Фільми, які я раджу переглянути

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by algo, Feb 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lianna

Lianna Active Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

а мені не сподобався 33 несчастя. може, черз те, що джим кері там грає поганого...

2. Лія

Лія Well-Known Member

Мій улюблений фільм по життю "Що гнітить Гілберта Грейпа"
    ПОдивіться,відкриєте для себе зовсім іншого Дікапріо,крім того там Джонні Депп і Джульєт Льюіс- мої улюблені мої актори
    На другому місці-"Арізона дрімс",теж з Депом

Last edited: Sep 16, 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

С Джульетт Льюис еще "Слишком молода, чтобы умереть" понравился, но грустный он.

• Подобається Подобається x 3
  4. бетменша

бетменша Well-Known Member

Джульєт Люїс ще класна в тарантіновських "Природжених вбивцях"

• Подобається Подобається x 1
  5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Обожнюю "Реальну любов" (Love actually) та "Це чудове життя". Так від них на душі тепло-тепло...
    А ще недавно надибала старенького "Королька" (того, що чаликушу). Фільм наївний, але мене до сліз пробирає.
    З новішого і не такого меланхолійного - "Друг нареченої", кіно може і так собі, але шотландська тітка в останній сцені безподобна!

• Подобається Подобається x 4
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

А я подивилася "Цвіт сакури".

Заворожив мене цей фільм. Особливо кінцівка... Враження досі десь у глибинах єства ношу... Такий клас...

http://www.imdb.com/title/tt0910559/

• Подобається Подобається x 7
  7. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

мені також сподобався фільм "Сім душ" ("Сім життів") .В кінці фільму ридала...
    Ще люблю серіал "Доктор Хаус". Правда, я його швидше прокручую, ніж повноцінно дивлюсь. Найцікавіші ж у фільмі фрази Хауса:) Але це вже у гілку серіали....

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

ой, а можете нагадати, про що він? а то щось така знайома назва (і в мене сьогодні провали в пам"яті)

9. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Его еще иногда "Умереть молодой" называют (Too Young to Die?..). Про молоденькую девушку, обвиненную в убийстве мужчины. Ей с детства не везло: отчим-насильник, раннее неудачное замужество, потом покатилась по наклонной плоскости с легкой руки сутенера, казавшегося сначала неплохим парнем, который хочет ей помочь (его играет Бред Питт). Конец печальный, но фильм в принципе стоящий, хоть в нем ни единой положительной эмоции. Снят на основе реальной истории. Льюис и Питт сыграли очень впечатляюще, настолько отталкивающего типа в его исполнении до этого не видела, хотя в "Тельме и Луизе" и "Калифорнии" типаж похож (в последнем, кстати, опять с Джульетт).

Еще вспомнился "Ублюдок из Каролины" (извините, но именно под таким названием он вышел в прокат у нас, в оригинале Bastard Out of Carolina), Тоже реальная история о девочке, над которой издевался отчим, а мать ничего не желала замечать, но со сравнительно счастливым финалом. Актерская игра также запоминающаяся.
    Фильмы в принципе совершенно разные, но показывают как могут окружающие повлиять на судьбу несчастного ребенка - либо помочь, либо сделать вид, что ничего не случилось, а то и воспользоваться ситуацией в своих интересах :girl_devil:

P.S. Ну вот опять, хлебом не корми, а дай поболтать о кино :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 6
  10. Holly

Holly Moderator

Вчора дивилась "Цар гори" - цікавий фільм. Люблю такі фільми про страрі часи: жінки в сукнях і капелюшках, чоловіки в гарних костюмах, все таке елегантне. І кінцівка непередбачувана. Я чомусь думала, що все закінчиться погано, а вийшло навпаки.

• Подобається Подобається x 3
  11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Я вчора дивилась "Прости за любовь" - гарна романтична мелодрама про кохання майже 40-річного мужчини і 17-літньої дівчини. Мені дуже сподобався фільм.

• Подобається Подобається x 2
  12. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Jarysa, а можна англійською назву фільму? Певно я неправильно переклала (або в оригіналі він інакше називався), бо не можу найти..

13. Liliyah Romanova

Так, щось мене на Японію потягло...
    Учора подивилася оцей фільм:

Це такий супер-клас!!
    Отримала від фільму неймовірне задоволення! Хто любить ту культуру, обов*язково перегляньте, не пошкодуєте!!

http://www.kinonews.ru/movie_14782/okuribito
    http://www.imdb.com/title/tt1069238/

14. Holly

Holly Moderator

Ассоль, King Of The Hill. Я скачувала на http://www.uaget.com потрібна реєстрація (введіть Царь горы)

15. Liliyah Romanova

Заразила ти мене... стягнув мені Роман цю фільму. Сіла дивитися якраз. ДЯКУЮ! :girl_in_love:
    Ось, саундтрек, тільки якість не дуже:

http://www.youtube.com/watch?v=OqAMd4yYSPA

• Подобається Подобається x 7
  16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

І мене. Книжку і фільм обожнюю цілими днями би дивилася. Там таке чисте і справжнє кохання.

17. Liliyah Romanova

Мені здається, що воно несправжнє. Хоча й чисте. Мені більше відносини батько-донька подобаються там, правда, то короткий епізод доволі...

18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

мда.шикарна музика!!!
    Зловила себе на думці що мені всі фільми з плакучими сюжетами подобаються:
    Чаликушу,Джейн Ейр,Ті що співають в терні,ну і " “Гордість та упередження"(Pride And Prejudice)усі екранізації ..ще б книжку таку прочитати ..

19. Orman

Orman Модератор-бомба

книжки всі класні, крім тих, "що в терні" - на мій смак.
    Всі крім Джен Ейр маю англійською, а "Чаликушу" - турецькою. "Гордість і упередження", якщо захочете читати переклад, то найкращий переклад російською - Толстого :)

щоб не був оффтоп - подивилась "Зізнання шопоголіка" - сподобалось - легкий і "ненапряжний"

• Подобається Подобається x 4
  20. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Фільм "У гонитві за щастям"(Pursuit of Happyness) з Уілл Смітом - оплески стоячи!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_in_love: Шикарніший фільм! Щойно вдруге дивились з чоловіком ,раджу усім-усім!!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
Thread Status:
Not open for further replies.