Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Хто ще не відчув новорічно-різдвяну атмосферу, перегляньте польську стрічку "Лист до М." і принаймі усмішка і хороші емоції гарантовані!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Безмежно вдячна за рекомендацію. Фільм просто фантастичний! (у всіх розуміннях)).
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 От щойно з друзями подивились. Дійсно дуже і дуже вартий уваги і 2 годин часу. Спочатку ми думали, що то комедія, а потім побачили скільки суті в тих речах, що там відбувались. Перегляньте обов'язково всі, хто любить змістовні і життєві фільми.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 І я його хочу порекомендувати. Дивовижний фільм у всіх відношеннях. Одразу мені згадався ще один чудесний фільм з чарівною Рейчел МакАдамс "Жена путешественника во времени" - обов'язково подивіться.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 А я б порадила переглянути "Все путем" з Робертом де Ніро в головній ролі. Дуже повчальний та душевний фільм.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Є такі переглянула за вашою порадою цей фільм, сюжет сподобався, але чомусь не покидало мене весь фільм питання, як так? що за полісмени такі, що не можуть просто визначити особу, ху із ху. Це ж події сучасні, і стільки способів є, щоб швидко це зробити, отаке мені постійно не виходило з голови.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Я в останній день року і в перший день нового року передивилась рос.фільми "З новим роком, мами" і "Звичка розлучатися" - обидва сподобались, рекомендую. Останній такий в америк.стилі, що аж не вірилось мені, що то рос.кіно.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Мерсі, що згадали мою, чьо уж там, скромну персону. Ну і раз я вже тут, анонсую свій допис про два британські міні-серіали у відповідній темі.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 а мені він якось не тойво. Знятий якісно, але після нього в мене виникло питання - Ну і? Вчора подивилась "Йолки 2" - такий мікс різних історій, типу "Реальної любові". "Гравітація" - ммм, картинки супер, а от сюжет так собі
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Згідна, питання після фільму залишаються, я також не люблю такого. Просто на фоні того, що зараз взагалі немає що подивитись нормального, то цей фільм пішов, як вода. Малавіта- бомба! Дивились в новорічну ніч. Файно! Дякую, всім, хто радив. Особливо сподобалось, як Бессон познущався з французів, а про макарони біля собачої їжі!!! Уліки- додивилась, ледве, ледве. Не пішов. Навіть не знаю чому, ніяк. Кінець нереально нереальний. Мьобіус- подивились, все добре, цікавий сюжет, тільки моє задоволення було спорчене російськими акторами. Ну, не люблю я їх.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Бойфренд з майбутнього (About Time) з Рейчел МакАдамс, ну переклад так собі, але фільм заставляє задуматись над тим, як ми використовуємо час та певні моменти у житті. Не завжди правильно, на жаль.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 About time-добрий, гарний фільм, чекала більшого ( в мене так буває після дуже захопливих відгуків) але направду вартий уваги, дякую за рекомендації
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Тільки закінчила дивитись і хотіла написати те саме . Останні хвилини фільму, викликали більше емоцій ніж увесь фільм. Але, фільм справді добрий і теплий, а які милі дітки, особливо той кучерявий хлопчик .
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 От і у мене склалось таке враження, якби паралельно не була зайнята прибиранням у шафі, то, напевно не додивилась би до кінця. Отже, щоб зрозуміти всю суть фільму - треба додивитися до кінця.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Спеціально зайшла, щоб порекомендувати. А тут вже порекомендовано. Гарне, тепле, позитивне дівчаче кіно. Поляки - молодці!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Фільм трохи задовгий, як на мене, але, однозначно, вартий витраченого часу.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дякую, давно хотіла переглянути і все забувала. Миле кіно, а на свята, дуже доречно буде його переглянути .
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Кадры The Internship Билли и Ник всю жизнь занимаются продажами. Но новый компьютерный мир рушит их карьеру. Стараясь доказать, что они не отстали от жизни, они бросают вызов судьбе, получив желанную стажировку в компании Google вместе с командой лучших студентов колледжей. Но получить доступ в этот фантастический мир — это только половина дела. Сейчас им придется выдержать конкуренцию с самыми лучшими техническими гениями, чтобы доказать, что необходимость — это мать обновления.