Фільми, які я раджу переглянути

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by algo, Feb 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути:

о щойно якраз подивилася "accidental husband", милий фільм без вульгарності - можна і школяркам дивитися :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 6
  2. enigma

enigma Well-Known Member

Фільм мега-супер-пупер! Не любитель я плакати під фільми, не пробиває на сентименти, але той весь фільм проридала ))) Фільм знятий за книжкою, автор Ніколас Спаркс, якшо не помиляюсь, читала ще його пару книжок - всі такі, що не плакати не можливо :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  3. Iskra

Iskra Well-Known Member

"Щоденник пам'яті" - я також плакала, дуже гарний фільм. "Випадковий чоловік" - особливо запам'ятався момент з ліфтом: "Всім вийти..." (хто дивився, згадає :clapping:)

Тільки от переглянула "Дорога змін" ("Revolutionary Road") з Кейт Уінслет та Леонардо ді Капро - дуже сумний фільм,гарна гра акторів, мені сподобався.
    п.с. цікаво, чи зіграє цей зірковий дует у ще одній стрічці, але з хеппі-ендом? ато що "Титанік", що цей фільм - кінцівка така печальна...:sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

тутси - хорошее кино с дастином хофманом

• Подобається Подобається x 2
  5. Holly

Holly Moderator

"Игры взрослых девочек", "Побег" в цих двох фільма знімалась Толстоганова Вікторія, в одному і другому грала роль жінки, яка не могла мати дітей. Ці фільми мені дуже подобаються, як і інші з її участю.
    А сьогодні дивилась радянський фільм "Не могу сказать прощай", теж дуже його люблю, дивилась багато раз

• Подобається Подобається x 4
  6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

радянський фільм "Не могу сказать прощай" - я теж його дивилась, дуже класний і повчальний :). Лишень ті старі радянські фільми так за душу беруть.....

• Подобається Подобається x 5
  7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Хто любить англійську класику і англійський фільм дуже раджу переглянути "Розум і почуття" за романом Джейн Остін. Хто любить британських акторів насолодиться грою Кейт Вінслет, Емми Томпсон, Алана Рікмана, Хю Лорі, Хю Гранта.

• Подобається Подобається x 8
  8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Класне кіно!мені теж до душі припало))

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Подивилась сьогодні фільм "На море". Дякую за пораду дівчаточка від душі насміялася!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  10. Олька

Олька Well-Known Member

Я якраз збиралась написати про цей фільм! Дуже класний, море задоволення!

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А я щойно закінчила дивитися кіно "Сумерки". Я просто в захваті від нього. Давно не бачила такого, щоб мене аж тіпало від переживання. Чула, що є ще продовження. Хтось бачив?

12. Mokka

Mokka Well-Known Member

Подивилась вчора "Все умрут, а я останусь".

Ну, не знаю. Мені сподобався, хоч і лишив досить важкий осад на душі. Просто таке враження, що хтось ходив з камерою і знімав школу, яку я закінчила, зі всіма її "прєлєстямі".
    Хто полюбляє арт-хаус і англійські фільми про сучасну молодь - тому може сподобатись. Але фільм не для сімейного перегляду - це точно!!!

13. bora

bora Well-Known Member

Власне мені у фільмі сподобалася найбільше сама гра Едварда Нортона. Бравісімо!
    Пишуть про потеряну гордость.. цікаво так читати деякі рецензії (чи звідки це):) Кожен через свою якусь призму оцінює, щось своє виділяє. Для мене - героїня загуляла просто-напросто, зрадила чоловіка, ІМХО хорошу людину. Фільм про життя сім"ї після зради. Психологічний. Цікавий.

14. Люша

Люша Well-Known Member

Я на роботі сьогодні "працювала":girl_cool:, "Сумерки" - мало не плакала, неймовірний фільм, казка про кохання до монстра, але дуже симпатичного, а як вони літали..., а "на закуску" не знайшла нічого ліпшого ніж "Подмена" с Джолі - обревілась вся, така любов матері до сина, неможливе кіно, а ще треба дітям показувати щоб не сідали до чужих дядєй у машину, навіть, якщо там вже є діти... Кіно мороз по шкірі, і сльози...:girl_sad:
    знайшла короткій зміст, цитую "Действие картины развивается в Лос-Анджелесе 20-х годов прошлого столетия. Обратившись в полицию с заявлением об исчезновении ребенка, главная героиня вскоре получает своего сына, но сообщает полицейским, что, несмотря на внешнее сходство, это не ее сын. Вместо помощи несчастная мать получает прописку в палате клиники для сумасшедших. Когда женщина решает, что ее настоящий сын оказался жертвой серийного убийцы, она начинает поиск правды собственными силами, вступает в борьбу с коррумпированными полицейскими и даже изменяет существовавшие в то время законы о душевнобольных."

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

ще раз переглядала "Все про мою матір" Альмодовара - ревіла цілий день
    любов - то страшна сила, а материнська любов - то всепереможна сила

• Подобається Подобається x 3
  16. Mokka

Mokka Well-Known Member

О, в мене то є,але ще не дивилась, тре переглянути.

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

другу частину знімають, у кінотеатрах вона з'явиться десь у листопаді, третя - на наступний рік, здається, навесні. мені також фільм дуже сподобався :girl_claping: спробуйте прочитати книги - знатимете наперед про те, як розгортатимуться події далі. автор - Стефані Майер. є в неті, якщо ж хочете в друкованому варіанті - у "Книжковому клубі", ціна кожної частини - біля 75 грн... була на цьому тижні - там залишилась лише третя - "Затмение", казали, що, можливо, довезуть. думаю, ціна зашкалює через світову популярність... :girl_in_dreams:

18. Iskra

Iskra Well-Known Member

"Вперед і вгору" - мультфільм, який зараз показують у кінотеатрах. просто супер:girl_claping: сприймається як дітьми, так і дорослими. правда, було кілька не дитячих елементів, та все ж таки це смішний і сентиментальний мультик - якраз те, чого так не вистачає дорослим :girl_in_dreams: до речі, саме він відкривав цьогорічний Канський кінофестиваль. тому раджу переглянути - не пошкодуєте точно!:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 1
  19. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дівчата, ще скажіть - з яких сайтів Ви скачуєте фільми?

20. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

www.tfile.ru

• Подобається Подобається x 1
Thread Status:
Not open for further replies.