Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. lerucha

lerucha Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

раджу переглянути фільм називається російською "Белый плен", художній фільм про собак, яких лишили на Півночі без їжі, прив'язаних на ланцюгу, і як вони боролися за життя... наплакалася...

2. zhabusya

zhabusya New Member

Notebook --- дуже красива історія кохання, скільки б не дивилась щоразу плачу(скажу по секрету всі хлопці що дивилися тоже пускали сльозу)
    Вікі, Крістіна, Барселона --- такий легких фільм
    Sex and the city the movie, Крок вперед, Ефект метелика, Вкрасти за 60 секунд, Зоряний пил, , Скарб нації одні із найулюбленіших.

3. Goldi

Goldi New Member

Раджу переглянути "Пылающая равнина / The Burning Plain (2008)",різні покоління актрис:Шарліз Терон і Кім Бесінджер.

4. Sweety Chocoland

Sweety Chocoland New Member

Into the wild/В диких умовах (2007) - для любителів тікати від цивілізації

5. Iryna D

Iryna D Member

Вчора з задоволенням дивилась фільм "Брудні танці"!! А перед Новим Роком, Різдвом люблю дивитись новорічні фільми,наприклад "Реальне кохання", одразу відчіваєш святковий настрій!! :girl_curtsey:

6. Okunjo

Okunjo New Member

мені тоже сподобався фільм кпнікули строгого режиму і брудні танці

7. Dana K

Dana K Well-Known Member

Мене останнім часом на легеньку романтику тягне:girl_in_dreams: Щ:girl_in_dreams: Щойно переглянула "Ромашка, кактус, маргаритка". Прикольний.
    А ще "Ідеальная жена"... як чоловік побажав, щоб його дружина втілювала 3 іпостасі -- на роботі- в ліжку- на кухні :girl_crazy: Чоловікам, певне, варто подивитись:girl_cool:

І згадала, як колись дуже довго ходила під враженням від фільму "Being Jane" про Джейн Остін. Дуже раджу.

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

"Желание" російського виробнитва. в головній ролі Маша Міронова. мені сподобася. сюжет тримає до кінця.

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

"New York, I Love You" - легкі і ніжні короткометражки, відомі актори, дуже реальні сюжети, суперовий саундрек. Рекомендую!

10. Picasso

Picasso New Member

Давно не переглядав справді хороших фільмів,радити особливо небуду, а так один раз переглянути можна:
    "Шпион по соседству / The Spy Next Door" - для любитилів фільмів з Джеки Чаном (фільм для дітей)
    "Корень всего зла / Ca$h",триллер, мені цей фільм нагадує "Посылка / The Box"
    "Легион / Legion" - асорті: релігія,бойовик, драма,тріллер,фентезі...(Бог окончательно разуверился в человечестве и послал ангелов смерти стереть свое творение с лица земли. На защиту людей встал лишь архангел Михаил, объединив под своим командованием горстку изгоев, которые в закусочной посреди пустыни терпеливо ожидают рождения Мессии.)
    "Соломон Кейн / Solomon Kane"-бойовик, фентезі,пригоди. Подібний до "Ван Хельсинг - Van Helsing"

11. mileelen1

mileelen1 Well-Known Member

Оч понравился фильм Мачеха с Дж.Робертс и Сьюзен Сарандон.

12. Liona

Liona Well-Known Member

"Джулі і Джулія" - дивитись обов'язково з чоловіком (дружиною) :)
    "Дияволи" - гра акторів-підлітків просто вражаюча... Під враженням ходила більше тижня...
    "Besieged" - зворушлива і небанальна історія одного кохання. В Бертолуччі по-іншому не могло бути :)
    "Водяні лілії" - підлітковий фільм. Неоднозначне враження, але переглянути варто.
    "Голова у хмарах" - надзвичайний фільм! Як на мене, одна із найкращих ролей Шарліз Терон.

13. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Barfly / П.янота за одно з книг Ч. Буковскі:girl_smile:
    якийсь такий легкий фільм, і п.яна філософія, від якої мене зазвичай верне, абсолютно доречна і дуже навіть симпатична
    даю 9 з 1о могли б мати 1о, якби головна героїня помила ноги:girl_smile:

14. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Дивилися вчора "Шерлок Холмс" - файне, захоплююче кіно! Режисер - Гай Річчі. Щоправда, оригіналу я не читала, тому не можу сказати чи книга краще) А вам як?

15. Picasso

Picasso New Member

Раджу переглянути "Хоробре серце Ірени Сендлер / The Courageous Heart of Irena Sendler"
    Історія Ірени Сендлер, співробітниці варшавського Управління охорони здоров'я, що входила до складу польського підпілля під час другої світової війни і яку арештували нацисти за порятунок 2500 єврейських дітей, таємно вивезених нею з варшавського гетто.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А ми щось почали й не докінчили. Варто додивлятися? Якесь воно нуднувате й схематичне.

17. Picasso

Picasso New Member

Звісно варто! Фільм побудований на основі реяльних фактів. Ірен Сендлер померла у травні 2008 ( у 98 років!) У 2007 номінована но Нобелівську Премію Миру.

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

Про любов до всього і всіх - до сліз добрий фільм Я - Сэм / I Am Sam (2001)

19. Akita

Akita New Member

"Хатико-самый верный друг" -історія СПРАВЖНЬОЇ дружби, нікого не залишить байдужим;
    "Телепорт"

20. Gentle

Gentle Well-Known Member

Подивилась тільки що - ридала цілий фільм.

Статус теми:
Закрита.