Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Angel next door" гарний фільм. Якщо хочете підняти собі настрій. І подивитись щось дуже приємне лежачи в ліжку з чашкою гарячої кави то раджу подивитись цей фільм
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Російський фільм "Гра в правду/Игра в правду". Мелодраматичний фільм про людей знайомих 100 років, які зустрілися на кухні за пляшкою і нехитрою закускою, щоб говорити-говорити про них самих, про їх життя. Фільм для більш "старшої аудиторії", які вже мають багаж за плечима, щоб зрозуміти це кіно, всю його іронію...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Так, я теж радила цей фільм. Підтримую -вартий перегляду.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Теж дивилася - фільм залишив неоднозначне враження, хоча загалом непогане - ще б тільки кілька безглуздих недоречно-пошлуватих (як на мене вони не пасують до амплуа зіркового складу) сцен забрати особливо отой епізод з конкурсом дівчат у купальниках і тим дядьком, що в трусах вихилявся перед Де Ніро Теж дивилася, сподобався - було цікаво, що тепер рідко буває при перегляді фільмів жанру План втечі - фільм перевершив очікування. Якось вже звиклося, що останнім часом зірковий склад фільму розрахований саме на те, що його подивляться заради тих зірок, а сюжет - другорядненький. А саме цей фільм відзначу і за якісну акторську гру Сталлоне і Шварцнегера (його тут Багато на відміну від Нестримних ), і за цікавий сюжет. Раджу
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Я якраз його планувала завтра глянути. Дякую за рекомендацію.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 повністю з Вами погоджуюсь! Дуже класний фільм. Назва трішки відлякує, але як переглянете фільм, зрозумієте чому саме така! Цей фільм має переглянути кожний! Фільм про справжні почуття і багато-багато порад для підтримки злагоди у сім'і! Дивитись обов'язково!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Довгі новорічні канікули поповнили мою кіноколекцію непоганими екземплярами: 1. "Квартет"(Quartet) - Великобританія. Добрий, спокійний, милий фільм з нотками комедії. Чимось нагадав мені улюблений всіма нами "Готель Меріголд". Режисерський дебют Дастіна Хофмана. У фільмі багато класичної музики і оперних арій. Дивитись тільки з професійним перекладом і високою якістю зображення. 2. "Містифікація"(The Hoax) - США. Психологічна сентиментальна драма з Річардом Гіром в головній ролі. 3. "Схід"(The East ) - США, Великобританія. Триллер, драма. 4. "Рік собаки"(A Dog Year) - США. Дуже душевне кіно...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 На вкус и цвет фломастеры разные! А ми з чоловіком так насміялись))) Третя частина нічим не гірша за перших дві. Тому для релаксуНе завжди ж треба глибоко філософські фільми дивитися!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Нещодавно переглянули з чоловіком фільм Правила съема: Метод Хитча /Hitch. Насміялись ми досхочу, чого тільки вартують жести , міміка, діалоги, а про танець бухгалтера я взагалі мовчу. Гра акторів вище всяких похвал. Для ненав'язливого гарного настрою рекомендую.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Раджу до перегляду фільм "Убежище/Shelter" 2010 року. Добряче полоскотав мені нерви сьогодні перед сном.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дивилась сьогодні фільм "Rush/Гонка". Дуже раджу. На основі реальних подій.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вчора переглянула. Хороший. Рекомендую. Моя оцінка 8.5 з 10.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 А мені фільм не сподобався зовсім, не люблю такі. Не вартий уваги ІМХО.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Не подумайте, що сперечаюсь. Просто цікаво знати..."Не люблю такі" - це які? Фільм я бачила. дуже мені сподобався. Моніка - красуня неймовірна. Тому й цікаво...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Депресивні Оці описи про збочених малолітніх, якось це вульгарно. Як тільки закінчила дивитись фільм, відразу написала тут. Фільм запам'ятається лише красунею акторкою, яка говорила лише 4 хв (в суді) і здалася мені не дуже тямущою. Направду не радила б той фільм
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Приєднуюсь до вподобавших "Життя Пі". Передивлялись втрьох. Для сімейного перегляду - те що треба.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Раджу фільм "Вовк з Уолл-стріт"...Скорсезе у своєму стилі Лео - це вже головна родзинка його фільмів! Справді цікава та напружена стрічка! Маю надію, що ДіКапріо нарешті з лав номінантів премії "Оскар" перейде в ряди лауреатів. Щиро йому цього бажаю! Один мінус: трошки забагато вульгарних сцен (як на мене)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 кожен бачить у фільмі своє. Ви побачили хлопчика головним героєм, а я Малену, її долю, ставлення людей. Фільм депресивний і не для перегляду з дітьми. Він більше філософський. п.с. в кожного свій смак
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 подивилась фільм About Time, рекомендую однозначно, сімейний, добрий. Тиму повезло — он молодой, симпатичный, многообещающий адвокат, а еще он… умеет перемещаться во времени. И чтобы очаровать девушку своей мечты, он готов повторять первое свидание вновь и вновь. Воистину, любовь с первого взгляда не всегда выходит с первого раза…