Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

"Angel next door" гарний фільм. Якщо хочете підняти собі настрій. І подивитись щось дуже приємне лежачи в ліжку з чашкою гарячої кави :) то раджу подивитись цей фільм :):):)

2. Pesyk

Pesyk Member

"Имена людей / Le nom des gens" (2010). Франція

3. Latane

Latane Well-Known Member

Російський фільм "Гра в правду/Игра в правду". Мелодраматичний фільм про людей знайомих 100 років, які зустрілися на кухні за пляшкою і нехитрою закускою, щоб говорити-говорити про них самих, про їх життя. Фільм для більш "старшої аудиторії", які вже мають багаж за плечима, щоб зрозуміти це кіно, всю його іронію...

4. zetta

zetta Well-Known Member

Так, я теж радила цей фільм. Підтримую -вартий перегляду.

5. kraplynka

kraplynka реалістка

Теж дивилася - фільм залишив неоднозначне враження, хоча загалом непогане - ще б тільки кілька безглуздих недоречно-пошлуватих (як на мене вони не пасують до амплуа зіркового складу) сцен забрати

Теж дивилася, сподобався - було цікаво, що тепер рідко буває при перегляді фільмів жанру :)
    План втечі - фільм перевершив очікування. Якось вже звиклося, що останнім часом зірковий склад фільму розрахований саме на те, що його подивляться заради тих зірок, а сюжет - другорядненький. А саме цей фільм відзначу і за якісну акторську гру Сталлоне і Шварцнегера (його тут Багато на відміну від Нестримних
    :)), і за цікавий сюжет. Раджу :)

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я якраз його планувала завтра глянути. Дякую за рекомендацію.

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

повністю з Вами погоджуюсь! Дуже класний фільм. Назва трішки відлякує, але як переглянете фільм, зрозумієте чому саме така! Цей фільм має переглянути кожний! Фільм про справжні почуття і багато-багато порад для підтримки злагоди у сім'і! Дивитись обов'язково!

8. Dominika

Dominika Well-Known Member

Довгі новорічні канікули поповнили мою кіноколекцію непоганими екземплярами:

1. "Квартет"(Quartet) - Великобританія. Добрий, спокійний, милий фільм з нотками комедії. Чимось нагадав мені улюблений всіма нами "Готель Меріголд". Режисерський дебют Дастіна Хофмана. У фільмі багато класичної музики і оперних арій. Дивитись тільки з професійним перекладом і високою якістю зображення.
    2. "Містифікація"(The Hoax) - США. Психологічна сентиментальна драма з Річардом Гіром в головній ролі.
    3. "Схід"(The East ) - США, Великобританія. Триллер, драма.
    4. "Рік собаки"(A Dog Year) - США. Дуже душевне кіно...

9. MissO

MissO Well-Known Member

На вкус и цвет фломастеры разные! А ми з чоловіком так насміялись))) Третя частина нічим не гірша за перших дві. Тому для релаксу:girl_crazy:Не завжди ж треба глибоко філософські фільми дивитися!

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Нещодавно переглянули з чоловіком фільм Правила съема: Метод Хитча /Hitch.
    Насміялись ми досхочу, чого тільки вартують жести , міміка, діалоги, а про танець бухгалтера я взагалі мовчу. Гра акторів вище всяких похвал. Для ненав'язливого гарного настрою рекомендую.

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Раджу до перегляду фільм "Убежище/Shelter" 2010 року. Добряче полоскотав мені нерви сьогодні перед сном.

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Дивилась сьогодні фільм "Rush/Гонка". Дуже раджу. На основі реальних подій.

13. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Вчора переглянула. Хороший. Рекомендую. Моя оцінка 8.5 з 10.

14. Альона

Альона Well-Known Member

А мені фільм не сподобався зовсім, не люблю такі. Не вартий уваги ІМХО.

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

Не подумайте, що сперечаюсь. Просто цікаво знати..."Не люблю такі" - це які? Фільм я бачила. дуже мені сподобався. Моніка - красуня неймовірна. Тому й цікаво...

16. Альона

Альона Well-Known Member

Депресивні :sad: Оці описи про збочених малолітніх, якось це вульгарно.
    Як тільки закінчила дивитись фільм, відразу написала тут. Фільм запам'ятається лише красунею акторкою, яка говорила лише 4 хв (в суді) і здалася мені не дуже тямущою. Направду не радила б той фільм :)

Останнє редагування: 3 Лютий 2014
  17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Приєднуюсь до вподобавших "Життя Пі". Передивлялись втрьох. Для сімейного перегляду - те що треба.

18. mitla

mitla All You Need Is Love

Раджу фільм "Вовк з Уолл-стріт"...Скорсезе у своєму стилі:connie_pull-pigtail Лео - це вже головна родзинка його фільмів! Справді цікава та напружена стрічка! Маю надію, що ДіКапріо нарешті з лав номінантів премії "Оскар" перейде в ряди лауреатів. Щиро йому цього бажаю!:girl_wink:

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

кожен бачить у фільмі своє. Ви побачили хлопчика головним героєм, а я Малену, її долю, ставлення людей.
    Фільм депресивний і не для перегляду з дітьми. Він більше філософський.
    п.с. в кожного свій смак :)

20. Osya

Osya Active Member

подивилась фільм About Time, рекомендую однозначно, сімейний, добрий.