Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on Feb 23, 2009 3,914 replies
  1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

Дивилась " Your Sister's Sister" . Хоча історія могла бути цікавішою, але він більше сподобався, ніж навпаки. Гарні краєвиди, гарно підібрані актори. Легкий, на перегляд, фільм. Хоча закінчення там дуже цікаве, і спочатку збиває з пантелику, але цікаве. Все ж раджу подивитись.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

"Неможливе" (Lo imposible) з Наомі Уоттс - відтворення подій під час цунамі в Індонезії, неймовірно реальний і трагічний, я ніби сама перенеслась у це місце.

3. Suellen

Suellen Active Member

"Життя в рожевому кольорі" (La môme). Фільм про життя Едіт Піаф. Завжди подобалась творчість цієї співачки, але її біографію я знала частково. Фільм дійсно вартий уваги.
    10/10

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Холодне небо - дуже раджу. Нехай вас не лякає обряд екзортизму, про який йдеться в описі, фільм абсолютно не про це. Та й про нього показують всього 1 хв, швидше як про стереотип, що якщо хтось веде себе не так як усі - то він зв'язаний з нечистим.
    А про те, як в звичайній сім'ї фермера зі звичайними проблемами з фінансами, мати не бажає миритись з тим, що її сина вважають розумово відсталим і готова на все, щоб довести протилежне. Про незламну віру і силу волі мами, про сімейні непорозуміння, про дружбу, яка виникає з одного погляду і навіть про любов:)
    Давно я не дивилась чогось такого вартого уваги.

5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Дійсно потужний фільм! Все настільки реалістично..
    Мало фільмів викликають зараз хоч якісь емоціі, а цей дивилась на одному диханні і дійсно ніби переживаєш з героями, і після фільму залишився якийсь "післясмак", він запам'ятається.
    основне , що він знятий на основі реальних подій які стались з цією сім'єю під час/після цунамі насправді жахливі пригоди, нікому не побажаєш, але і насправді міцна, хоробра і згуртована сім'я!

6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Один із небагатьох фільмів, який вразив до глибини душі і який раджу всім-всім - це фільм "1+1" або "Intouchables", 2012 р. Також взято за основу реальні події. Фільм надзвичайно позитивний і цікавий.

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

І до того всього щасливчики, мали дуже сильних ангелів-охоронців, бо вижити там, ще й біля пляжу, то просто чудо...

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

"Любов в повітрі" - весело, цікаво, не банально :)

9. LuBimaya

LuBimaya New Member

Ой, дівчатоньки.. Подивились ми вчора з чолвіком "Список Шиндлера". Фільм не новий, але якось не випадало нагоди його переглянути. Я під великим враженням від цієї стрічки. Хто не бачив, передивіться однозначно!

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

11. Savchenko

Savchenko Member

Дивилась Перл Харбор, і,шукаючи цей фільм, натрапила ще на один файний фільм "Сестри війни"

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Не знала чи сюди, чи в шокуючі відео - фільм *Кримінальна окупація*. Щойно з чоловіком дивилась, такий якийсь бридкий осад залишився, але незважаючи на це раджу переглянути. Фільм про те, як з невеличкої данєцкої банди утворилась наша влада. Можливо більшість цей фільм бачили, бо він знятий у 2007 році, я про нього тільки сьогодні почула.

13. ingyr

ingyr New Member

Любовні пташки - весела добра романтична комедія, яка обов'язково покращить настрій.

14. GaLinos

GaLinos New Member

А мені сподобалися фільми за участю Ліама Нисона(тільки недавно відкрила для себе цього актора) "Заручниця" і "Заручниця-2"- динамічні екшени чи бойовики, як їх правильно назвати, цікаві,тримали в напрузі.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Шукала нові фільми з Жульєт Бінош і натрапила та фільм "Інше життя жінки (La vie d'une autre)" (2012):
    Досить такий цікавий, але тільки на один перегляд (імхо). Хоча, можливо, комусь більше сподобається. Жульєт дійсно вдалося передати почуття дівчини, яка раптом прокинулася 40-літньою, деякі моменти розсмішили, коли вона відкривала для себе сучасний Париж.

16. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Правильний переклад назви - "Життя іншої". Я вже писала, що мені дуже сподобався цей фільм, це одна з двох найкращих стрічок, які я подивилася 2012 року (друга - це "Страшенно голосно і неймовірно близько"). Те, що дівчина раптом прокидається 40-літньою, - це лише метафора. Насправді фільм про те, як руйнуються стосунки, шлюби, як через роки людина озирається і не розуміє, куди зникли почуття, як вони з чоловіком до цього дійшли і як вона сама стала такою, як є. По-справжньому глибоко і зворушливо.

17. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Фільм справді цікавий, але морально для мене дуже важкий, ледь не виключила на самому початку. Явно не для вечірнього спокійного перегляду. Рекомендую дивитись вдень)

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

підписуюся під словами. Я вже десь раніше теж цю стрічку рекомендувала. Фільм з глибоким підтекстом, який заставляє задуматися.

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

тільки що подивилась - сплакалась...ну його :girl_mad:

20. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Подивилися вчора перші 2 серії Parade's End "Кінець параду". Хоч це й міні-серіал з 5 серій (знятий BBC за новелами Форда Меддокса Форда), але рука не піднімається писати про нього в темі про серіали - і зміст глибокий, і зйомка блискуча.