Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Katrine

Katrine Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

"Коктейль" - старенький фільм з молоденьким Томом Крузом:girl_smile:. фільм про те, наскільки сильним буває бажання стати успішним в житті, і як реальність вносить свої корективи. фільм про шлях до успіху і любов:girl_tender:. рекомендую!

2. Taska

Taska Well-Known Member

дуже рекомендую фільм "Оранжева любов" Алана Бадоєва, надзвичайно гарне і соковите

3. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Мені ну дуже вже подобається Перл Харбор........... Це дійсно фільм, який варто дивитись.

4. draga

draga New Member

Подивилася за рекомендацією "Охотники за головами", досить цікавий фільм(хоча я в принципі не дуже люблю бойовики), але цей тримав у напрузі до самого кінця, тому раджу.

5. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Кажуть, що гарний фільм "Залізна леді" - я ще не бачила але маю намір подивитись.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

нудний:girl_bye:

7. RUSlana

RUSlana Active Member

Для тих хто любить фентезі - "Игры престолов" перший сезон переглянула на одному диханні :girl_smile:.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

колись дуже любила цей фільм, дивилась більше 10 років тому:) З Томом Крузом ще "Ванільне небо" і "З широкозакритими очима" варті уваги

9. Burberry

Burberry Well-Known Member

Бойовий кінь- плакала наприкінці, просто ридала)

10. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

"На Байкал" - кумедне кіно, нам сподобалось! Сміялись від душі!

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Переглянула фільм "Герцогиня". Деякі користувачі в мережі характеризують цей фільм як аристократична версія "Багаті теж плачуть". Однак, чесно, фільм суперовий. Блискуче зіграла Кіра Найтлі, просто обожнюю її таку виразну міміку. Фільм не є видовищним і для декого видасться досить нудним. Однак беззаперечної уваги варті емоції і переживання героїв. Особливо переживання матері стосовно своїх дітей, одна з героїнь чудово зазначила, що єдине заради чого слід жертвувати будь-чим у житті - діти.

12. Kofein

Kofein New Member

"200-летний человек"

13. Amrita

Amrita Member

Фільм "Пелікан" 2011 року з Еміром Кустуріцею в одній з головних ролей - отримала масу позитивних емоцій від перегляду :girl_claping:

14. Пташечка

Пташечка Active Member

Мені також дуже сподобався цей фільм, усім раджу подивитись. В деяких моментах дійсно немає сили стримати сліз.

Цілком згідна. Я б навіть придбала диск з фільмом для домашньої кінотеки.

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

О сьогодні подивилась класну комедію - "Впритык / Due Date"!!!!!!!!!! Кому подобається " Мальчишник в Вегасе" - всім раджу, море задоволення, досі посміхаюся:rofl:

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Додам тільки, що ділитися - найвартіснішими. То продовжую.:girl_yes2:
    1. "Без розуму від любові "(2005 р.)

Мої враження: Фільм дуже сподобався. Незвичайний, бо тут герої з нестандартними проблемами, але тим менш, чи завдяки цьому фільм прекрасний. Чудово грає одну з головних ролей Джош Хартнетт. Дуже гарно переданий образ! :)
    2. "Помутніння"(2006 р.)

Мої враження: Фільм сподобався. Він незвичайним хоча б тим, що є таким експерементальним поєднанням анімації і фільму водночас. Це дивовижний фільм, який спочатку дивитися дуже дико, але і так само цікаво. В якому розглянуто проблему наркоманіїї в майбутньому. Складний, заплутаний фільм з несподіваною кінцівкою.
    3. "Читач"(2008р.)

Мої враження: Важкий фільм, як і саме життя. Дуже вартісний. Про любов , про зраду, про злочин і кару, про розлуку, чекання та зустріч. Треба просто подивитися і ви, гадаю, теж переконаєтесь, що це справді шедевральний фільм.

17. shoelover

shoelover New Member

вчора подивилася фільм Джорджа Клуні "Березневі Іди". З тим же Клуні і Раяном Гослінгом (ахххх :kiss:). Класний, раджу

18. Левицька

Левицька New Member

"Секс по обміну" - добра, не зовсім тупа британська комедія про сімейні кризи. Себе не впізнавали, бо проблеми там чисто західні, але можна глянути)

19. Farfalla

Farfalla Member

20. marfa

marfa New Member

Статус теми:
Закрита.