Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 я просто ридала і ще десь тиждень ходила під враженнями, до тепер мурашки по шкірі тільки від одної згадки
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 погоджуюсь, що кіно також важке....."Квітка пустелі" і "Закидуючи камінням" для мене на одній поличці. Як згадаю, аж не по собі стає - яка ж дикість і розумова відсталість існує... як можна так калічити дівчат, жінок!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Де можна глянути цей фільм онлайн? Щось ніде не можу знайти.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 ось за цим посиланням є фільм "Закидуючи камінням" http://brb.to/video/films/i3Tx1ai1XRaQ9vuF4NKM9BC-zabrasyvaya-kamnyami.html"]
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Цветок пустыни" / "Desert Flower" 2009 Самий важкий і емоційний фільм, який я бачила... Душа розривається від ридання та болю............. Дуже важко відходжу від фільмів, а від цього так ридала, що.......... тепер і не знаю як Новий Рік зустріти...((((( який то жах, слів бракує...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Спершу натрапила на фільм "Квітка пустелі", а потім випала можливість прочитати книгу ( Уоріс Дірі, Кетлін Міллер "Квітка пустелі"). Книга справила значно сильніше враження.Раджу тим, хто ще не бачив фільму, спрешу прочитати книгу
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 ну тепер тільки піднімати собі настрій новорічними комедіями))) - спробуйте всі три частини "Йолок"
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Якщо хтось бажає переглянути непоганий тріллер, раджу: "Подмена" Switch 2011 року. Вчора натрапила на нього випадково, захоплює з перших хвилин.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Знаєте, не розумію навіщо створювати фільми з однаковими назвами? Можна якось видозмінити їх, пошукавши перед тим чи є схожі назви/переклади інших фільмів. Те ж саме з фільмами "С меня хватит": один з М. Дугласом, інший з Дж. Лопес. Добре, що можна за роками розрізняти. А так, фільми хороші, раджу
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вчора дивились фільм "Решала" (рос.), про двох братів. Спочатку не хотіла дивитись, бо не було настрою (фільм в стилі Бумера), але кінцівка мене вразила, довго ще в голові сиділо.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Надзвичайно сподобався фільм "Ілюзія обману", хотіла б переглянути ще щось, в такому ж стилі. Нещодавно дивилась ДухLess, теж нічого так, але для любителів фільмів такого жанру. "Право на вбивство", з Робертом Де Ніро і Аль Пачіно, вирішила дивитись через склад акторів, ні на секунду не жалію, фільм дуже сподобався.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Російський фільм "Гірко" - рекомендую, на вічну тему батьки і діти, заставляє замислитись . Дуже насичений і яскравий .з гумором - кожен побачить щось з своїх реалій.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Хочу порадити фільми на новорічну тематику: "Новогодняя жена" і "Тариф новогодний".
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Радили тут фільм "Слова". Переглянула - дуже сподобався. Мені він спокійний для вечірнього перегляду і роздумів. Дійсно багато людей ставить вище і цінніше речі, які є насправді не дуже важливими і руйнують все своє життя, бо не йдуть за покликом серця. Правду кажуть, що справді важливі речі - це насправді і не речі. Цінуйте близьких і рідних вам людей.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Ефект колібрі" - улюблений Стетхем, тому зразу зрозуміло, що фільм знятий у жанрі бойовика/трилера. Ще сподобалась акторка, що виконувала роль монашки. Але основне, як для мене, у фільмі не звучить багато слів. Музичний супровід підлаштований таким чином, що одразу наштовхує на певні думки. Раджу
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Мені сподобалися такі фільми, які пробили на сльози : Сім життів, Хатіко, Пам'ятай мене (з Робертом Паттінсоном), Один День Ще класні фільми :Початок, Проклятий острів, Жінка в чорному, Похмілля (всі 3 частини)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Подивились вчора. Перша реакція - жесть, але потім пішов на "ура". Найбільше сподобався Сергій Свєтлаков - оце у нього робота, в реальності певно то саме!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 На прем*єрі фільму казав, що в житті він на весіллях не п*є, але хто зна, хто зна Я тепер весь день співаю "Натааалііі...."
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Хочу порекомендувати "About time". Це, мабуть, буде мій фільм року, і я дійсно рада, що рік з нього почався. Перегляньте обов'язково. Про що він? Про час - оригінальна назва все описує (в нашому прокаті - "Коханий з майбутнього" - це ж треба так перекласти. Хоча, якщо це для привернення уваги, тоді супер, бо фільм її вартий). Від режисера "Реальної любові", моєї улюбленої, витриманий десь в такому ж настрої.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Я головне подякувала вам за пораду, але про цей фільм забула. Потім випадково подивилась і давай радити сама. Потім глянь... а Ви скоріше його описували майже ідентично. Хтось зрозумів, що я написала? Сьогодні гляну щось з того, надіюсь, що також сподобається: