після землетрусу.
    І ще переглянула старий фільм "Офісний простір" ( англ. Office Space) - ось цей фільм дійсно вартий перегляду! У кожному персонажі можна впізнати свого знайомого/му. Можливо, у деяких моментах трохи нуднувато (гумор у стилі 80-х)...Але мені цей фільм пішов під настрій!
    А ще фільм "Освіта" (An Education) - викликав у мене море обурення, а потім, коли освіта все ж таки перемагає розпусту, вже заспокоїв мене. Хороший життєвий урок для відмінниці. Хоча...десь глибоко у душі я також би не відмовилася від такого кохання (в омут с головой), і пригод!
    Почала дивитися фільм "Apocalypse Now (1979)"...щось він мені не пішов...відверто заснула від цих вічних роздумів гол героя...може, хтось пояснить, чому такий великий рівень на imbd?

13. Левицька

Левицька New Member

тому що це вже класика

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

так, мені всі розповідали про цей фільм, який він класний...мені чомусь не вистачало динаміки подій...Спробую додивитися до кінця, бо все ж таки цікаво його для себе розгадати і пояснити.:girl_yes:

15. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Теж справив враження фільм...
    А ще люблю старі радянські комедії: "Службовий роман", "Любов і голуби":)

16. Vendy

Vendy Active Member

на вихідних дивилася фільм "Бомж", дуже сподобався, в кінці нерви не витримали - потекли сльози, а ще "Ворошиловський стрілець" сподобався, всіх вже не згадаю

17. Kecan

Kecan New Member

А на мене особливе враження справив фільм "Рабство" (не памятаю, хто режисер, але показували його по деяких наших телеканалах). Дуже важкий, як на мене фільм, але чомусь після перегляду стає моторошно за своїх знайомих за кордоном :sad:

18. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дивилася "Мармадюк" ... як людина, що обожнює фільми про тварин, лишилася задоволена, легенький фільм... хоча, були фільми про собак набагато кращі, але тут більше комедійний напрям а не глибокий.

19. RUSlana

RUSlana Active Member

Ой дівчата, вчора переглядала стареньку класну комедію "Bowfinger" із Стівом Мартіном та Едді Мерфі. Не знаю чого я швидше її не бачила, ржала як кобила:girl_blush2:.

20. Anelija

Anelija New Member

Подивилась фільм "Меня зовут Кхан". Незвично для індійського традиційного кіно. Але це індійське кіно. Хороше кіно. Актори чудові. Тандем Каджол - Шах Рукх Кхан унікальний.
    Я під великим враженням! Дуже сподобався. Давно не дивилась х/ф з бажанням передивитись ще раз. Раджу всім!

Статус теми:
Закрита.