Фільми, які я раджу переглянути

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем algo, 23 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margot

Margot Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

а мене так розчулив фільм "Щоденник пам'яті",що м спалакаламся наніц!Дійсно достойний фільм,саме там змальовані справжні почуття.Плачу при перегляді два рази-в середині фільму та в кінці.:girl_sad:

2. zaderyshka

zaderyshka Member

"Нічний продавець", випадково натрапила на його рекламу і загадала, що він залишив у мене супер спогади. Кінко дивне, фактично мізернобюджетне, але враження кльові. Чорний гумор рулить.:girl_cool: Ну і звісно головний герой няяяшеееччкаааа:girl_in_love:

3. Vероніка

Vероніка Never give up

"Супер 8" - фантастика Спілберга, досить неординарний сюжет, новий погляд на прибульців. Раджу дивитись саме у кіно.

4. Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути

Повністю підтримую. А ця специфічна вимова Інгеборги Дапкунайте.. :girl_tender: До сих пір згадую її оте "непроизвольно" :girl_crazy:

5. Іриска

Іриска Well-Known Member

щойно додиивлась "Лінкольн для адвоката" з Метью Маконахі))) класний фільм!!!

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Бабське кіно: "Наречений на прокат" - сподобалось, особливо неочікуваний кінець.

7. Monica

Monica Member

Можливо я здамся старомодною, але обожнюю такі фільми: "Искатели приключений", "Двое в городе" (обидва з Аленом Делоном) - які неможливо дивитись без сліз. Також, мене вразили фільми із Ж.Депар"є: "Остання жінка" (стиль артхауз) та "Сусідка". Але, більш за все зворушила драма Романа Поланського "Гіркий місяць".

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

щойно додивилась "В погоне за счастьем".... класний, але мені психологічно важкий. Я така, що переживаю все з героєм, ух..... але загалом - супер!

9. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Гарний фільм. Стримувала сльози довго, але таки розплакалася... Фільм з тих, що можна переглядати декілька разів...

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

подивилася, супер фільм, але не хочу, щоб він був моїм улюбленим - прекрасно показано тупих поліцейських.
    втрачене покоління всюди навколо.
    традиційне упереджене протиставлення знівельованого сприйняття родини в західному світі і високі сімейні цінності у східному. хоч це і правда, але від її гіркоти не хочу ще раз дивитися цей фільм.
    досі плачу.

11. Margot

Margot Well-Known Member

дівчатка,а хто переглянув фільм "Секрет"?Кажуть треба передивитись 3 рази.Цей фільм про віру,силу вдячності-про значущість слова "Дякую",про те що не треба боятись мріяти,силу думки.Ну вражає!Перегляньте обовязково!правда це док. Фільм.Дуже вдало передано на екран,те що на сторінках.

12. Bride

Bride Well-Known Member

І я подивилася " В погоне за счастьем"...не дарма кажуть - голь на выдумку хитра.

13. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Подивіться фільм " Води слонам!". Кіно, після перегляду якого залишаються хороші відчуття.

14. носик

носик New Member

Хороший фільм. Мій чоловік дивився повністю його. Я його лише слухала- вирізала шпаргалки для держіспиту

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і я щойно додивилась - класний, рекомендую. Особливо фінал сподобався :).

16. fragolina

fragolina Well-Known Member

"Мальчик в полосатой пижаме"-драма, мене дуже вразив. Ревіла пів ночі...

17. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Дуже гарний фільм, показані щирі почуття, які пронесені через ціле життя. :girl_in_love:
    Раджу подивитися фільм "Кароль . Людина котра стала папою". Повчальний і біографічний фільм про Івана Павла ІІ. Передивлялася декілька разів і завжди була захоплена сюжетом і грою акторів. :girl_claping:

18. Тетянка

"Смотрите все" - нічого такий, дуже легка комедія :girl_crazy:

19. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Pol Sekretnij materialchik 2011,супер комедія , щоправда дивитись бажано без дітей!!!
    Його не завадить і 10 разів подивитись :)
    Ще є "Секрет-2" , подивіться обов"язково.

20. Тетянка

це точно, дуже класний фільм, причому дійсно все так і є, в мене коли депресняк, то переглядаю його - допомагає :)

Статус теми:
Закрита.