Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Стільки за ту прислугу писали, шо не можку змовчати. Фільм досить цікавий, але як на мене все перебільшено - ну чим та прислуга жила гірше ніж зараз половина людей в нас. Але нє, тре поплакатися за дискримінацію...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Йой, я ту прислугу ще минулого року бачила. Заходжу в ту тему, як тільки бачу, що є нові дописи, а ви далі про неї. Порадьте якусь російську драму, бо вже напевно всі попередивлялась. Або комедію російську. Давно чогось цікавого не дивилась.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ой дівчатка...сижу вся у сльозах....тільки, що подивилась фільм "Легенда № 17" у головній ролі з Данилом Козловським...Ніколи не любила і, в принципі, не дивилась хокей....але тут....Раджу всі однозначно подивитись))))Емоцій у вас буде однозначно багато)))
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Раджу для перегляду фільм "Не пойман, не вор". Мені дуже сподобався! Нічого подібного ще не бачила. Сьогодні другий раз передивлялась. Це кіно трішки обговорювалося також в сусідній темці, де шукають фільми за описом.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Днями дивилась фільм "Живий товар". Дуже правдиво зіграні ролі, таке враження, що просто дивилась реальні події з життя. Фільм дуже важкий морально, тому вагітним краще не дививитись
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Шоколад" - романтичне, легке і повчальне кіно. Ну і Джонні Депп там такий мій-мій, обожнюю його такого))) Взагалі хороший акторський склад!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 А я раджу подивитись такі фільми: Невидимая сторона, підходить для сімейного перегляду, Цена измены - з Дженіфер Еністон, В погоне за счастьем з Вілл Смітом.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Недавно подивилась відоме аніме "Віднесені привидами" (http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=44946) - зацікавлює одразу, сподобався, оригінальний сюжет, магічна лінія, при цьому глибокий повчальний зміст. Не дарма цей фільм є всесвітньо визнаний.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Разомкнутые объятия (2009) - іспанське кіно, режисер - Альмодовар... В головній ролі Пенелопа Крус... Останнім часом багато дивимось фільмів цього режисера... Цікаво, гостро і якось так, як у житті...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вчора по телевізору дивилась "Мачуха" з Джулією Робертс, бачила безліч разів, він з моїх улюблених. Історія дуже мені знайома, не особисто, з близької родини...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Його взагалі потрібно всього дивитися! Культовий режисер!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Живая плоть", Альмодовара... Фільм, знятий ще в 90-х... але цікавий... з ще молодим Хав"єром Бардемом...ммм....
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Два дні моє хвороби пішли таки на користь, бо нарешті переглянула давно відкладену "Московську сагу". Кінороман не новий, 2004 року. Але все ніяк не могла нормально подивитись, все уривками. Переглянула. Під враженням. Хто ще не бачив, зробіть це, не пожалкуєте. Я за два дні "проковтнула" 22 серії. Стрічка знята за трилогією В. Аксенова. В сюжет покладено тридцять років життя однієї сім"ї, що пережила усі "радості" часів 20х - 50х років. Шикарна гра акторів (ще б пак! Соломін, Чурікова, Балуєв, Будіна, Харатьян, Толстоганова і багато-багато інших талановитих зірок), хороша постановка. Після перегляду починаєш багато що обдумувати. Дякую Богу, що ми зараз не живемо так, як жили люди тоді. Тепер думаю прочитати трилогію.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Чудова казка на ніч : http://uafilms.com.ua/391-paraleln-svti-2013-divitis-onlayn.html Зачаровуюча музика, любов, фентезі, чудодійний крем ( моя тема)).
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Під сонцем Тоскани", дивилась декілька разів, фільм не зовсім новий, але такий душевний Доречі, согодні буде по ТВ.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 О, дякую, що нагадили - приємне легке літнє кіно))) Схожі за настроєм можу порадити хороші фільми "Листи до Джульєти" і "Хороший рік"
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Заплати іншому" - це дуже гарний фільм, що торкається самої душі. Наполегливо рекомендую переглянути
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Oblivion - не люблю Тома Круза, не сприймаю Ольгу Куриленко, але люблю фантастику, гарну картинку на екрані і неочікувані повороти сюжету, тому фільм сподобався, навіть дуже - давно не бачила такої масштабної і цікавої фантастики.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Передивилась щойно Брудні танці-2. Ой, як смачно пішов цей фільм. Думала під його шумок поскладаю щось, а ні- сіла втупилась в екран і кожен рух переживаю разом з героями, навіть в деяких місцях всплакнула Справжній, емоційний, дещо наївний, літній, легкий...