Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. pIRAtka

pIRAtka Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

Я теж сьогодні хворенька валяюсь і дивлюсь фільми, які давно стоять в черзі до перегляду коли буде в наявності вільний час.
    Велике враження справив фільм "Разум и чувства" (Sence and Sensibility) з Еммою Томпсон, Кейт Уінслет та Хью Грантом...в епізодах там навіть такий смішний-пресмішний Хью Лорі був :girl_haha::girl_haha::girl_haha: зі своїм типічно Хаусовським сарказмом :haha:))
    Стосунки між сестрами в фільмі дуже нагадали мої з сестрою..Мушу визнати, шо в героїні Емми Томпсот (старша сестра) побачила 100%-ву себе...Та і історія так вразила, що відразу взялась телефонувати сестрі щоб сказати як я її люблю :girl_smile::girl_smile::girl_smile:
    Хто не бачив - рекомендую :)

• Подобається Подобається x 8
  2. Lianna

Lianna Active Member

подивилася сурогати з брюсом віллісом. гарній фільм. Да і Брюс просто супер. Дуже мені подобається :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Клони / Surrogates

Жанр: Бойовик, Триллер, Фантастика
    Країна: США
    Рік випуску: 2009
    Прем'єра фільму: 22 жовтня 2009
    В ролях: Джеймс Джинті, Брюс Уілліс, Рада Мітчел, Розамунд Пайк, Вінг Реймс,
    Режисер: Джонатан Мостов
    Опис: Дія розгортається в майбутньому, в 2057 році, — коли люди практично перестануть спілкуватися між собою і повністю покладуть цю функцію на плечі роботів-замінників. Вони сильніші, молодші, привабливіші за своїх володарів і навіть можуть бути іншої статі. Але знаходиться терорист, який починає знищувати ідеальних андроїдов. Поліцейському Харві Гріру належить взнати, які причини рухають зловмисником, що позбавляє людей їх маріонеток, технічно і фізично досконалих.

Ви про цей фільм? товін скоро має бути в Кінопалаці. хочу піти.

4. katrinka

katrinka Well-Known Member

щойно переглянула "Голая правда" онлайн ( kinolenta.kz) класний фільм, простенький, але настрій піднімає
    детальніше:
    Голая правда
    Жанр: Комедия, Мелодрама
    Год выпуска: 2009
    Режиссер: Роберт Лукетич
    В ролях: Кэтрин Хайгл, Джерард Батлер, Бри Тернер, Эрик Винтер, Ник Сирси, Джесси Д. Гойнс, Шерил Хайнс, Джон Майкл Хиггинс, Ной Мэтьюз, Бонни Соммервиль

Описание: Она — успешный телепродюсер со строгими моральными принципами и сексуальная блондинка. Он восходящая звезда нового телешоу и его жизненное кредо — «секс, наркотики и рок-н-ролл», он совсем не признает равенство полов, политкорректность и так далее… В общем настоящий мачо. Вы думаете, у них может что-то получиться?

• Подобається Подобається x 5
  5. Dolma

Dolma Well-Known Member

З нових вчора подивилась першу частину фільму Содеберга "Че", фільм на любителя, але я такі люблю :)
    Недавно переглядала "З широко заплющеними очима" (у гол. ролях Круз\Кідман), старий вестерн "Одного разу на Дикому Заході" з Чарльзом Бронсоном й оригінальну стару версію "Точка зникнення". Всі дуже хороші фільми.
    Фільми всіх часів і народів: "Апокаліпсис сьогодні" Ф. Ф. Копполи, "Мертвий" (Дж. Депп у гол. ролі; мабуть, це єдина роль, де він мені подобається), "Пес-привид" Джармуша... список насправді довгий :)
    Є ще розкішні док. фільми "Baraka", "Chronos" і т.п., а також фільми BBC "Планета Земля"
    P.S.: Мушу попередити, що мої смаки не зовсім жіночі ;)

• Подобається Подобається x 4
  6. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Дивилась першу частину про релігію на більше не стало - брехня

Останнє редагування: 19 Жовтень 2009
  7. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Суррогати є вже в хорошій якості
    http://www.tfile.ru/forum/viewtopic.php?t=242199 , фільм хороший, але я би не радила на нього йти - не ті спецефекти, а от 2012... там треба дивитись в кінотеатрі. Це моя думка)))

• Подобається Подобається x 2
  8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вчора подивилась - вразив. Страшно уявити собі таке майбутнє.

Хотіла подивитись, але щось не запускався онлайн. Відгуки про нього не дуже, але маю настрій саме на такі фільми.

А ще дивилась дуже гарний фільм з Ніколасом Кейджом "Сім"янин" (навіть чоловік місцями розчулився).
    А з непростим сюжетом - "Психоаналітик" з Кевіном Спейсі.

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Хельго,відгуки правдиві.Фільм ,як на мене,ніякий.Якщо маєте такий настрій :girl_in_love: ,то подивіться краще "Предложение" з Сандрою Буллок.

10. Редвумен

Редвумен Active Member

Я раджу "Пустий дім". Тільки що переглянула! http://redar.ru/2008/04/23/pustojj-dom.html Як то кажуть з категорії MUST SEE:download:

• Подобається Подобається x 3
  11. бетменша

бетменша Well-Known Member

та й решта фільмів Кім Кі Дука дуже класні. мені особливо сподобався "Натянута тятива"

12. Яруська

Яруська Well-Known Member

Вчора дивилась фільм "Сурогати"
    Супер, пройняло!:girl_claping:
    О, написала і побачила, що Надійка вже про нього згадувала.

Мені сподобалась перша половина фільму, а в кінці щось вони з"їхали на пси, почались соплі:girl_in_dreams:

13. Lianna

Lianna Active Member

Ну я не погоджуюсь, фільм дуже кумедний та позитивний.

14. карапуз

На вкус и цвет...(с):girl_in_dreams:

15. katrinka

katrinka Well-Known Member

переглянула щойно "пустий дім", фільм абсолютно відповідає своєму жанру, фільм цікавий і якось аж пробирає.... але життя наше таке жорстоке і драм вистарчає, тому фільми люблю "добрі", можливо не такого глибокого змісту та які позитивом заряджають:girl_in_love:
    ... драма... якось не дуже приєно на душі.
    пошукаю щось енергійніше і веселіше.

• Подобається Подобається x 5
  16. Lianna

Lianna Active Member

Воно то так, але не треба свою думку навязувати іншим.

17. карапуз

Отже,якщо Ви про цей фільм написали схвальну думку,то Ви його не не нав"язуєте,а якщо він мені не сподобався -то висновки вже зовсім інші :girl_crazy:? Я написала СВОЮ думку про цей фільм,а Ви ніяк не заспокоїтесь.

Останнє редагування: 22 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я переглянула "Голая правда", бо таки закачався. Фільм під настрій, я б не сказала, що фільм супер, так само як і не сказала б що ніякий. Для самотнього вечірнього перегляду катить. Але ще раз я його не хочу дивитись, а самий кінець взагалі зіпсули.

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Осінь.... Погода так собі........... Кожного року о цій порі я дивлюсь мюзикл "Ромео і Джульєту" французьку версію. Хоч дивлюсь без перекладу (і франц. не знаю), але настільки щирі почуття і добре підібрані актори в цьому мюзиклі вражають, що і перекладу не треба і кожний раз дивлюсь, як вперше. Всім раджу.
    Ось відривочок.
    http://www.youtube.com/watch?v=MuZ4-cdGgQE
    А Ромео який.....мрія....

• Подобається Подобається x 6
  20. марта

марта Well-Known Member

"Нянька по виклику" - класне жіноче кіно. Не реально, але дуже мило.

Статус теми:
Закрита.