Фільми, які я раджу переглянути

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by algo, Feb 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. носик

носик New Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

дивилася шматочок " Аліса в країні чудес" камераріп. Подивилася хвилин 15 і вирішила виключити і піти в кінотеатр на 3D. Аж руки чешуться:girl_crazy:

2. Picasso

Picasso New Member

Раджу переглянути "Викуп / Butterfly On A Wheel" - хороший драматичний фільм про сімейні стосунки.
    "Якщо жінці підрізати крила ..." :eek:

3. TASJA

TASJA Well-Known Member

Згадала фільм "Щоденник пам"яті". Колись ходила на нього в кінотеатр, коли увімкнули світло в кінці усі виходили з хусточками і заплакані, особливо жінки. Гарний фільм...

4. Iskra

Iskra Well-Known Member

дуже-дуже рекомендую переглянути фільм "Жена путешественника во времени":girl_claping:

5. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Фільм "На грані" (Beyond Borders) з Анджеліною Джолі. Раджу. Друга частина фільму, як на мене, трохи підкачала, але в напруженні фільм тримає до кінця.

6. Лянка

Лянка Well-Known Member

Подивилась фІльм "Материнство" з Умою Турман в головній ролі, супер фільм. Один божевільний день з життя матері. Думаю кожна з нас знайде в головній героїні щось від себе. Перегляньте, - не пошкодуєте.

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я подивилась фільм "Запах женщини" з Аль Пачіно.. гарний фільм, гарний щасливий кінець, гарний актор)

8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дивилась вчора "Не озирайся" з Монікою Белуччі та Софі Марсо в головних ролях...враження двоякі, фільм в французькому стилі з смачною якісною режисурою, інтригуючим сюжетом....трішки все якось завуальовано, таке враження що багато того що відбувається в фільмі розуміють лише його творц,і а не глядач, доволі незрозуміла кінцівка..Любителям гарних кадрів і інтригуючої французької режисури ражу глянути...Проте я рада що не пішла його дивитися на "Вікенд у Каннах" в Палаці мистецтв

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я вчора дивилась "Загадкову історію Бенджаміна Баттона" - фільм супер, дуже класні враження, хоч мігбибути і коротшим :) а ще дивилась Дорогу - цікаво, але страшно...

10. Aelita

Aelita Well-Known Member

А я в шаленому захопленні від старенького "На грани"(Edge,the) з Хопкінсон та Болдуіном в головних ролях.Якщо хтось бажає глянути величну кінокартину з надзвичайними краєвидами та неймовірним сюжетом-це саме те.Люблю дивитись щось,що варте уваги.:girl_cool:Видно,що режисер це творив,причому дуже талановито!(аж два рази передивлялась,коли йшов недавно на Нов.каналі).

11. bora

bora Well-Known Member

Переглянула вчора Алісу - може не варто на оце витрачати кошти, га, дівчата? Спочатку не повірила її поганим рейтингам, тепер шкодую, що витратила ще свій час.
    Була також на Коханні у великому місті-2 - добротна комедія.

12. zetta

zetta Well-Known Member

в Алici менi сподобався Шляпник))) а взагальному не поганий мульт.
    От що насправдi раджу так "О чем говорят мужчины" ...подивилась на нас жiнок з боку, а взагалi весь зал просто вмирав зi смiху, легка комедiя, дотепна, просто супер!

13. Машуня Д

Машуня Д Well-Known Member

За останній тиждень переглянула кілька фільмів, сподобався- "Вавілон", це спровжнє КІНО,гарна гра акторів, реалістиний, хоч доволі "важкий" драматичний сценарій. Також цікавий фільм "Хозяин морей:На краю Земли"_про відважних моряків, про дисципліну,відвагу і відданість батьківщині. Ці фільми вартують того щоб їх дивитись. "Материнство"-легкий, позитивний фільм, під час перегляду якого відпочиваєш.

14. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

ну не наю, не наю. Він мені дуууже довгий, а від того трохи нудьгуватістю потягує.

15. geregala

geregala Member

Була вчора в кінопалаці на "Алісі" в 3D, сам ефект тривимірного зображення зачаровує, цікавий фільм, але не для дітей, хіба що після 10 років... Відомі актори, вражаючі спецефекти, гарна казочка, хочу ще!!! Побільше б таких фільмів:girl_tender:

16. Candygirl

Candygirl New Member

Подивилась вчора "Мы из будущего -2" класний фільм, але треба знати про що перша частина:girl_tender:

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Так, в мене тиждень Оскарових фільмыів: "Невидима сторона" - фільм сподобався дуже, позитивний, хоча Баллок так зіграла зовсім не на Оскара.
    Фільм "An Education" - "Образование" або ще перекладають "Воспитание чувств" дуже сподобався, раджу.
    "Мне бы в небо" - суперовий.

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Цей мені теж сподобався. Вартий перегляду.
    От "невидима сторона" - це жах. Писала в темі про фільми, що не сподобалися.

А я вчора "Прешес" подивилася. Не так, аби аж дуже вразив фільм, але сподобався, так на 6,5 із 10-ти
    Від чого отримала купу задоволення, то це від "Джулі та Джулія".

19. bora

bora Well-Known Member

Скачала, днями подивлюсь. По героям це продовження фільмів "День радіо" та "День виборів".

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я переглянула "Алісу в країні чудес" - мені скучнувато було, зате дитина - у захваті, весь фільм просиділо як мишеня.
    Сподобався капелюшник (бо Депа люблю). Зараз в кінопалаці на цей фільм у 3Д аншлаг - на суботу квитків немає.

Thread Status:
Not open for further replies.