Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Якщо чесно мене фільм "Легенда 17" взагалі не вразив, або я так сильно спати хотіла коли дивилась! А от в тому дусі фільм "42" мені прийшовся навіть дуже по душі, основа також реальність життя!!!

3. zetta

zetta Well-Known Member

Та щоб аж вразив то може і ні, але фільм хороший, динамічний, не нудний ніби автобіографічний, спонукаючий)

4. Беата

Беата New Member

Угу, моєму потім цілу ніч снився хокей та спортсмени)))) а мали б певно снитись мені......

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені також дуже сподобався цей фільм, гра головного актора не відпускає - людина у футлярі з своїми причудами. Як романтична натура, я так переживала за нього, хотіла, щоб на останньому аукціоні закінчився фільм... але ясне діло, що то було б занадто просто і... неправда.

6. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Сподобався фільм "Війна світів Z". Тримав в напрузі з перших хвилин. Поки буде моїм улюбленим кіно про зомбі.

7. marianast

marianast Well-Known Member

"Ми Міллери" - зазвичай тупо ржачне гамериканське кіно мене не приваблює, а Міллери в укр.перекладі пішли під настрій. Нареготалась.

8. Farfalla

Farfalla Member

Мирний воїн (2006) - фільм глибокий, з мудрими діалогами, які в повній мірі зможеш осягнути не просто після кількох переглядів, а завдяки певним обставинам та життєвому досвіду... Надихає таке кіно...

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

нам також сподобався.

якось не вразив. Банальний сюжет, очікувана розв'язка))

Подивилась "Двійник диявола" - важкий фільм, так одразу і не скажу що раджу, але кажуть що фільм знятий з реальний подій, від того ще моторошніше. З містикою немає нічого спільного.

10. Сана

Сана Active Member

Фільм "Кафе" з Дженіфер Лав Х'юіт однозначно варто переглянути.

11. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

О, і я за тим же. Щойно закінчила дивитись. Справді смачний фільм, приправлений гарною музикою, начинений художніми образами.Змушує ворушити звивинами, хоч сюжет доволі передбачуваний. Все старалась зауважити деталі, щоб передбачити хто і для чого :)
    Ще під шумок згадався фільм "Любить не любить" з Одрі Тоту. Дивилась давно, але пригадую, що враження на мене справив.

12. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Вчора чоловік записав фільм Гран Торіно, каже подивись зі мною не пожалкуєш.
    І справді, після перегляду починаєш задумуватись над стосунками із рідними і близькими тобі людьми.Коли почала дивитись фільм, то головного героя якось не розумієш спочатку, старий буркун ,бурчить,кривиться від усього, натомість в кінці фільму так за нього переживала, що відірвати очі від екрану не могла. Фільм вартий до перегляду, однозначно.

Останнє редагування: 18 Вересень 2013
  13. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

100%, давніше бачили з чоловіком, класний фільм!

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Теж сподобалося. Планувала подивитися поки обід готую, але то не той випадок, його хотілось дивитися і не відволікатися.

15. kineret

kineret Вірю в диво...

Зайшла сюди, щоб написати про цей фільм, а він вже тут. Фільм дійсно вартий перегляду. А ще мені сподобався фільм "Переговорщик / The Negotiator" (1998р.)

16. apelsyn

apelsyn New Member

І мені дуже сподобався. Один з найкращих переглянутих останнім часом.

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Ілюзія обману", "Дім духів" - рекомендую!

18. Сана

Сана Active Member

Переглянула фільм Романа Полянського "Дев'яті ворота" з Джоні Депом в головній ролі. Фільм вражаючий!!!

19. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Дійсно цікавий фільм

20. Burmosyk

Burmosyk New Member

After Earth (2013), неперевершена гра Уіла і Джейдена Смітта, батька і сина. В деяких моментах, коли перед героями стояв непростий вибір, емоції аж зашкалювали.