Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

Раджу фільм "По ту сторону ліжка" з Софі Марсо. Класний, мені сподобався, варто глянути, щоб краще розуміти один одного.
    "Брак – это серьезная работа. К такому выводу пришли герои этой ленты, который ради сохранения совместного счастья решаются сменить образ жизни, поменять привычки и семейные обязанности." мелодрама, комедія.

Останнє редагування: 11 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. mashka

mashka Well-Known Member

Щойно переглянула фільм "Непристойна пропозиція" з Демі Мур про випробування кохання грішми. Мені він дуже сподобався

• Подобається Подобається x 1
  3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

на свій сором лише нещодавно переглянула Часи Долдрі
    враження у нашій сім.ї неоднозначні: чоловік плювався, що незрозуміло; я ж в захваті:)
    перш за все від акторок Ніколь Кідман, Джуліани Мур, Меріл Стріп - я вірила кожному їхньому слову, настільки правдоподібно й щиро вони навіть не зіграли, а пережили той фільм

якщо коротко викласти сюжет - то він про переплетіння доль і пов.язаність у часі, у схожості внутрішніх світів, у відчуттях. Три жінки, що живуть в різні часи, які ведуть свій усталений звичний спосіб життя, у кожної різний, але одне бажання на усіх трьох - його зруйнувати

• Подобається Подобається x 3
  4. Oddly

Oddly Well-Known Member

аналогічно.
    я бачила ще кілька років тому, десь, як тільки з"явився. вже призабула деталі
    але мені здається, це фільм з тої категорії фільмів, які треба дивитися під певний настрій. він непростий для сприйняття за формою, і за типом гри акторів. декому важко сприймати і навіть до кінця додивитися, бо то явно не розважальне кіно
    ну і, звичайно Ніколь Кідман там нетипова

П.С. Починала дивитися двічі, закінчила тільки один раз (вдруге), перший раз налаштувалися з коліжанкою зовсім не на таке кіно, тому не пішло

5. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Одлі, а давайте тепер про Альмадовара:)

Здається, передивилась вже всі його фільми, фінальним акордом став Все про мою матір.
    Читаючи відгуки очікувала чогось надзичайного і цікавого - а насправді все видалось прісним і банальним як для того режисера: та сама Пенелопа, трансвестити здається ті самі:), крупні плани некрасивих жінок..
    можливо хтось у тому й читає почерк автора - але мені то вже набридло, товче роками воду в ступі, ще й новий фільм зняв яко алюзії до попередніх:)))

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

Давайте :girl_smile: (зі всіма "істєкающіми" до речі можна було би) :girl_smile:

Думаю, в тому і є його особливість, як режисера - консервативність (якщо не однотипність) і яскраво виражені впізнавані риси
    він явно не з тих режисерів, які пробують себе у різних напрямках.
    виглядає на те, що він знайшов свій потік і йому там комфортно - про що і останній фільм свідчить ( я його, правда, не бачила ще, але читала відгуки).
    ті самі актори улюблені, з тим самим типом гри, характер сюжету. музика.
    Дійсно, "Поговори з нею" - мабуть найкращий його фільм у всіх планах

а якщо про "Все про мою матір" - то я його дивилася мало не одним з перших у нього, тому враження в мене інші. ще не встигло приїстися тобто. :girl_smile:
    плаксиве кіно, особливо якщо під час ПМС дивитися
    У "Поверненні" мені тема подобається і Пенелопа Круз

до речі, коли перглядала ранні роботи - то вже тут було не дуже цікаво, що ще раз підтверджує ваші слова - все дуже схоже
    "Зв"яжи її" (чи "мене" ), той, що з першою роллю Бандераса, про монашок там, про підглядалки і маньяків - мені подобалося, але тільки тому, що я свідомо дивилася, щоб мати з чим порівнювати

тобто, це кіно підійшло би для якихось спеціалістів, які, наприклад, вивчають становлення акторського мистецтва Бандераса, чи Круз . чи просто як типові приклади (хоч їх і немало) конкретного жанру - може, і жанром важко назвати, просто філми Альмадовара, як окрема категорія

Останнє редагування: 14 Вересень 2009
  7. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

А мне нравятся фильмы Альмадовара, особенно "Живая плоть". Я вообще питаю слабость к испанским и мексиканским режиссерам - Аменабару, Иньярриту, Дель Торо, обоим Куаронам, Иглесиасу, Янесу, Медему, Родригесу. Атмосфера их фильмов какая-то живая, невынужденная, многогранная, не "прилизанно-голливудская". Впечатление усиливает игра Бардема, Берналя, Луны, Абриль, того же Бандераса (которого я, впрочем, воспринимаю только в роли Музыканта и в "Наемных убийцах").

P.S. Нельзя мне говорить о кино, увлекаюсь....:girl_crazy: Пошла пересматривать "Нет вестей от Бога"

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

мені теж подобаються, тільки більшість його фільмів для мене сприймаються як одне ціле, і явно більше не буду скопом все підряд дивитися. а так - під настрій

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

"Пока не сыграл в ящик" - незнаю як буде українською. Фільм з моїми улюбленими Джеком Ніколсоном і Моганом Фріменом. Чудовий засіб від осінньої депресії :girl_smile:

10. Mokka

Mokka Well-Known Member

До речі, в цьому фільмі героїню Меріл Стріп озвучує Евеліна Хромченко, головний редактор Офіс'єлю, її знає той, хто хоч раз бачив російський "Модный приговор", вдала задумка, як на мене.
    А я завдяки Леді Опіум переглянула "Здесь курят", непоганий такий, чоловік сказав, що їм його на тренінгу спеціально показували, я так зрозуміла, щоб навчити гарно обманювати :girl_crazy:

11. Яруська

Яруська Well-Known Member

Це той фільм, де один з них на пляжі вмирає? Бо по опису щось схоже бачила але з іншою назвою, хороший фільм.

12. bora

bora Well-Known Member

Обожнюю фільм "Мої чорничні ночі". My Blueberry Nights
    Не в останню чергу за дуже якісний музичний супровід..а гра акторів..
    Це то що я називаю МОЄ. Без надуманої трагедії, без зайвих соплів, життєво, музично, вдумливо. Не надто меланхолійно.

13. Lianna

Lianna Active Member

дівчата, раджу "голу правду подивитися"! дуже кумендний фільм. я в захфаті.

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В оригіналі називається Bucket List режисер Edward Cole 2007р.
    Фільм про те, як в одній палаті опиняються двоє онкохворих людей - миліардер (Николсон) та механік (Фрімен). Обоє невиліковно хворі, втікають з лікарні і вирішують втілити у життя свої мрії.

• Подобається Подобається x 4
  15. natorella

natorella Well-Known Member

один з моїх найулюбленіших фільмів - Лемони Сникет: 33 несчастья
    це дитяче кіно не для всіх як пишуть критики
    кому цікаво - гляньте трейлер
    http: //www.youtube.com/watch?v=XWB1HGnA3tA

• Подобається Подобається x 5
  16. Лія

Лія Well-Known Member

Раджу подивитись
    "Неймовірна історія Бенжаміна Бартона" та "Ріккі"
    Дуже сподобалось з останнього побаченого

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А мені не сподобався, дуже вже затягнутий

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Подивилась вчора Хроніки Ріддіка.непоганий!!але звичайно на любітєля!
    Плануємо подивитись інтерв"ю з вампіром, тільки ще не найшли в нормальній якості!

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

ОООО! Інтерв"ю з вампіром! Колись, коли дивилася перший раз, ще на відеокасеті - так подобалося!
    таке можу передивлятися неодноразово. для відпочинку
    попри всі там спецефекти і моторошні сцени, які привертають увагу - подобається сюжетна лінія про справжню дружбу, любов і піклування

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

обожнюю цей фільм! переглядала вже кілька разів. у ньому така особлива атмосфера. подивіться обов"язково. не люблю Бреда Пітта, але у цьому фільмі він просто ах-ах-ах

Статус теми:
Закрита.