Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Цитатка від Златка (чомусь не цитується автоматом) : "Весняні надії" з Меріл Стріп. Усім, хто любить легке кіно з хепіендом ))) І я його дивилась, і теж раджу, бо сподобався. Не є щось бомбезне, але дивилась з приємністю. Його тут, пра, дехто розкритикував, мовляв забагато розмов про оральний секс, мені видалось, що якраз про оральний не було багато мови, про секс між двома немолодими людьми - так. Нічого аморального, проте не побачила.... Чи я така розпустна...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Noel.вчора переглянула.добре різдвяне кіно зі змістом. вже не нове, але мені сподобалося чи то я просто сентиментальна зараз стала
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Теж дуже рекомендую, ніколи не могла дивитися довгі фільми, а тут проковтнула із задоволенням!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Тривожний виклик/The Call з Холлі Беррі - фільм про оператора колл-центру, яка намагається врятувати дівчину від ман"яка. Досить напружений і динамічний, не відпускає до кінця.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Не пам"ятаю чи радила тут, тому підпишуся - щось є в тому фільмі, в сюжеті, в грі акторів, в їх зовнішності ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- Близкість/Closer 2004, США (гол.р. Джулія Робертс, Джуд Лоу, Наталі Портман, Клайв Оуен) з таким акторським складом і драматичним сюжетом про відносини - раджу!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Радили за вашою рекомендацією його дивилась . І я підпишусь, класний фільм. Хочу порадити фільм "Я буду рядом". Але так, щоб сісти і подивитись не відволікаючись. Люблю я останнім часом дивитись російські фільми. Ще один фільм - "Неадекватные люди". Моментами смішний, а моментами зворушливий. Хороший фільм. А в головного актора я закохана давно ...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 декілька раз його переглядала! Хороше російське кіно про зародження кохання старшокласниці до трошки старшого мужчини з драматичним минулим на фоні життєвої метушні. Абсолютно позитивний фільм)))
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Переглядала його тричі і кожного разу відкривала для себе щось нове. Дивно, загалом мені російські фільми не дуже подобаються, а тут захопилася. +1 він такий харизматичний
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ой, тільки що подивилась цей фільм. Коли у мене, під час його перегляду, задзвонив телефон, я ледь з тапок не вискочила . А фінал мені сподобався, якщо так можна сказати.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 І ми сьогодні з подивились. Сподобався, люблю такі сюжети, що не відпускають до самого кінця. Фінал непередбачуваний, але доречний. Єдине, треба його було дивитися в світлий час доби, а не вночі) Після перегляду, прийшлось серію Урганта переглянути, щоб трохи "збитись з теми".
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 о так, дві з половиною години передивилась "на одному подиху". Дуже гарний фільм.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ага, давно такої напруги не відчувала. Дякую дівчата, за рекомендацію.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 і я раджу однозначно! Фільм дуже цікавий! Дуже сподобалось, як показали роботи операторського центру і рятувальних служб, їхню співпрацю. Ми з чоловіком тільки уявили, як ця вся система діє у нас...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Зачарована правдивістю, складністю життя людей, людей, за котрих життя зробило вибір і ой як не легко розвернути долю у бажаний напрямок. Фільм вчить цінувати те, що маємо, контрастуючи злидні та багатство, - будь-хто з нас міг народитися як на одній так і на іншій стороні... і події відбуваються не так уже й давно - Америка 60-ті роки...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 я той фільм взагалі досить часто переглядаю і не приїдається мені
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вчора переглянула в котрий раз фільм Тіма Бьортона "Сонна лощина" з моїм улюбленим Джонні Деппом. Хто ще не дивився - раджу однозначно! Обожнюю цей фільм, гра акторів геніальна, і взагалі кіно класне Цей тиждень оголошується тижнем Тіма Бьортона і Джонні Деппа. На черзі для перегляду "Мрачные тени", "Суини Тодд, демон-парикмахер с Флит-стрит", "Ед Вуд", а також "Крупная рыба" Гарного мені виносу мозку , ггг
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 (трилер) - також переглянула цей фільм. сподобався. рекомендую! а ще дивилися з чоловіком "Вогнетривкий" (драма), то теж дуже класне кіно! чоловікові, як не дивно (з огляду на жанри), цей фільм навіть більше сподобався, ніж попередній. вони, звичайно, не порівнюються, але суто по загальному враженню.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Переглянули фільм "Прислуга", гарно знятий, колоритний фільм, сподобається жінкам. Ще сподобався "Гаттака" - цікавий сюжет, фантастика.