Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 дуже класний і повчальний)) для приємного вечора - саме то))
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Апокаліпсис В фильме показана жизнь цивилизации майя до прихода испанских конкистадоров: жестокие войны с соседними племенами, человеческие жертвоприношения, загадочные мистические ритуалы. В один день рушится мир индейца по имени Лапа Ягуара. Его деревню захватывает соседнее племя, уничтожая хижины, забирая местных жителей в плен. Его ведут в город, чтобы принести в жертву богам. Перед лицом неминуемой смерти Лапа Ягуара должен побороть свои самые сильные страхи и совершить отчаянный рывок, чтобы спасти то, что ему дорого… тут і пологи в воду, і слінг , і почуття.. мені нра.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Якщо вам близька тема стосунків між дорослими дітьми і батьками, які старіють, дуже раджу У них все гаразд ("Everybody's fine" в оригіналі). Де Ніро там просто неперевершений! І взагалі душевне кіно, дуже зворушливе (хустинки будуть не зайвими). Дуже мені запам'яталося (при тому, що я дивлюся багато фільмів). Раджу! І ще, може, хто не бачив - російський фільм з Янковським "Приходи на меня посмотреть". Дуже й дуже, для сімейного вечора те, що треба!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Але без гомосятини не обійшлося... А так - дійсно хороший. А "Апокаліпсис" - це реально, потужно. Відколи побачила - духу не вистарчає подивитися ще раз, хоч там і пологи, і слінг і т. д.....
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 О, так! Фільм мега сильний!!!! Якось випадково перемкнула канал, а він щойно почався, і чомусь зачепило, хоча я не дуже полюбляю кіно про всякі племена, бедуїнів і т.д. А тут!!! Таке шалене напруження, що капці. Дуже вразили сцени зі жертвоприношеннями, і пологи! Хм, щось не дуже сподобалась мені ця екранізація ((( Особисто я не полюбляю, коли знімають в такому стилі (тримтячою камерою). Бачила кращі версії цього кіно (здається 2009 року гідна постановка, треба переглянути)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Хочу порекомендувати фільм Дрезден http://www.kinopoisk.ru/film/346810/ - про події під час війни в 1945 році, коли було зруйновано бомбами майже все місто. На фоні цих подій історія кохання німецької медсестри і британського пілота. Одночасно показані і жахливі дії нацистів, але і жахіття, які випали на долю цивільного німецького населення.І в кінці відбудова Frauenkirche. Люблю акторку, яка грає головну роль-така приємна. Дивилася з російським перекладом- це був дуже довільний і не точний переклад. ---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ---------- Мені подобається найбільше з Жульєт Бінош і Ральф Файнсом 1992 року.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 от терпіти не можу, коли таке собі дозволяють. Адаптувати переклад, то одне, але ж не перекручувати!! Особливо це ріже слух, коли чуєш мову оригіналу, і все розумієш.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 В мене під час перегляду цього фільму була така слізна істерика, що чоловік включав на паузу, бо я заспокоїтись не могла. Доречі, з "важких" раджу россійський фільм "Інді". Дивилась сьогодні "Джанго" - дуже сподобався! В стилі Тарантіно. Ну і Вальц - не перевершений! Дікапріо теж.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Давно хотіла подивитись, а на днях йшов по тв іспанський фільм "Кожа, в которой я живу" з Бандерасом в головній ролі. Я спочатку прочитала в неті короткий опис фільму і десь півфільму не могла зловити зв*язок з описом і тим, що у фільмі відбувається, аж потім все прояснюється. Такий незвичний сюжет, такі неоднозначні відчуття після завершення. Ось знайшла кращий опис фільму.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 дуже сподобався фільм "Неприкасаемый" з Робертом де Ніро, суперкласний. Рекомендую.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Побічний ефект" Стівена Содерберга - досить спокійний сюжет і непередбачувана розв"язка, ненав"язлива повільна драма. "Інгліш-Вінгліш" - дуже і дуже, таке легке і душевне, неймовірне кіно. Давніше дивилась його, дуже сподобався.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Весільна вечірка / The In-Laws Кожен наступний момент фільму - більш непередбачуваний, ніж попередній ))). Стрілялки, погоні, купу смішного і чудова гра акторів Раджу
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Without a Paddle". Вже давніше його дивилась. Прикольний фільм, посміялась
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Романтичний фільм для хорошого настрою Знайшла на одному із сайтів, але переклад так собі...Я дивилася в оригіналі (на польскій мові)...Виберіть для себе кращий варіант... http://kinobanda.net/film/2283/
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Хічкок - біографічний фільм про зйомки найвідомішого фільму Хічкока "Психо".
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Похороните меня за плинтусом". Російська драма. Як мені було шкода того бідного хлопчика.....
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Ціль номер один" - досить потужна драма-бойовик про операцію спецслужб на Близькому Сході, отримала 5 Оскарів. Заснований на реальних подіях.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Кохання - це все, що тобі потрібно/Den skaldede frisør, 2012 Італія, кохання, зрада, нетрадиційність, почуття, хвороба - цікаве, на перший погляд легке, кіно! http://www.kinopoisk.ru/film/587867/
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 це, між іншим, фільм, знятий по автобіографічній повісті Павла Санаєва, пасинка Ролана Бикова.