Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

дуже класний і повчальний)) для приємного вечора - саме то))

2. zetta

zetta Well-Known Member

Апокаліпсис
    В фильме показана жизнь цивилизации майя до прихода испанских конкистадоров: жестокие войны с соседними племенами, человеческие жертвоприношения, загадочные мистические ритуалы.

В один день рушится мир индейца по имени Лапа Ягуара. Его деревню захватывает соседнее племя, уничтожая хижины, забирая местных жителей в плен. Его ведут в город, чтобы принести в жертву богам. Перед лицом неминуемой смерти Лапа Ягуара должен побороть свои самые сильные страхи и совершить отчаянный рывок, чтобы спасти то, что ему дорого…
    тут і пологи в воду, і слінг , і почуття.. мені нра.

3. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Якщо вам близька тема стосунків між дорослими дітьми і батьками, які старіють, дуже раджу У них все гаразд ("Everybody's fine" в оригіналі). Де Ніро там просто неперевершений! І взагалі душевне кіно, дуже зворушливе (хустинки будуть не зайвими). Дуже мені запам'яталося (при тому, що я дивлюся багато фільмів). Раджу!

І ще, може, хто не бачив - російський фільм з Янковським "Приходи на меня посмотреть". Дуже й дуже, для сімейного вечора те, що треба! :)

4. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Але без гомосятини не обійшлося... А так - дійсно хороший.
    А "Апокаліпсис" - це реально, потужно. Відколи побачила - духу не вистарчає подивитися ще раз, хоч там і пологи, і слінг і т. д.....

5. LuBimaya

LuBimaya New Member

О, так! Фільм мега сильний!!!! Якось випадково перемкнула канал, а він щойно почався, і чомусь зачепило, хоча я не дуже полюбляю кіно про всякі племена, бедуїнів і т.д. А тут!!! Таке шалене напруження, що капці.
    Дуже вразили сцени зі жертвоприношеннями, і пологи!

Хм, щось не дуже сподобалась мені ця екранізація ((( Особисто я не полюбляю, коли знімають в такому стилі (тримтячою камерою). Бачила кращі версії цього кіно (здається 2009 року гідна постановка, треба переглянути)

6. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Хочу порекомендувати фільм Дрезден
    http://www.kinopoisk.ru/film/346810/
    - про події під час війни в 1945 році, коли було зруйновано бомбами майже все місто. На фоні цих подій історія кохання німецької медсестри і британського пілота.
    Одночасно показані і жахливі дії нацистів, але і жахіття, які випали на долю цивільного німецького населення.І в кінці відбудова Frauenkirche.
    Люблю акторку, яка грає головну роль-така приємна.
    Дивилася з російським перекладом- це був дуже довільний і не точний переклад.:girl_crazy:

---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

Мені подобається найбільше з Жульєт Бінош і Ральф Файнсом 1992 року.

7. LuBimaya

LuBimaya New Member

от терпіти не можу, коли таке собі дозволяють. Адаптувати переклад, то одне, але ж не перекручувати!! Особливо це ріже слух, коли чуєш мову оригіналу, і все розумієш.

8. apelsyn

apelsyn New Member

В мене під час перегляду цього фільму була така слізна істерика, що чоловік включав на паузу, бо я заспокоїтись не могла.
    Доречі, з "важких" раджу россійський фільм "Інді".
    Дивилась сьогодні "Джанго" - дуже сподобався! В стилі Тарантіно. Ну і Вальц - не перевершений! Дікапріо теж.

9. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Давно хотіла подивитись, а на днях йшов по тв іспанський фільм "Кожа, в которой я живу" з Бандерасом в головній ролі. Я спочатку прочитала в неті короткий опис фільму і десь півфільму не могла зловити зв*язок з описом і тим, що у фільмі відбувається, аж потім все прояснюється. Такий незвичний сюжет, такі неоднозначні відчуття після завершення. Ось знайшла кращий опис фільму.

10. taniarz

taniarz Active Member

дуже сподобався фільм "Неприкасаемый" з Робертом де Ніро, суперкласний. Рекомендую.

11. Vероніка

Vероніка Never give up

"Побічний ефект" Стівена Содерберга - досить спокійний сюжет і непередбачувана розв"язка, ненав"язлива повільна драма.
    "Інгліш-Вінгліш" - дуже і дуже, таке легке і душевне, неймовірне кіно. :girl_yes:

Давніше дивилась його, дуже сподобався.

Останнє редагування: 1 Квітень 2013
  12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Весільна вечірка / The In-Laws
    Кожен наступний момент фільму - більш непередбачуваний, ніж попередній ))). Стрілялки, погоні, купу смішного і чудова гра акторів :yes:
    Раджу :good:

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

"Without a Paddle". Вже давніше його дивилась. Прикольний фільм, посміялась :girl_smile:

14. mitla

mitla All You Need Is Love

Романтичний фільм для хорошого настрою:girl_in_love:

Знайшла на одному із сайтів, але переклад так собі...Я дивилася в оригіналі (на польскій мові)...Виберіть для себе кращий варіант...

http://kinobanda.net/film/2283/

15. ingyr

ingyr New Member

Хічкок - біографічний фільм про зйомки найвідомішого фільму Хічкока "Психо".

16. Nitriotka

"Похороните меня за плинтусом". Російська драма.
    Як мені було шкода того бідного хлопчика..... :girl_sad:

17. Vероніка

Vероніка Never give up

"Ціль номер один" - досить потужна драма-бойовик про операцію спецслужб на Близькому Сході, отримала 5 Оскарів.
    Заснований на реальних подіях.

18. Latane

Latane Well-Known Member

Кохання - це все, що тобі потрібно/Den skaldede frisør, 2012
    Італія, кохання, зрада, нетрадиційність, почуття, хвороба - цікаве, на перший погляд легке, кіно!

19. LuBimaya

LuBimaya New Member

це, між іншим, фільм, знятий по автобіографічній повісті Павла Санаєва, пасинка Ролана Бикова.

20. Nitriotka

Навіть і не знала :girl_smile:
    Фільм дуже вартісний.