Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

OxankaF, дякую, за ваше повідомлення. Я вже качаю цей мюзикл... Той уривок просто чудовий...

2. Oddly

Oddly Well-Known Member

дякую, що нагадали, піду пошукаю диск з саундтреком - це саме те, що зараз би слухала

3. Skrynya

Skrynya Member

Мені дуже подобається :
    1.серіал 2009 року "Lie to me" - про те як розпізнаи, коли людина бреше і не тільки...
    2.Новий сезон "Відчайдушних домогосподарок";
    3.непогані фільми "Чтец", "Девственность"(документальний, але смішний);
    4.А коли мені сумно я дивлюсь "Секс у великому місті" отак.

4. Лія

Лія Well-Known Member

"Крадіжка в музеї"-новий фільм,рекомендую!!!

5. Левицька

Левицька New Member

Абсолютно підтримую! Я теж нещодавно його переглянула, фільм справді заліз у душу... Я давно так не плакала, просто ревіла всю картину...
    Основна асоціація для мене - те, що кохання сильніше за будь що, людина безкінечно самотня, а наші половинки - цилий світ для нас, а все решта байдуже.

6. UnLikE

UnLikE Фотограф

мені не сподобалось, я навіть не додивилась до кінця, надто все банально, як на мене..
    за 2009 рік взагалі дуже мало хороших фільмів (ІмХО)
    Один з них "Рок-хвиля", оцей дійсно цікавий

о, мій улюблений!!

7. Latane

Latane Well-Known Member

Останні півроку з нового взагалі нічого не подобається.....Що нічого не залишається в пам"яті. Чи то я така вибаглива:girl_smile:
    З останніх переглянутих можу порадити "Захист Лужина" 2000 року, з Тортуро - обожнюю:girl_claping: і Уотсон.

8. nim

nim Well-Known Member

Мені подобаються такі фільми:"Історія про нас","Лапочка","Любов нічого не коштує","Маленька чорна книжка","Dhoom1,2"дивлюсь їх вже ен.. раз.
    І останнє шо подивилась це "Огнєупорний" теж гарний фільм.

9. Princess

Princess Well-Known Member

давно мені знайомий переписав спеціально, передав, і вже тричі перепитував чи дивилась. за першої спроби заснула за 10 хвилин (жахливе однотонне озвучення, та ще й темп не особливо швидкий :) ) а зараз, маючи несподівані канікули, переглянула. глибоко під шкіру заліз, та ще й мені зараз так наклалось на особисті суб*єктивні переживання - такі фільми не проходять безслідно!

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А дивився хтось "Небо над Берліном"-2?

11. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ще поки ні, але сьогодні поставлю качати....
    Хтось щось може порадити містичне, трилер...???

12. Iskra

Iskra Well-Known Member

Трилери: "Забирая жизни" / "Taking Lives" і "Власть страха" / "The Bone Collector". У двох фільмах в головній ролі Анджеліна Джолі. я не люблю такого жанру - страшноооо :girl_cool:, але фільми справді варті уваги. дивилась, бо дуже люблю Анджеліну :girl_in_love:

13. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Еще из старого, но любимого: "Сердце ангела", "Окончательный анализ", "Голод", "Сонная лощина", "Адвокат дьявола", "Девятые врата", "11:14", "Стеклянный дом", "Дорога на Арлингтон", "Шестое чувство", "Другие", "Пункт назначения", "Престиж"

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я бачила. Вартий уваги не меншої, ніж перша частина. :)

Щойно додивилася "Дело №39". Містика й трилер. Не можу сказати, чи сподобався сам фільм, але головна думка фільму - так.
    А ще зараз є новий "Паранормальне явище", але я ще не додивилася, бо страаааашно! :xaxa:

Якщо не бачили фільму The Shining (1980) - здається Сияние російською. Найкращий трилер і горор, як на мене.

Останнє редагування: 6 Листопад 2009
  15. Latane

Latane Well-Known Member

The Shining (1980) - достатньо знати задіяних три імені, щоб обов"язкого подивитися цей фільм Стенлі Кубрик, Джек Ніколсон, Стівен Кінг!!! Скажем так: не для слабоневрових.......можна психіку підпортити)))

16. Пундик

Пундик Well-Known Member

Мой ангел-хранитель (My Sister`s Keeper) дивилась вчора(тобто нині бо включила пів 1 і думала шо засну під фільм як завжди ...але додивилась до кінця),драма про дівчинку яка була хвора на рак,її маму грає Камерон Діас,дівчата вже давно мене так якийсь фільм не пробирав до душі,плакала кілька раз.Дуже гарне кіно,заставляє переглянути своє світоспоглядання,та й взагалі задуматись.
    Раджу всім!!!

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вчора подивилась гарну казочку "Чорнильне серце". На фоні триллерів, апокаліптичних жанрів, жахів - це як промінь сонечка в похмуру днину - дуже мало тепер просто гарних сімейних фільмів.
    Ще чекаю на російський "Книга мастеров" - вчора бачила трейлер.
    А ще для сімейного перегляду "Представь себе / Imagine That" з Едді Мерфі.

18. irra

irra New Member

сьогодні дивилась " Хатіко: Найвірніший друг "-всім раджу.дуже цікавий фільм.взагалі давно так не ревіла під час перегляду фільма:girl_cray:

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Пундик, є книжка така, вартує уваги, дівчата про неї багато говорили в читальному залі

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та ну... я така боягузка, яких світ не бачив, але пережила фільм спокійно. Ну майже. :girl_crazy:
    Мені надзвичайно сподобалося те, як фільм зроблений. Нема ні одного дешевого трюку із камерою впритул, повільним рухом. Все доволі природньо, не награно застрашують, не штучно й водночас дійсно страшно... Фільм високого рівня, мало який дорівняється. :)
    Ми його з Дарком дивилися. Теж сподобався. Дійсно сімейний. :)

Останнє редагування: 6 Листопад 2009
Статус теми:
Закрита.