Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on Feb 23, 2009 3,914 replies
  1. Derdeshka

Derdeshka Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

Хто ще не відчув новорічно-різдвяну атмосферу, перегляньте польську стрічку "Лист до М." і принаймі усмішка і хороші емоції гарантовані! :)

2. Calypso

Calypso Well-Known Member

Безмежно вдячна за рекомендацію. Фільм просто фантастичний! (у всіх розуміннях)).

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

От щойно з друзями подивились. Дійсно дуже і дуже вартий уваги і 2 годин часу. Спочатку ми думали, що то комедія, а потім побачили скільки суті в тих речах, що там відбувались. Перегляньте обов'язково всі, хто любить змістовні і життєві фільми.

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

The Help - вартує затраченого часу...

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

І я його хочу порекомендувати. Дивовижний фільм у всіх відношеннях. Одразу мені згадався ще один чудесний фільм з чарівною Рейчел МакАдамс "Жена путешественника во времени" - обов'язково подивіться.

6. angelskipi

angelskipi Active Member

А я б порадила переглянути "Все путем" з Робертом де Ніро в головній ролі. Дуже повчальний та душевний фільм.

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я в останній день року і в перший день нового року передивилась рос.фільми "З новим роком, мами" і "Звичка розлучатися" - обидва сподобались, рекомендую.

Останній такий в америк.стилі, що аж не вірилось мені, що то рос.кіно.

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

Мерсі, що згадали мою, чьо уж там, скромну персону. Ну і раз я вже тут, анонсую свій допис про два британські міні-серіали у відповідній темі.

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а мені він якось не тойво. Знятий якісно, але після нього в мене виникло питання - Ну і?
    Вчора подивилась "Йолки 2" - такий мікс різних історій, типу "Реальної любові".
    "Гравітація" - ммм, картинки супер, а от сюжет так собі:)

11. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Згідна, питання після фільму залишаються, я також не люблю такого.
    Просто на фоні того, що зараз взагалі немає що подивитись нормального, то цей фільм пішов, як вода.

Малавіта- бомба! Дивились в новорічну ніч. Файно! Дякую, всім, хто радив. Особливо сподобалось, як Бессон познущався з французів, а про макарони біля собачої їжі!!! :girl_haha:

Уліки- додивилась, ледве, ледве. Не пішов. Навіть не знаю чому, ніяк. Кінець нереально нереальний.

Мьобіус- подивились, все добре, цікавий сюжет, тільки моє задоволення було спорчене російськими акторами. Ну, не люблю я їх.

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

таке миле кіно:girl_tender: Я просто в захваті)

13. Insolence

Insolence Living The Dream

Бойфренд з майбутнього (About Time) з Рейчел МакАдамс, фільм заставляє задуматись над тим, як ми використовуємо час та певні моменти у житті. Не завжди правильно, на жаль.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

About time-добрий, гарний фільм, чекала більшого ( в мене так буває після дуже захопливих відгуків) але направду вартий уваги, дякую за рекомендації

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Тільки закінчила дивитись і хотіла написати те саме :girl_yes2:. Останні хвилини фільму, викликали більше емоцій ніж увесь фільм. Але, фільм справді добрий і теплий, а які милі дітки, особливо той кучерявий хлопчик :girl_tender:.

16. MissO

MissO Well-Known Member

От і у мене склалось таке враження, якби паралельно не була зайнята прибиранням у шафі, то, напевно не додивилась би до кінця. Отже, щоб зрозуміти всю суть фільму - треба додивитися до кінця.

17. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

Спеціально зайшла, щоб порекомендувати. А тут вже порекомендовано. Гарне, тепле, позитивне дівчаче кіно. Поляки - молодці!

18. Сана

Сана Active Member

Фільм трохи задовгий, як на мене, але, однозначно, вартий витраченого часу.

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дякую, давно хотіла переглянути і все забувала. Миле кіно, а на свята, дуже доречно буде його переглянути :).

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Кадры The Internship
    Билли и Ник всю жизнь занимаются продажами. Но новый компьютерный мир рушит их карьеру. Стараясь доказать, что они не отстали от жизни, они бросают вызов судьбе, получив желанную стажировку в компании Google вместе с командой лучших студентов колледжей. Но получить доступ в этот фантастический мир — это только половина дела. Сейчас им придется выдержать конкуренцию с самыми лучшими техническими гениями, чтобы доказать, что необходимость — это мать обновления.