Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

2. Sankasan

Sankasan Руда мама

Шукала фільми в розділі "мюзікл" і натрапила не на мюзікл:) Французський фільм 2004 року "Хористи":
    "Франция, 1949 год. Отчаявшись найти работу, учитель музыки Клемент Матье попадает в интернат для трудных подростков. Там он видит, к каким жестоким «воспитательным мерам» прибегает ректор этого заведения Рашан. Чем больше издевается Рашан над мальчиками, тем агрессивнее они становятся.

Добродушного по натуре Матье возмущают эти методы, но он не в состоянии открыто протестовать. Но однажды ему, автору многочисленных музыкальных произведений, которые он скромно прячет в своей комнате, приходит в голову замечательная идея: организовать школьный хор."
    Легкий, цікавий.

3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Вчора переглянула фільм "Хочу бути тобою" оригінальна назва-"In Her Shoes" (2005)- фільм про реальні сімейні стосунки..
    Сюжет фільму оповідає історію двох сестер. Одна з них-Меггі, шалено любить відвідувати нічні клуби і веде розбещений спосіб життя. Одного разу їй доводиться переселитися до своєї сестри Роуз, яка є повною протилежністю їй. Роуз -розумна і освічена дівчина, адвокат і ніколи не дозволяла собі зайвих витівок. Відносини, які й без того тріщать по швах, псуються між сестрами, коли Меггі затягає хлопця сестри в ліжко....

4. Latane

Latane Well-Known Member

Хороший фільм, вартий уваги!

в російському перекладі "Подальше от тебя" - дивилася його сто років тому і фільм мене не вразив - молода ще була))) При другому перегляді зовсім іншими очима дивилася. До нього напевно дорости потрібно. Хороше душевне жіноче кіно з цікавою актрисою Тоні Коллетт (ну Камерон всі знають))))

5. Sankasan

Sankasan Руда мама

Дівчатка, дуже раджу для серйозного і музичного перегляду фільм "Червона скрипка".
    Опис з кінопоіска:
    Накануне аукциона группа экспертов, возглавляемая Чарльзом Моррицем, исследует необычную по своему цвету и идеально звучащую старинную скрипку. Выясняется ее удивительное прошлое.

Созданная в семнадцатом веке итальянским мастером Николо Буссоти, скрипка загадочным образом вершит судьбы своих владельцев, даруя и отнимая любовь, а порой и саму жизнь. Понимая истинную ценность скрипки, неизмеримую деньгами, словно завороженный, Морриц пытается стать ее обладателем.

Це просто неймовірна історія з гарною музикою, яка вривається в кров....! Має оскар за кращий саундтрек.

6. Музик

Музик Мартуська

вчора дивились "РЕД", кльовий Брюс, просто няма, є сюжет, тішить, що Брюса не зробили черговим суперменом. Гарний, настроєвий бойовичок

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Так як мій чоловік любить фільми про мафію, то скачав "Крёстная мать", я скептично поставилась і ....зависла на три години. Висновок- причинно-наслідкові звязки ніхто не відміняв і жінки-сильна половина людства! Подивіться, життя, сентименти, вбивства, кохання- одним словом конфетка а не фільм.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

дякую за рекомендацію, мені сподобався, картинка, музика, все мммм

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

досить гарний фільм "Маленький Ніколя"

10. ГаЛоЧкА

він мені теж подобається)

11. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

Мені дуже сподобався і всім раджу! російський фільм "Мами"... з братом ридали (просльозився він в кінці) від душі...дуже гарний та чуттєвий фільм!..зачепив до глибини душі :girl_in_dreams:

Також, переглядали фільм "Ілюзіоніст"!!!Теж дуже дуже цікавий та захоплюючий!!!!!

12. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Недавно переглянула фільм "Малыш" з Брюсом Віллісом. мені сподобався, раджу подивитись:girl_wink:

Малыш» - это фантастическая высокобюджетная комедия, которая рассказывает о том, как центральный герой умудрился столкнуться со своей уменьшенной копией. Разумеется, время непрерывно движется вперед, вследствие чего, люди не молодеют. Поэтому в жизни каждый человек должен успеть сделать абсолютно все, чего он хочет. Видимо, главный герой Рассел Дуритц вовсе не из таких людей, потому что он никак не может забыть прошлое, которое уже далеко. Он считает, что один случай, который случился в детстве, полностью изменил его жизнь не в лучшую сторону. Теперь взрослый мужчина и мальчик должны решить свои проблемы.

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

"Как знать..." (How Do You Know?) - переглядати його для фону - саме те, що потрібно, а так - нуднуватий трохи. Кіно миле, смішне, але десь за півгодини я почала позіхати і решту фільму тренувалася писати свій новий підпис :girl_haha:

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

"Если хочешь хорошо провести время, звони…" - легка комедія, місцями трішки пошла, місцями філософська:) Люблю такі фільми:)

15. Gabi

Gabi Dum spiro spero

"The Great Gatsby" - дуже сподобався. Дікапріо як завжди перевершений.

16. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

"Все любят китов" 2012, про спасіння трьох китів, які потрапили в полон під льодом в арктичних льодовиках. Дуже сподобався, раджу!

"Секс ради выживания" 2005, зразу кажу пошлого там нема зовсім, але сюжет цікавий, кінцівка не очікувана, теж сподобався.

17. Latane

Latane Well-Known Member

Темпл Грандін/Temple Grandin - 2010 (ТВ). Вражаючий біографічний фільм про жінку-аутистку, яка стала ведучим вченим в сільськогогосподарстві. Клер Дейнс (акторка, що грала головну героїню) здивувала!!!

Я - Сем/I Am Sam - 2001. Драма про боротьбу за власну дитину дорослого чоловіка з інтелектом 7-річного хлопчика. Багато раз дивилася це кіно і кожен раз воно мене вражає і розчулює до сліз. Саме після цього фільму Шон Пенн став моїм улюбленцем)))

Останнє редагування: 19 Серпень 2013
  18. ГаЛоЧкА

До вподоби мені останнім часом фільми-французи.Вони такі легкі та ненав)язливі, з почуттям гумору і романтичні..без насилля і жорстокості
    От недавно переглянула і раджу вам ще один фільм-француз «Як одружитися і залишитися холостяком» (2006)
    Розміреному життю 43-річного холостяка Луї, виплеканого матір'ю і сестрами, приходить кінець, оскільки всі його родички в один голос заявили, що далі обходжувати його не мають наміру. Так що тепер Луї в терміновому порядку необхідно знайти дружину. Але перспектива майбутнього одруження чоловіка особливо не приваблює. Тоді Луї наважується на відчайдушний крок. Він хоче зімітувати для своїх близьких красиву любовну історію і заплатити нареченій за те, щоб вона, розбивши йому серце, кинула його біля вівтаря. Чоловік упевнений, що в такій ситуації він позбудеться обридлих йому розмов про одруження.

Останнє редагування: 19 Серпень 2013
  19. Njuta

Njuta Member

Фільм " Тревожний вызов" з Холлі Беррі про службу 911.. Досить напружений сюжет з цікавим закінченням

20. Latane

Latane Well-Known Member

Легкі приємні комедійні мелодрами:
    - Тому що я так хочу/Потому что я так хочу/Because I Said So - 2006 з чудовою Дайан Кітон. Кіно про те, як мами всюди сують свій ніс, особливо в особисте життя дорослих донечок.

- Історія про нас/История о нас/The Story of Us - 1999. Фільм про щасливе сімейне життя пари, що через 15 років опинилися на порозі розлучення. І там такий романтичний Брюс (той що Вілліс)