Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 рекомендую переглянути "Престиж". Купилась на назву, думала що не сподобається! Класний фільм, заставляє інколи задуматись над людською сутністю. Мені сподобався!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дивилась вчора "Планета Ка-Пекс", рекомендую! Ніби і фільм ще 2001р і чо я його раніше не бачила?? В Манхэттенский психиатрический институт привозят странного человека в черных очках. Он зовет себя Протом и утверждает, что его родина — далекая планета Ка-Пэкс, откуда он мгновенно перенесся на Землю в луче света. Несмотря на все усилия, опытному доктору Пауэллу не удается разгадать загадку таинственного пациента, который охотно и весьма убедительно доказывает всем свое внеземное происхождение и заранее назначает дату своего возвращения на Ка-Пэкс. Вскоре Марка Пауэлла, так и не сумевшего приоткрыть тайну личности своего самого удивительного подопечного, начинает тревожить невероятная, но навязчивая мысль: может быть, Прот вовсе не сумасшедший и в его словах есть доля правды…
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Любовь: инструкция по применению" - дуже хороший і кумедний фільм. Любителям Моніки Беллучі рекомендую. Цей фільм увійшов до переліку моїх улюблених.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Кафе де Флор" - несподівана розв"язка і божественна музика!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Штурм Білого Дому - сподобався! А особливо Ченнінг Татум, дуже полюбляю фільми з ним
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Доволі непростий фільм, але хороший. Сподобалось спостерігати за взаєминами героїв, напевне ще довго буду на тій "хвилі" після перегляду. Єдине хотілось би якоїсь більш зрілої розв"язки.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Области тьмы"- детектив, трилер, фантастика Супер фільм і Бредлі Купер - красивий актор.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 а мені він не сподобався - якось не до кінця закручений сюжет, інтриги нема, ідея сюжету непогана, але якось не розкрита у фільмі.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 сьогодні переглянула..чекала більшго...Але сам по-собі фільм не поганий. Нагадав "Париж, я тебе люблю"
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Я по трилерах і ужастіках виступаю. Для любителів такої штуки сподобалися остатньо переглянуті, хоча й не нові. Черный лебедь - така собі суміш ролі та реальності. У твоего порога - фільм про невдому епідемію, хоча наспраді про довіру і взаєморозуміння, а ще про співчуття. І про реальність, яка наступає, бо ніхто не знає, що краще. Справді, зачепило. Але то - на любітєля. Ще досить такий нічо - Дублікати. Але для мене важкий психологічно.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Чудова короткометражка "Фантастичні літаючі книги містера Моріса Лесморта" - легка, добра і повчальна. Не дарма в 2011 отримала Оскара.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Щойно дивилися з чоловіком безподобне кіно "Бобро поржаловать" Я давно не бачила, щоб мій коханий аж так сміявся-плакав від емоцій :rofl: Ми так нареготались, що трохи малого збудили від денного сну Однозначно раджу всім, хто любить гарну французьку комедію!!! :y::y::y: http://www.youtube.com/watch?v=Vo0zedZli3Y
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 позитивний фільм! ще сьогодні переглянула "з широко закритими очима". попереджаю відразу що це еротичний фільм. От дивне ставлення до цього фільму. Щось в ньому мене зачепило, але сама ще не можу зрозуміти що. Як на мене він глибоко філософський і всю сутність я ще не розгадала...Цікаво чи хтось ще його бачив і які враження. як правило до такий фільмів я ставлюсь фу і більше дивтись не буду, але цей...Це ніби якесь вище мистецтво яке щось хоче нам сказати, і я ніби чую щось але не можу розчути...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 подивилась вчора "Вийти заміж у високосний рік" - якраз те, що я шукала - легке і ненав'язливе кіно
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 люблю цей фільм, переглядала декілька раз. Романтика, цікава казка Переглянула український фільм "Пять років і один день" - приємно вражена. Рекомендую переглянути.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Брати" з Наталі Портман у головній ролі... Моментами важко, сумно, моторошно і навіть печально... Але фільм вартий уваги, однозначно!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Я дивилась його якось раніше ще. Додивилась до кінця. Ну враження якогось такого не справив, бо по назві пам*ятала, що дивилась цей фільм, але про що він - згадати не могла, гуглила .
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Лабіринт Фавна" Гіл"єрмо Дель Торо - фантастична драма, події відбуваються під час другої світової війни. Тільки в мене виникло питання - це все була тільки фантазія дівчинки ?!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 ну вот і я не поняла про що фільм, але він мене чимось зацікавив. а то як правило якщо не сподобається фільм то через 20 хв перемотаю весь і на тому кінець, а цей чимось зачепив, але суті не зрозуміла...