Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

бачила трейлер які мені також дуже сподобався! прочитавши коменти вже почала качати по англ!!

2. Smorodynka

Smorodynka Member

Підкажіть хороший різдв"яний сімейний фільм або комедію, бо крім "Один Дома" нічого не пригадується :)

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Одразу приходить на думку "Літаком, потягом і автівкою" з Стівом Мартіном - душевне сімейне кіно.

4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не впевнена, що Ви маєте на увазі щось такого плану, але цей фільм я шукала давно, перерила весь інтернет) Колись дуже мене захопив)
    Ось відгуки, які, ОМГ!)) збігаються з моїми думками))

Отже, тадам! "Дива на Новий рік" (або "Вечеря у Фреда")

5. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Непогані різдвяні фільми: "Сім'янин" з Ніколасом Кейджом і комедія "Чотири Різдва" з Різ Уізерспун.

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

дякую що нагадали...вже качаю)

7. gaby

gaby Member

А я на днях подивилася фільм "Любовь приходит тихо" така собі мелодрама про події, думаю, 19 століття. Досить позитивний фільм, викликає багато емоцій. Одним словом, мені сподобався :)

8. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Дуже сподобався - гарна комедія і хороше кіно.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Чесна куртизанка" - здається, Зорянівонька писала за нього - тааак сподобався!!

10. Batkivna

Batkivna New Member

Це напевно єдина мелодрама, яка мені сподобалась, не люблю я їх просто.:girl_nea:

11. zetta

zetta Well-Known Member

легкий фільм , новинка 2011 року, не нагружає, гарні австрійські пейзажі - "Вийти заміж за міліардера"
    ну і фільм який захопив і сподобовся, про війну, протистояння двох снайперів, на основі реальних подій "Ворог біля воріт" (вагітним не рекомендую)

12. Carpe diem

Carpe diem New Member

вчора на одному диханні переглянула фільм "Inception" (українською чомусь "Початок"...).
    фільм бомба!!! спочатку нічого не зрозуміла - це мене ще більше заінтригувало! в середині фільму почала помалу вникати.... вникла:) спецефекти супер (такими треба на великому екрані любуватися) а фінал взагалі інтригуючий....
    раджу без жодних вагань тим, які люблять під час фільму подумати, продумувати за героїв, вгадувати їхні думки і життєві історії. ну, і ще тим, яким подобається майстерна гра ДіКапріо

13. Vероніка

Vероніка Never give up

"Останнє кохання на Землі" з Еваном Маккгрегором і Євою Грін - досить цікава інтерпретація романтичного фільма, уваги однозначно вартий.

14. Ромулька

Ромулька New Member

Дівчатка, яку мелодраму порадите подивитись, хочеться чого романтичного, ніжного, українського або російського 2008 -2011 року випуску.дякую

15. Winter

Winter New Member

Вчора подивилась "Кращий друг сім"ї". Фільм російський, на 4 серії, 1990 по наш час. Прикольний, легенький, навіть трошки всплакнула. Дуже раджу

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

доречі я його також дивилась. Сподобався

16. Ромулька

Ромулька New Member

Дякую , я його вже бачила, теж раджу подивитись, дуже класний фільм!

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

мені чомусь пригадалась кількасерійна сучасна екранізація твору Івана Франка "Украдене щастя" 2004 року - памятаю її показували пізно вночі по одному з каналів - спати не хотілось анітрішечки, місцями сльозу пускала. Дуже гарна екранізація - чудова гра акторів, прекрасні карпатські пейзажі, сучасне переосмислення класики, а музичний супровід Вакарчука - ням-ням!!! :)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені аж мізки кипіли з незвички, теж раджу:)
    вчора подивились "Баарія", трохи важко було вловлювати сюжетну лінію, але знов починаю любити такі фільми:)

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дууууже раджу. Просто суперовий фільм, цікавий і сюжет такий закручений.

20. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Фільм "Ігри розуму"
    Останні три дні ходжу під враженням від цього фільму. Чоловік після його перегляду просто мовчав... Наскільки вразив. Дуже сильний фільм. Я б його поставила в один ряд з фільмом "Список Шиндлера". Цей фільм побудований на житті реального вченого. Рассел Кроу наскільки гарно зіграв, що я дивуюся чому за цю роль йому не дали Оскара? Його неможливо впізнати, він абсолютно перевтілився в свого персонажа і так правдоподібно в нього це вийшло. Ми в захопленні з чоловіком від фільму. Бо чим більше дивишся фільмів, тим менше бачиш щось якісне і насправді гарне знаходиш. Дві години фільму пройшли дуже швидко. Одна насолода дивитися так якісно зроблений фільм. Глибокий, що викликає сльозу, а ще робить тебе кращим. Тільки дивитися!
    Сюжет

Останнє редагування: 20 Грудень 2011
Статус теми:
Закрита.