Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Дійсно кльовий фільм. Я навіть всплакнула після слів "наші діти швидко виростуть і ми можем це пропустити".

2. Winter

Winter New Member

Дивилась недавно амер. мелодраму "Все не випадково". Прикольний, але початок такий собі. Трошки поплакала

3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ну хз:umbrage:
    от моєму чоловіку ДаунХаус шалено подобається, він і його, і першоджерело:), цитує, а от на 8.5 баксів сказав.. нічого доброго коротше не сказав:girl_wink:

4. zaderyshka

zaderyshka Member

"Монте-Карло". Шаблонистий-шаблон комедійної мелодрами, сюжет про попелюшку і її "будні", принц, ресторани-розваги, злобні суперниці і вниз по тексту.
    Але якщо дуже не хочеться думати і взагалі ворушити сіру речовину під час перегляду, то фільм підійде на 100%.
    "Велика маленька я" з Софі Марсо. Не скажу, що фільм всім сподобається. Досить специфічний, досить дивні змінив настрої героїні, певні різкі переходи лінії сюжетної. Але загалом справив дійсно хороше враження. Про те, що важливо залишати трошки дитячої мрійливості для того, щоб бути справді щасливим в житті.

5. Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

"Чорний лебідь" - нелегкий, нервовий але класний. Портман грає неперевершено. Така тендітна, трепетна, і водночас такий шквал переживань, вдало передані галюцинації. Цікавою є також і мама Ніни, колишня балерина. Мабуть, саме вона зіграла вирішальну роль у порушенні психічного здоров'я своєї доці. Лерой (Кассель) мені не імпонує. Не розумію, чому він все-таки обрав на роль головної лебедихи Ніну.. Ну і Міла Куніс у ролі розв'язної Лілі мені сподобалась. О, до речі. Міла - з України, народилася і виросла в Чернівцях.
    А ще у фільмі класна музика і сцени балету. Дивитись варто. Я б навіть ще раз колись глянула.

6. whisper

whisper Well-Known Member

Платон Ангел" - дуже рекомендую, особливо зачіпили життєві принципи батька. Не сподівалась шо наші можуть зняти такий фільм.

7. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Сьогодня подивилась фільм "Лучший друг семьи"
    Вера, Гриша и Сергей – выпускники детдома. На дворе 80-е, детский дом позади, душа полна надежд на новую взрослую жизнь. Вера мечтает о семье и детях, а Гриша и Сергей надеются составить ее счастье. "А тот, кого ты не выберешь, будет лучшим другом семьи…" - говорит Гриша, и Вера, смеясь, соглашается.

наплакалася... там 4 серії але по 45 хвилин. Дуже раджу, але його важко дивитись

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Нам взагалі не пішло...не смішно.
    Ще подивилась на днях "Сніданок у Тіфані"- більш "бєсполєзної чуші" давно не бачила, ледве заставила себе то додивитись, в надії на краще....куда там:girl_nea:
    Але зате малий потішив новим мультиком "Мері і Макс"-дуже душевна історія.

9. zaderyshka

zaderyshka Member

то просто бомба, а не мультик. Дивилась років два тому, треба переглянути, бо враження були просто суперові. Чи то мені так здається, але тепер анімація куди чуттєвіша і якісніша ніж деякі фільми.

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

"Три метра над небом"-класне кіно.Щеб кінець трохи щасливіший,але і так доволі цікаве,

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

12. Veselivka

Veselivka Member

Добавлю до переліку і парочку своїх улюблених фільмів.
    - Перелом (Fracture) 2007 року із Ентоні Хопкінсом, обожнюю цього актора - цікавий заплутаний сюжет.
    - Інстинкт "Instinct" 1999. Після його перегляду є над чим задуматись, осмислити основні принципи людського життя. Цікавий сюжет, легко дивитися.

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Фільм "Неадекватні люди",ой, як мене потішив. Є щось в ньому таке повсякденно-неадекватне, що притягує до монітора. Актори просто в 10 зіграли. Не думаю, що багатьом сподобається, але мені дійсно задоволення приніс.

14. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Щойно глянули "Друзі по сексу" - ставлю 5
    Першу частину - насміялась, далі дивилась з цікавістю.
    Гарна комедія. Раджу :girl_smile:

15. Mаrsela

Mаrsela New Member

Подивилася я фільм "Вода слонам" (по порадах на ДП ) фільм супер,текст,сценарій і т.д. але...той Паттісон спортив його добряче (моя думка) настільки в нього неемоційне лице,у нього що закоханість що гнів на один манер,ну не його це роль.Адже це кіно про велике кохання,що перебороло все на свому шляху,а на його обличчі 0 !Чомусь згадала Ді Капріо в Титаніку,він геній.Але фільм супер.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Бути йому вічним кровососом:girl_crazy:

16. Mаrsela

Mаrsela New Member

"Три метри над небом" кіно , яке хочеться дивитись не один раз, сьогодні дивилась його і він став одним з найулюбленіших фільмів :girl_tender:

17. Winter

Winter New Member

ЯКИЙ ФІЛЬМ!!!!!! Супер! Бомба! Клас! Я так ридала. Доречі, кажуть, що є 2 серія, може хтось має?

18. La asiano

La asiano New Member

Люблю старі польські фільми: "Знахар", можу безкінечно переглядати "Вабанк" 1 і 2 с., і ще "Сара, або Охоронець для дочки" в гол ролі Богуслав Лінда......І до улюблених фільмів домашньої колекції відносяться "Завіяні вітром" з Вівєн Лі :girl_tender:

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і я їх чомусь таааак люблю! Дякую що нагадали, пошукаю де б то їх переглянути знов!

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і нам не пішло...
    Понасміхались з християнства...
    Показали, що бути брутальним не просто модно, то дуже круто...
    Я чекала від цього фільму іншого :girl_sad:

Статус теми:
Закрита.