Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 згідна на всі 100% забираю свої слова назад про неперевершену гру МакКонехі в "Даллаському клубі..." оскар треба було дати Дікапріо однозначно!!! але таки так, з дитиною такий фільм не подивишся - багацько відвертостей - але таке було життя Джонатана.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Человек дождя " дивилася давненько вже, ще під час вагітності, то тоді не мала якихось сильних емоцій під час перегляду мала сильний токсикоз, то дивилася, щоб переключити мозок ... Вчора дивилася файний фільм "Адам " - теж про хлопця аутиста. Дуже реалістичний, знятий гарним режисером, дивилися на одному диханні. Так як ми зараз хворіємо, то фільм додав оптимізму, що все минає, а є люди яким набагато складніше ціле життя !
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Так, ця тема мало кого лишає байдужим, згідна, що ці люди заслуговують на повагу.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Люблю історичні фільми. Сьогодні переглянула "Хлопчик в смугастій піжамі". Про концтабір. На любителя. Якщо тема фільму близька людині, то дуже сподобається.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 вчора з чоловіком дивились "Family weekend" 16-летняя Эмили считает, что у них "неправильная" семья: папа - художник, погруженный в мечты; мама - амбициозная карьеристка. Родители живут своей жизнью и мало занимаются детьми. И вот однажды Эмили решила всё исправить. Она подговорила своих братьев и сестер похитить родителей и преподать им несколько уроков "настоящей семейной жизни".. чекала значно меншого, і зовсім не сподівалась що фільм, який сіли дивитись просто щоб розслабитись викличе стільки емоцій.. хороший, веселий і сімейний) навіть майже без тупих жартів, хіба разок щось було
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дівчата, вчора випадково натрапила на фільм "Грязь"...подивилась....чесно кажучи якісь неоднозначні почуття, не скажу, що то супер, але заслуговує на увагу... тому раджу..
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Подивилась вчора фільм "Стальная бабочка" 2012 року. В головних ролях: Анатолій Бєлий, Дарья Мельникова. Люблю я фільми про таку любов, навіть просльозилась ... Мені сподобався, рекомендую!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Бачила його по телевізору. Теж подобаються любовні історії такого типу, з якимись заборонами, неможливістю бути разом. З фільмів такого типу раджу якщо не помиляюся Ефект стрекози зі Стетхемом
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ви так точно описали, так так, саме так, і він хотів і вона, та не можна... Ну чому не можна? Я так хотіла щоб хоча б поцілунок був ... Эх..
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вже скачала вчора, але чогось недобралась до нього, головного актора не дуже полюбляю), залишу на потім ) Хоча часто, все що залишаю на потім, потім від тих фільмів в захваті... Подивилась "Марафон" 2013 Жанр комедія, хоча комедії я там не побачила. Дуже сумне кіно! (
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 ой, такий кльовий фільм! Дивилась вже давно, але з таких класичних трилерів! Ух...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Підтримую, дуже класний, тримає у напруженні до самого кінця.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Врятувати містера Бенкса"-дуже класний фільм!!!Такий милий, але водночас цілком серйозний. Але головна його фішка-це акторка, яка грає головну роль!Весь її персонаж неймовірно колоритний, а акторська гра настільки яскрава, що Том Хенкс поруч з нею виглядає як провінційний мім)))
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ефект метелика, Три метри над небом 1.2, Солодкий листопад, Місто янголів. Усіі фільми с Джонні Деппом та Джимом Керрі
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Паганини: Скрипач Дьявола Имя скрипача Никколо Паганини еще при жизни стало легендой. Что не удивительно, ведь его непревзойденный талант покорил сначала Париж, потом всю Европу, а затем и весь мир. Сама личность Паганини, окутанная ореолом мистики и таинственности, неизбежно привела к возникновению самых разнообразных слухов. Среди них была и уверенность в том, что он продал душу дьяволу, чтобы обрести свой талант. Слава и развращает, и мучает музыканта, вино и опиум приносят лишь временное утешение, и все больше ощущается странная всепоглощающая пустота... Во время гастролей в Лондоне Паганини встречает девушку с ангельским голосом и чистой душой, которую, казалось, ему было суждено повстречать. Но сможет ли человек, играющий на дьявольской скрипке, познать счастье? Или за дар придется расплачиваться единственной любовью? Фільм зачепив, перш за все прекрасною музикою, та якесь двояке ставлення до головного героя(співчуття змішане з відчуттям справедливої розв'язки).
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Иоанна-женщина на папском престоле, досить цікаве, зняте за легендою
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Щойно переглянули "Джузеппе Москатті". Я ще під "ефектом"))). Дійсно вартісне кіно. Дуже люблю фільми біографічні, на реальних подіях. Цей фільм розповідає про життя лікаря, який був визнаний святим. В такі складні часи цей фільм дає розуміння цінності простих радощів, дає зрозуміти, що добро - це просто, якщо з тобою Бог. Усім рекомендую!!!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Сhce się żyć" Мені шось аж важко писати про той фільм...Драма в чистому вигляді. Дещо схожий до "Недоторканих(1+1)" Черговий раз переконуюсь, що поляки вміють знімати хороше кіно.Перед переглядом запасіться носовичками, я ревіла цілий фільм (ну але то я,я майже від всіх фільмів плачу). Рекомендую.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 рекомендую французький жіночий фільм "Любовь без пересадок" (Amour & turbulences), 2013 Антуан — молодой адвокат, который совсем недавно расстался с любимой девушкой. Парень не долго переживал этот разрыв, ведь он всегда пользовался успехом у женщин. Оказавшись на борту самолета из Нью-Йорка в Париж, он неожиданно встретил там свою бывшую. Мало того, что он никак не ожидал подобной встречи, у них еще были и соседние места. Полет обещает быть не очень приятным, ведь им придется вспомнить все прошлые ссоры, обиды и подозрения. Однако кроме плохого, в их совместной жизни было много приятных моментов. Кто знает, может этот полет не будет таким уж и отвратительным? И может у двух молодых людей появится шанс начать все с самого начала?..