Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Stroga

Stroga Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

я просто ридала і ще десь тиждень ходила під враженнями, до тепер мурашки по шкірі тільки від одної згадки

2. Latane

Latane Well-Known Member

погоджуюсь, що кіно також важке....."Квітка пустелі" і "Закидуючи камінням" для мене на одній поличці. Як згадаю, аж не по собі стає - яка ж дикість і розумова відсталість існує... як можна так калічити дівчат, жінок!

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Де можна глянути цей фільм онлайн? Щось ніде не можу знайти.

4. Кульбабка

Кульбабка Well-Known Member

ось за цим посиланням є фільм "Закидуючи камінням" http://brb.to/video/films/i3Tx1ai1XRaQ9vuF4NKM9BC-zabrasyvaya-kamnyami.html"]

5. Pesyk

Pesyk Member

"Цветок пустыни" / "Desert Flower" 2009

Самий важкий і емоційний фільм, який я бачила...
    Душа розривається від ридання та болю.............

6. Кульбабка

Кульбабка Well-Known Member

Спершу натрапила на фільм "Квітка пустелі", а потім випала можливість прочитати книгу ( Уоріс Дірі, Кетлін Міллер "Квітка пустелі"). Книга справила значно сильніше враження.Раджу тим, хто ще не бачив фільму, спрешу прочитати книгу

7. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

ну тепер тільки піднімати собі настрій новорічними комедіями))) - спробуйте всі три частини "Йолок":girl_yes2:

8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Якщо хтось бажає переглянути непоганий тріллер, раджу:
    "Подмена" Switch 2011 року.
    Вчора натрапила на нього випадково, захоплює з перших хвилин. :girl_yes2:

9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Знаєте, не розумію навіщо створювати фільми з однаковими назвами? Можна якось видозмінити їх, пошукавши перед тим чи є схожі назви/переклади інших фільмів.
    Добре, що можна за роками розрізняти.
    А так, фільми хороші, раджу :)

10. MissO

MissO Well-Known Member

Вчора дивились фільм "Решала" (рос.), про двох братів. Спочатку не хотіла дивитись, бо не було настрою (фільм в стилі Бумера), але кінцівка мене вразила, довго ще в голові сиділо.

11. Valensia

Valensia Well-Known Member

Надзвичайно сподобався фільм "Ілюзія обману", хотіла б переглянути ще щось, в такому ж стилі. Нещодавно дивилась ДухLess, теж нічого так, але для любителів фільмів такого жанру.
    "Право на вбивство", з Робертом Де Ніро і Аль Пачіно, вирішила дивитись через склад акторів, ні на секунду не жалію, фільм дуже сподобався.

12. Лія

Лія Well-Known Member

Російський фільм "Гірко" - рекомендую, на вічну тему батьки і діти, заставляє замислитись . Дуже насичений і яскравий .з гумором - кожен побачить щось з своїх реалій.

13. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Хочу порадити фільми на новорічну тематику: "Новогодняя жена" і "Тариф новогодний".

14. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Радили тут фільм "Слова". Переглянула - дуже сподобався. Мені він спокійний для вечірнього перегляду і роздумів. Дійсно багато людей ставить вище і цінніше речі, які є насправді не дуже важливими і руйнують все своє життя, бо не йдуть за покликом серця. Правду кажуть, що справді важливі речі - це насправді і не речі. Цінуйте близьких і рідних вам людей.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

"Ефект колібрі" - улюблений Стетхем, тому зразу зрозуміло, що фільм знятий у жанрі бойовика/трилера. Ще сподобалась акторка, що виконувала роль монашки.
    Але основне, як для мене, у фільмі не звучить багато слів. Музичний супровід підлаштований таким чином, що одразу наштовхує на певні думки. Раджу :)

16. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Мені сподобалися такі фільми, які пробили на сльози :girl_cray:: Сім життів, Хатіко, Пам'ятай мене (з Робертом Паттінсоном), Один День
    Ще класні фільми :Початок, Проклятий острів, Жінка в чорному, Похмілля (всі 3 частини) :girl_smile:

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Подивились вчора. Перша реакція - жесть, але потім пішов на "ура".
    Найбільше сподобався Сергій Свєтлаков - оце у нього робота, в реальності певно то саме! :girl_haha:

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

На прем*єрі фільму казав, що в житті він на весіллях не п*є, але хто зна, хто зна :girl_smile:
    Я тепер весь день співаю "Натааалііі...."

19. Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

Хочу порекомендувати "About time". Це, мабуть, буде мій фільм року, і я дійсно рада, що рік з нього почався. Перегляньте обов'язково. Про що він? Про час - оригінальна назва все описує (в нашому прокаті - "Коханий з майбутнього" - це ж треба так перекласти. Хоча, якщо це для привернення уваги, тоді супер, бо фільм її вартий). Від режисера "Реальної любові", моєї улюбленої, витриманий десь в такому ж настрої.

20. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.