Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Shpunka

Shpunka New Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

Мій список: "6 демонов Емили Роуз", "Нерожденный", "Ужасы Амитивилля", "Проклятье", "Зеркала". Страшного перегляду :)

2. bezpalik

bezpalik Member

Лашкаво прошимо / Bienvenue chez les Ch’tis (2008)
    Вчора дивилися, то так реготали. Дуже класна комедія. Рекомендую!

3. Materynka

Materynka Well-Known Member

Таинственный Альберт Нобс, трохи дивакувате, але післясмак залишило хороший. Хотіла подивитися його через Джонатана Риса Маєрса, але його там навіть не помітно. Зате головні герої зіграли відмінно.

4. ingyr

ingyr New Member

Неймовірний Берт Уандерстоун - весела цікава історія про конкуренцію фокусників у Лас-Вегасі з чудовим акторським складом.

5. China

China New Member

Астрал/Insidious фільм 2010 року, ну дуже було мені страшно!!!:khomyak:

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

Вчора подивилася і дуже рекомендую фільм "Побочный эффект/Side Effects" 2013 року- класний, гостросюжетний триллер, тримає в напрузі протягом всього фільму!!!!!!!!!!!!

6. slobodianka

slobodianka Member

дівчата, хто дивився "Не обертайся"? поясніть мені, хто та жінка в котру мінялася головна героїня

7. Latane

Latane Well-Known Member

"Хорошо быть тихоней", США, 2012

Ех, де мої 16...

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

я її дивилась в російському перекладі "бобро поржаловать" :))

9. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Щойно зникли з екрану фінальні субтитри і я скоооро прибігла сюди радити шикарне аніме "Волчьи дети Амэ и Юкиикли"
    Дивитися всім. ВСІМ МАМАМ малих і великих вовченят би-ги-ги дітей , зокрема :d25:
    Фільм про все: як вирощувати дітей так, щоб справді дати їм УСЕ що мають дати батьки (навіть якщо ростиш їх сама) і ЩО від цього чекати)))

10. ingyr

ingyr New Member

Відкриті двері - дія відбувається у Шотландії. Троє друзів з різних причин придумують хитромудрий план викрадення картин зі сховища галереї.

11. LuBimaya

LuBimaya New Member

Вчора переглянула фільм "Думай, як чоловік". Надихнула мене тема на ДП "Мистецтво бути дружиною") Там радили книгу Стіва Харві "Роби як жінка, думай як чоловік", по якій і знятий цей фільм. Дуже мені сподобався. Про типи стосунків, вирішення проблем та просто щире та веселе кіно )

12. Jolene

Jolene New Member

Раджу для перегляду всі фільми реж. Федеріка Фелліні. А особливо - (р.1954) Дорога / La Strada, и (р.1957) Ночі Кабирії / Le Notti di Cabiria.
    кінострічки дуже відомі тому не здивуюсь якщо більша половина дівчат вже їх дивилась... =)

13. natiok

natiok Member

"Воспитание чувств" 2009, чуттєвий повчальний фільм, особливо для підлітків

14. Jolene

Jolene New Member

крім Фелліні=)
    моим улюбленим фильмом - "In Bruges" реж. М.Макдонаха. Передивляюсь його постійно... Не зважаючи на те що Макдонах це хороший і досить відомий драматург, а це його перша режисура повнометражкі... фильм увійшов в «250 кращих фільмів за версією IMDb».
    Раджу для перегляду любителям криміналу, і чорного гумору=)

15. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

А мені дуже сподобався фільм "Життя Пі", довго відтягувала його перегляд але не пожаліла - мені сподобався дуже!

16. ingyr

ingyr New Member

Будинок в кінці вулиці - тріллер, який тримає у напрузі до кінця фільму. Таємниця по сусідству відкриється аж у кінці.

17. Nelpis

Nelpis New Member

Щойно переглянула фільм "Огнеупорный" . Фільм про те як врятувати стосунки, якщо є бажання. Вірніше, якщо, власне є бажання, то врятувати можна будь-які стосунки. )

18. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

подивилась за рекомендаціями тут "Метро" гарний фільм, зачепив, акторський склад супер, ну і зняли на високому рівні. А вчора мені хотілося переглянути щось легке , щоб розслабитися от і надибала «Впритык» гарне, просте і легке кіно, місцями дуже весело, так розслабилася, що потім заснути не могла.

19. Музик

Музик Мартуська

дякую за рекомендацію. переглянула. сподобалось, задумалась

20. Tikaba

Tikaba New Member

Якраз додивилася "Девдас". Одразу говорю, фільм індійський: танці, співи, місцями наївний, можливо десь переграли актори, але зачепив. В кінці навіть розплакалася. Ну і Айшварія Рай мені подобається:)

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Фільм довгий - 3,5 години