Фільми, які я раджу переглянути

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by algo, Feb 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Премиле кіно :girl_in_love:! Для термінового покращення настрою і багатьох посмішок ;) Оце подивилася - задоволена, як слонь. Ідеально для недільного вечора.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Дім сонця/Дом солнца (2010)

Фільм про хіппі, сенс життя та його швидкоплинність, про потребу жити вже і зараз, а не відкладати на потім...
    Згадується Висоцький, прем.єра групи "Машина часу", андеграундові групи
    З задоволенням подивилась фільм, чого і вам бажаю

Є щось "таке" в цьому фільмі, є....

Last edited: Jan 29, 2012
  4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

не сказала б, що вже такий аж крутезний, але і мені сподобався, і чоловікові. А таке рідко буває- смаки в нас різні :)

5. Farfalla

Farfalla Member

Просто прекрасний фільм "Однажды 20 лет спустя" (1980)!!! Він так надихає!!! Додає наснаги, сили і впевненості: я - мама і ЦЕ чудово, це найкращий вибір в житті!!!!

6. oksumoron

oksumoron Active Member

от і я також вчора подивилась! сподобався, місцями правда важкуватий навіть був, звичайно радує гарний (який тільки може бути в цьому випадку) кінець!
    загалом не жалію що потратила свої 2.5 год часу на перегляд!

7. Тетянка

а мені щось він не дуже пішов...Зате "Непристойна пропозиція" з Демі Мур - на ура. І як то я його раніше не бачила?...

8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

"Опасний метод"-важке для мене,так його хтіла подивитись,а воно типу на реальних подіях,класне але таке нуднувате.

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

мені взагалі не сподобався.

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Подобається "Афера Томаса Крауна", "Ограбление на Бейкер-Стрит", з іншого жанру (трохи психологічний) - "Право на убийство" з Робертом де Ніро і Аль Пачіно; а ще "Втеча з Шоу-Шенка". Ну і дуже сподобалось " Правила сьема: метод Хитча" - веселий фільм.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Дивилась, аж самій хотілось ту бабку "прибити" :)

10. status quo

status quo New Member

Далеко по соседству / Quartier lointain

як би дійсно можливо було повернутись в минуле... вдалось би щось виправити ?

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Подивилась на днях фільм *Підміна*. В головній ролі А. Джолі. Фільм знятий на основі реальних подій. Досить драматичний фільм, мені дуже сподобався. Раджу подивитись.

12. Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

"Ті, що не сплять в Сіетлі" - таке нічо :smile:. Сімейне, добре, прогнозоване, але цікаве кіно. Мег Раян і Тома Хенкса люблю, то мені й добре пішло, бо щось останнім часом тяжко даються кіна кін. 80-х-поч. 90-х.
    "Тріумфальна арка" (1948). Інгрід Бергман - неперевершена у ролі Жоан, хоч зовнішньо я її зовсім не такою уявляла :smile: Глибока роль. Правда, тема "людини втраченого покоління" розкрита дуже поверхово, зате любовні перепетії - доволі добре показані. Шанувальникам творчості Ремарка має сподобатися.

Last edited: Feb 1, 2012
  13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Хороший, але трохи важкуватий,особливо тим, в кого є діти,я,наприклад, дуже спереживалась і наревілась.

"Пять невест"-передивилась,сподобалось.Легке,смішне,веселе.

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Вчора з чоловіком дивились "Сколько у тебя" - романтична комедія. Рекомендую тим хто хоче подивитись легкий фільм і посміятись. Нам сподобався.

15. oksumoron

oksumoron Active Member

я також бачила його, ще в перші дні виходу фільму!
    цікавий, але напружений, і всі ці постійні крики і плачу Джолі не дуже допомагали!
    Анджеліна правда була як завжди красивуща, правду знову ж таки худа, і з велетенськими червоними губами!

16. oitska

oitska New Member

Сподобався Париж (Paris, 2008). Хороша атмосфера.
    Прекрасная смоковница з Луі Гаррелем:girl_in_love:
    Девушка на мосту з Ванессою Параді
    Испанка (L'auberge espagnole) з Роменом Дюрі
    Взагалі люблю французьке кіно)

Подобаються Интервью с вампиром, Хулиганы, Босиком по мостовой

І фільми про шизофреніків, роздвоєння особистості чи просто із неочікуваною кінцівкою, коли усе в точності навпаки: Бойцовский клуб, Другие, Шестое чувство, Остров проклятых, Тайное окно

Обожнюю історичні фільми, такі як Король говорит!, Троя, Александр...

Також люблю арт-хаус. Востаннє бачила Субмарина із чудовими британськими пейзажами та саундтреками Алекса Тьорнера :girl_in_love: (соліст Арктік Манкіс)

17. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Я недавно подивилася "драбина Якова". Нічо так, накручено багато, але цікаве. Мені сподобалось. :girl_smile:

18. mitla

mitla All You Need Is Love

Переглянули сьогодні з чоловіком фільм "Как выйти замуж за миллиардера"...Хотіли щось романтичне та не обтяжливе і знайшли. Для тих хто дивився "Пліткарку" буде додатковий інтерес:)

19. Тетянка

Ія підписуюсь під кожним словом! Давно я так не сміялась, дуже хороший, добрий і дійсно веселий фільм.

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

"Голодний кролик атакує". Хороший бойовичок, так переживала за героїв, коли дивилась. Хоча початок був такий собі.

Thread Status:
Not open for further replies.