Фільми, які я раджу переглянути

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by algo, Feb 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Позавчора подивилася "Книга Ілая" - навіть не знаю, після нього в мене було відчуття, що я зробила гріх, що таких фільмів дивитися не можна. А може то я просто така вагітна....Ну дуже в мені протиріччя вирували, практично весь фільм....

2. Picasso

Picasso New Member

Раджу переглянути "Наввипередки з смертю / Dead Man Running"

3. Amilada

Amilada Well-Known Member

Смотрела на днях "Воображариум доктора Парнаса". Дивный фильм, хоть и достаточно пустой. Первая мысль была:" А где же подоплёка?". Меня практически постигло разочарование, как вдруг осенило:" А зачем нужно насиловать свой мозг, в поисках верного понимания видения автора? Ведь может достаточно необыкновенно красивой и стильной картинки, и понятного сюжета.". Возможно, некоторые проблемы поднятые в фильме стоило раскрыть полнее, нозачем кого-то в чём-то переубеждать?!

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Сорі, не "Книга Ілая", а "Легіон" - просто спочатку дивилася один, а потім інший от і переплутала назви

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Подивилася 10хв. і заснула, щось мені було нудно, не сподобався.

5. zhabusya

zhabusya New Member

Моєму хлопцеві так сподобались краєвиди, що він захотів у Ірландію). А взагалі дуже позитивний фільм.

6. zhetskaya

zhetskaya Active Member

Я дуже люблю фільм "Кука":)

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

щойно подивились Julie & Julia (2009)
    гарна історія,гарна "картинка" , а після фільму ну дуже хочеться приготувати щось "етаке"...французьке чи що:) одним словом -раджу:)

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

ніколи не любила ні фантастики, ні жахів,але фільми "Чужий 1,2,3,4" можу дивитись знову і знову....
    можлив, заслуга головної акторки. не знаю...

9. Лянка

Лянка Well-Known Member

І я, і я "того же мнения". Обожнюю ці фільми. Так само, як перші 2 Термінатори.

10. Liona

Liona Well-Known Member

Фільм "Сніжний пиріг" ("Snow Cake") - надзвичайно світлий, вражаючий... Сіґурні Уівер розкрилась, як драматична акторка, просто неперевершена. Та й від Рікмана у захваті вже давно й надовго :) Рекомендую :)

11. zetta

zetta Well-Known Member

була на "людина-вовк".....багато кровi але гарнi героi... ну i неперевершенi краевиди Англii не напрягав фiльм.

12. Liona

Liona Well-Known Member

Ще один фільм, вартий уваги - "Лабіринт Фавна" Гільєрмо Дель Торо. Потужний фільм, я вам скажу... Є елементи жорстокості, але, після перегляду, розумієш, що по-іншому неможливо було. Режисерська робота - фантастична просто. Актори підібрані так вдало, що інших вже й не уявляєш. 10 з 10.

13. Picasso

Picasso New Member

Раджу переглянути " Один раз у Римі / When in Rome" -хороша романтична комедія!

14. agalinka

agalinka Active Member

Нещодавно дивилась фільм "Законопослушный гражданин", мені сподобався(правда кінець не дуже), а ще на днях глянула "Старі пси" або "Так себе канікули" класний.

15. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Днями дивилася (вже вдруге :) ) фільм "Потяг на Юму" - суперовий фільм! Ніби й пацанячий, але мені дуже сподобався - вкінці плакала... А Рассел Кроу який там сексік :)

16. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Подивилася вчора фільм "Персонаж" (Stranger than fiction). З відомих акторів - Дастін Хоффман. Фільм дуже цікавий, сюжет мені дуже сподобався, правда, я б його ні до драми, ні до комедії не віднесла :) подивіться - зрозумієте чому.

Дуже рекомендую до перегляду людям, котрі люблять позитивні, приємні фільми.

17. Левицька

Левицька New Member

Тим, хто любить сучасне кіно, прозу, зокрема Любка Дереша, Чака Паланіка і тому подібне, сподобається новий фільм "Польсько-російська війна" (2009) за романом Дороти Масловської. Війни у цьому фільмі немає взагалі, є натомість глюки, гумор, роздуми на тему хто ми є (в значеннні нації, суспільства, між іншим, проблеми і комплекси поляків тут ті ж самі, що наші: ми не знаємо, хто ми є чи Європа (але там скучно), чи москалі(але там хаос))) все, що погане - то від москалів і т.д...) Цікаві образи дівчат!
    Описати фільм дуже важко, тим паче - визначити про що він.

18. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Декілька раз скачавши нудні неякісні фільми, вирішила подивитись ті, що визнані Оскарами. З великим задоволенням подивились "Загадкова історія Бенжаміна Баттона". Фільм дивовижний, про швидкоплинність життя, неймовірне кохання, хоч трохи сумний. І ще дуже захопливий фільм "The Reader" (Читач), де варто подивитись хоча б на роль Кейт Уінслет, за яку вона отримала Оскара.

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Подивилась фільм "Прешес" або як його переклали "Тужся"-сильний, важкий, правдивий, зворушливий...рекомендую..

20. zhabusya

zhabusya New Member

Подивилась фільм "Кохання у великомі місті - 2" Я вже так давно не сміялась)))) Такий простенький але дуже смішний. Навіть чесно не сподівалась, тому що перша частина не була така весела).Хто хоче від душі посміятися і відпочити подивіться))))

Thread Status:
Not open for further replies.