Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дивилась " Your Sister's Sister" . Хоча історія могла бути цікавішою, але він більше сподобався, ніж навпаки. Гарні краєвиди, гарно підібрані актори. Легкий, на перегляд, фільм. Хоча закінчення там дуже цікаве, і спочатку збиває з пантелику, але цікаве. Все ж раджу подивитись.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Неможливе" (Lo imposible) з Наомі Уоттс - відтворення подій під час цунамі в Індонезії, неймовірно реальний і трагічний, я ніби сама перенеслась у це місце.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Життя в рожевому кольорі" (La môme). Фільм про життя Едіт Піаф. Завжди подобалась творчість цієї співачки, але її біографію я знала частково. Фільм дійсно вартий уваги. 10/10
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Холодне небо - дуже раджу. Нехай вас не лякає обряд екзортизму, про який йдеться в описі, фільм абсолютно не про це. Та й про нього показують всього 1 хв, швидше як про стереотип, що якщо хтось веде себе не так як усі - то він зв'язаний з нечистим. А про те, як в звичайній сім'ї фермера зі звичайними проблемами з фінансами, мати не бажає миритись з тим, що її сина вважають розумово відсталим і готова на все, щоб довести протилежне. Про незламну віру і силу волі мами, про сімейні непорозуміння, про дружбу, яка виникає з одного погляду і навіть про любов Давно я не дивилась чогось такого вартого уваги.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дійсно потужний фільм! Все настільки реалістично.. Мало фільмів викликають зараз хоч якісь емоціі, а цей дивилась на одному диханні і дійсно ніби переживаєш з героями, і після фільму залишився якийсь "післясмак", він запам'ятається. основне , що він знятий на основі реальних подій які стались з цією сім'єю під час/після цунамі насправді жахливі пригоди, нікому не побажаєш, але і насправді міцна, хоробра і згуртована сім'я!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Один із небагатьох фільмів, який вразив до глибини душі і який раджу всім-всім - це фільм "1+1" або "Intouchables", 2012 р. Також взято за основу реальні події. Фільм надзвичайно позитивний і цікавий.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 І до того всього щасливчики, мали дуже сильних ангелів-охоронців, бо вижити там, ще й біля пляжу, то просто чудо...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Ой, дівчатоньки.. Подивились ми вчора з чолвіком "Список Шиндлера". Фільм не новий, але якось не випадало нагоди його переглянути. Я під великим враженням від цієї стрічки. Хто не бачив, передивіться однозначно!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Раджу переглянути. Інтригуючий фільм і неочікуваний кінець. "Идеальный незнакомец" (2007) Perfect Stranger
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Дивилась Перл Харбор, і,шукаючи цей фільм, натрапила ще на один файний фільм "Сестри війни"
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Не знала чи сюди, чи в шокуючі відео - фільм *Кримінальна окупація*. Щойно з чоловіком дивилась, такий якийсь бридкий осад залишився, але незважаючи на це раджу переглянути. Фільм про те, як з невеличкої данєцкої банди утворилась наша влада. Можливо більшість цей фільм бачили, бо він знятий у 2007 році, я про нього тільки сьогодні почула.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Любовні пташки - весела добра романтична комедія, яка обов'язково покращить настрій.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 А мені сподобалися фільми за участю Ліама Нисона(тільки недавно відкрила для себе цього актора) "Заручниця" і "Заручниця-2"- динамічні екшени чи бойовики, як їх правильно назвати, цікаві,тримали в напрузі.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Шукала нові фільми з Жульєт Бінош і натрапила та фільм "Інше життя жінки (La vie d'une autre)" (2012): Досить такий цікавий, але тільки на один перегляд (імхо). Хоча, можливо, комусь більше сподобається. Жульєт дійсно вдалося передати почуття дівчини, яка раптом прокинулася 40-літньою, деякі моменти розсмішили, коли вона відкривала для себе сучасний Париж.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Правильний переклад назви - "Життя іншої". Я вже писала, що мені дуже сподобався цей фільм, це одна з двох найкращих стрічок, які я подивилася 2012 року (друга - це "Страшенно голосно і неймовірно близько"). Те, що дівчина раптом прокидається 40-літньою, - це лише метафора. Насправді фільм про те, як руйнуються стосунки, шлюби, як через роки людина озирається і не розуміє, куди зникли почуття, як вони з чоловіком до цього дійшли і як вона сама стала такою, як є. По-справжньому глибоко і зворушливо.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Фільм справді цікавий, але морально для мене дуже важкий, ледь не виключила на самому початку. Явно не для вечірнього спокійного перегляду. Рекомендую дивитись вдень)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 підписуюся під словами. Я вже десь раніше теж цю стрічку рекомендувала. Фільм з глибоким підтекстом, який заставляє задуматися.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Подивилися вчора перші 2 серії Parade's End "Кінець параду". Хоч це й міні-серіал з 5 серій (знятий BBC за новелами Форда Меддокса Форда), але рука не піднімається писати про нього в темі про серіали - і зміст глибокий, і зйомка блискуча.