Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

підтримую, бачила давніше, дуже неординарний фільм

2. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

недавно подивилась Огнеупорный Fireprooф :)
    дуже там вже багато релігійного, і інколи не надто майстерна гра акторів, але якщо це все відкинути то зміст просто суперовий!!!!!!
    раджу всім хто одружений або планує є над чим замислитись!!!!!

3. UnLikE

UnLikE Фотограф

вчора глянула фільм "Роковая красотка"
    сподобалось:girl_wink:

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Подивились фільм "Чотири Різдва"...класний:girl_blum:
    Зараз качаю "Без лиця", щось згадала і дуже захотілось переглянути

5. Holly

Holly Moderator

Переглянула сьогодні "сім життів" класний фільм

6. Picasso

Picasso New Member

Ось хороший мультфільм: Хортон / Horton Hears a Who!

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

25th Hour Спайка Лі
    у головній ролі красунчик Едвард Нортон:)
    а взагалі фільм хоч і надміру пафосний, і враження можуть виникнути після нього двоякі, дуже вже сильно хапає
    сюжет не оригінальний (останній день перед відправленням в тюрму), але поставлений і знятий дуже і дуже майстерно

8. UnLikE

UnLikE Фотограф

дивилась я впродовж трьох днів фільм "Поющие в терновнике"...Фільм шедевр! 4 серії, але такий життєвий, такий повчальний, давно я так не ревіла...

ВСІМ РАДЖУ!

9. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

фільм "Олівер Твіст" Поланскі вкотре переглянула, всім раджу

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

Все, подивилась "Без лиця". Вночі, на одному диханні...в черговий раз в шоці від гри Ніколаса Кейджа. Він геніальний актор:clapping::clapping::clapping:

11. Picasso

Picasso New Member

Раджу переглянути "Письма отцу Якобу / Postia pappi Jaakobille"
    Страна: Финляндия. Режиссер: Клаус Хярё (Клаус Харо) / Klaus Härö .
    Описание: Лейла Стен, приговоренная к пожизненному заключению и уже отбывшая около 12 лет срока, неожиданно получает амнистию и выходит на свободу. Ей, не имеющей ни семьи, ни друзей, предлагают работу у слепого деревенского пастора. Она должна читать ему письма от прихожан. Сначала Лейла, не привыкшая к посторонней помощи, неохотно соглашается на это, но со временем ее взгляд на это меняется…

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Stranger Than Fiction Марка Форстера:girl_in_love:
    фантастичний фільм про переплетіння реальностей, коли податківець дізнається, що є героєм книги, якому скоро помирати, а письменниця врешті-решт розуміє, що кожне вбивство персонажа її книги забрало життя реальної людини

фільм дуже динамічний, прекрасно дивиться, мало "зайвих" моментів, сюжет не заяложений, хіба-от кінцівка надто передбачувана:sad:

13. Pazunika

Pazunika New Member

Ну якусь там класику типу "убити Білла" чи "Амелі" радити, мабуть, глупо бо я буду далеко не перша... Тому хочу порадити фільм "куди приводять мрії" (What Dreams May Come) з Робіном Уільямсом у головный ролі. Вже кілька років це мій найулюбленіший фільм. Дивлячись це кіно розумієш, що саме таким повинне бути кохання, любов, сім`я та взаємна підтримка.
    раджу!

14. Diana

Diana мрійниця

Жанр: ФИЛЬМЫ / Мелодрама

Страна: Россия / СССР

Год выхода: 2009

Режиссер: Дмитрий Булин

В ролях: Карина Разумовская, Мария Горбань, Марина Дюжева, Ольга Волкова, Константин Соловьев, Никита Панфилов

Аня и Маша – родные сестры. Несмотря на это, они совершенно разные натуры, и общего у них почти нет. Аня – самостоятельная и деятельная, рано пошла работать и начала заботиться о семье. Маша – потребитель. Она всегда ждала, что ей поднесут все на блюдечке с голубой каемочкой и никогда не в жизни не прилагала усилий, чтобы что-то получить. Но девочки выросли, и настала пора начинать взрослую жизнь. Маша выбрала самый простой путь – найти мужчину, который сможет ее обеспечивать, тем более что выбор так велик! Аня же решила, что она однолюб, и встретив своего мужчину, Юрия, оказалась на седьмом небе от счастья. Мария долго выбирала жениха, но остановилась именно на Юрии, и тот факт, что в него влюблена Аня, не имел для нее никакого значения. Конфликт с родной сестрой оказался для Ани страшным испытанием, и разлуку с любимым мужчиной она так и не смогла ей простить.

Время: 2 час 45 мин

15. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

Diana,а як фільм називається?:girl_smile:

16. Insolence

Insolence Living The Dream

переглянула фільм The Box (Посилка в перекладі) з К.Діаз - детектив / драма / триллер. Якось заставив задуматись над тезисом, що нічого не приходить нізвідки і за все треба платити тою чи іншою мірою.

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

доповню Diana . Гугль каже фільм Кровь не вода /2 серии/ (2009) SATRip /1400 MB/

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Цікаво, а в мене трохи інші висновки були.

18. Insolence

Insolence Living The Dream

Які саме ?

19. Капризуля

Капризуля Well-Known Member

"Чарівна країна" з Джонні Деппом і чарівною Кейт Уінслент. Як на мене, одна з найвдаліших ролей Джонні. Фільм про те, як важливо протягом усього життя залишатися трішки дитиною-щирою, безпосередньою і доброю. Хоча це й непросто, бо ця дитячість на кожному кроці буде зустрічати нерозуміння й обурення "дорослих"-вихованих, строгих людей, які живуть за кимось встановленими правилами, і не терплять, коли якийсь зухвалець їх порушує. Може, хтось зробить інші висновки, тоді діліться ними:girl_claping:
    В мене нарешті з'явився безлімітий швидкісний інтернет (щедрий же Миколайко був цьогоріч), тому сіла уважно читати цю тему і качати улюблені фільми форумлянок

20. Picasso

Picasso New Member

Пропоную переглянути Братья / Brothers
    Режиссер: Джим Шеридан. Жанр: триллер, драма, военный. В ролях: Джейк Джилленхол, Натали Портман, Тоби Магуайр, Клифтон Коллинз мл., Бэйли Мэдисон, Сэм Шепард, Мэр Уиннингэм, Тейлор Джир, Патрик Флюгер, Кэри Маллиган.
    Описание: Два брата… Они так не похожи друг на друга. Старший, Сэм — бравый офицер, любящий муж и отец. А младший, Томми, мечется по жизни, словно ходит по лезвию бритвы. Уезжая добровольцем на войну в Афганистан, Сэм просит Томми позаботиться о детях и жене Грейс. Проходит время, от Сэма нет вестей. Его считают без вести пропавшим. Томми, как может, утешает Грейс. Незаметно между ними вспыхивает чувство. Но однажды Сэм возвращается…

Статус теми:
Закрита.