Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Подивилась " Просто вместе"з Одрі Тоту. Симпатичний фільм про кохання.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 О.. подивилась недавно 1+1, дуже душевний і веселий фільм.)) Я його вже 2 рази подивилась і всім, кому я його радила, він теж сподобався..))) Також досить весела романтична комедія Замуж за 2 дня
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 о, так-так, ми з чоловіком дивилися. Файна комедія. І ще тут вже радили "Маленький Ніколя", підтримую, але ж мене повеселив той фільм. Така кумедна дітвора))
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Щойно глянула фільм Клятва .. мелодрама на реальних подіях, цікава
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вчора переглянули "Духless" - я ще досі під враженням. Главный герой фильма — 29-летний топ-менеджер крупного международного банка по имени Макс. Он уверен, что жизнь удалась, ведь у него есть то, о чём многие не могут даже и мечтать: дорогая машина, пентхаус и вечеринки. Свою жизнь Максим тратит на зарабатывание денег, а деньги — на ночные клубы, шикарных девушек, кокаин и прочие атрибуты, так называемой, гламурной жизни. Но в какой-то момент к герою приходит осознание того, что с его жизнью что-то не так. И его мир начинает рушиться, подобно карточному домику. В картине говорится о переоценке себя и жизни вокруг, о преодолении внутреннего кризиса. На мою думку (слід зауважити, я - любитель "легкого" кіно, під час перегляду якого голова відпочиває): режисеру вдалося втілити всю чорноту пагубного способу життя головного героя, дуже "утрірованно" виглядало все те, що на нього в кінці фільму звалилося, але, наскільки я зрозуміла, так і було задумано, щоб якомога простіше донести до глядача "мораль сєй басні". А мораль в фільмі є. Така, що на неї багатьом варто звернути увагу в теперішній час. Сподобалась гра головних героїв (що грали Макса і Юлю). Таке враження, що між цими людьми і в реальності "іскорка проскочила". Словом, мені "впєєчатлітєльній" фільм дався досить важко, навіть снився вночі, але дуже раджу його для перегляду. Обережно!: у фільмі присутня ненормативна лексика.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Эта замечательная жизнь" 1946 року.. трохи різдвяний.. 29 по рейтингу Imbd отримали від нього неймовірне задоволення
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Теж хочу порекомендувати цей фільм! Тонкий французький гумор, декілька, ну просто відпадних комедійних моментів. А головне - герої - так сподобалась їхня гра, симпатяга Жан (на жаль, не знаю цього актора), якось так природньо грав свою роль, і, звичайно, красуня Ірен (Одрі Тоту) ---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ---------- Один з моїх найулюбленіших фільмів! Дивилась вже не раз, і ще буду дивитись. Фільм сильний, важкий. Завдяки "Не йди" я відкрила для себе Крус як Актрису. Як же мені шкода її героїню... Педро Альмодовар - просто талановитий режисер. Сержіо Кастеліто - теж браво! Хто любить Пенелопу, раджу переглянути ще "Елегію" (США). Порадьте ще фільми з Пенелопою, але не дуже попсові, не Піратів.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Крамер проти Крамера" Дуже сподобався. Не зважаючи на те, що фільм далеко не оптимістичний, мені він видався дуже добрим. Коли бачиш людей в суді, то вже якось автоматично уявляєш як вони сваряться і поливають один одного брудом, а тут видно, що обоє шкодують,що їм довелось побувати в цій ситуації. Дастін Хофман і Меріл Стріп зіграли дуже переконливо. Імпонує ще й те, що історія так би мовити не закінчена, тобто я, як наївна людина, ще можу собі дофантазувати, що в цієї пари все буде добре. Але якби саме таким було закінчення, то фільм певно став би рядовою американською мелодрамою з хепіендом. Ну і скажу, що шукала я фільм з Дастіном Хофманом після реомендації Леді Опіум "Випускник". Я собі тихенько дивилась кіно, а мій чоловік грався в якусь гру, а одним оком дивився зі мною фільм. Так йому сподобалось, що він аж про гру забув Особливо після фрази "І так...". Хоч фільм і не дуже комедійний, але ми так нареготались з тих перлів недосвідченого хлопця, що залицяється до дами . Тож мені захотілось подивитись ще якісь картини за участі цього актора.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Порекомендуйте якісь стрррррашнючі триллери, фільми жахів, щоб велетенські мурашки бігали ))))) захотілось полоскотати нерви
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Інші" з Нікол Кідман. в мене мурахи бігали навіть, коли я вдруге дивилась
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Особисто для мене такими є усі частини "Поворот не туди". Це єдиний фільм жахів, який мене досі лякає. :no:
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Дзвінок", однозначно! Тільки не американський рімейк 2002 року, а оригінальний японський 1998 року.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 "Забавні ігри"/Funny Games, Міхаеля Ханеке, є два варіанти - німецький і американський рімейк (режисер той самий) http://www.kinopoisk.ru/film/79544/ http://www.kinopoisk.ru/film/261021/ ---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ---------- Або "Льодяник"/Hard Candy http://www.kinopoisk.ru/film/86451/ - тема підофілії
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Зеркала (Mirrors) Обряд (The Rite) Дом восковых фигур (House of Wax) Спуск (The Descent) I / II
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 іспанський "Притулок" - дуже і дуже класний, незаїжджений, страшненький, ух!взагалі іспанські страшилки мені більше подобаються ніж американські, фантазія вже видно не та в америкосів "Непрошені" "Хрупкость" "Дикость"
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Я фанат всякоі містики і триллерів Рекомендую: "убежище", "ненароджений", "касадага", "спуск 1,2", "сіністер", "искатели могил"....
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 останнім часом передивляюся класичні детективи, а ля пуаро і міс марпл. хоча часто трапляються натягнуті за вуха розв*язки, але сама атмосфера фільмів дуже приваблює - добра старенька англія приємно контрастує з америк. кривавими екшенами. так от з серіїї про міс марпл особливо сподобався "the mirror cracked from side to side" ("зеркало, треснувшее пополам") - це доречі зовсім новий фільм - 2011р.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Отримала масу позитивних емоцій від перегляду романтичної комедії Leap year - Заміж у високосний рік, 2010 р. Фільм легкий простий, позитивний цікавий. І відкрила для себе природу Ірландії - вражаючі пейзажі! ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ---------- А ще непоганий такий фільм "Любов до собак обов'язкова" 2005 р
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Сайлент Хілл - після нього мені ще довго жахіття снились, сам "танець" медсестричок чого вартий... А Пірамідаголовий - який мущінка! Якби не голова-піраміда
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 мені теж він супер.. навіть двічі дивилася (що з такими от "легкими" фільмами в мене рідкість)