Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Польоти уві сні і наяву чомусь мені цей фільм порівнюється з роботами Софії Кополи, особливо Somewhere у неї, правда, все просякнуте вселенською печаллю-тугою, а в Балаяна такий собі сміх крізь сльози
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 A Midsummer Night's Sex Comedy - переглянула майже як вперше. Дуже милий фільм. Вуді Аллен, класика.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Не зовсім новий ( здається, минулорічний), російський "Мами". Стрічка про те, що у житті є важливі речі... Мы вырастаем, у нас появляются друзья и подруги, новые, непонятные маме интересы и пристрастия. Мы больше времени проводим вне дома, напрочь забывая вкус любимых с детства блюд. Мы создаем собственную семью, и теперь уже мама отдает всю себя без остатка нашим детям. А мы по-прежнему не любим, когда мама вмешивается в нашу жизнь Єдине, що мені не зрозуміло, чому жанр визначено як "комедія". Бо для мене там власне комедійного немає.Це стрічка зовсім про інше.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Переглянула сьогодні дві стрічки з улюбленим Джонні Деппом "Кокаїн" - один з моїх найулюбленіших фільмів, і "Ромовий щоденник". Джонні - майстер свого жанру. Одним слово, раджу!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 симпатична короткометражка Безмовна тиша про помсту сестри сестрі, яка колись відібрала у неї коханого чоловіка
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 ГОБІТ. казково... якось навіть не віриться що аж так наближено до книжки мало що змінили (і не в гірший бік)... дуже спродобався фільм... а Річард Ермітаж - неперевершений Торін Дубощит...враження чудові!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Басейн Озона здивував мене наприкінці, не чекала я такого крутого повороту сюжету)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Переглянула "Пока не сыграл в ящик" з Деком Ніколсоном і Морганом Фріменом. Фільм заставляє задуматися про швидкоплинність і цінність життя. Щось в стилі "Достукатись до небес". Рекомендую) А ще сподобався "Магазинчик за углом". Фільм старий, 1940 року. Просякнутий доброю різдвяною атмосферою. До речі, фільм "Вам письмо" з Мег Раян і Томом Хенксом є римейком цієї стрічки)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "С Новым Годом, мамы"- нова стрічка. Це не продовження фільму "Мами", але стрічка про все те ж- тільки зараз це 5 новел, об єднаних в одному фільмі. Фільм не для перегляду у кінотеатрі, а для домашнього, сімейного.Це не комедія ( як знову його визначають), а добрі історії про мам та дітей; про те, що є найважливішим у суєті буднів Смешные и трогательные, лиричные и комичные — каждая новелла расскажет историю мамы и ребенка, двух самых близких людей на свете. Ведь что бы ни происходило, мама всегда остается тем человеком, который будет любить всегда и несмотря ни на что…
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Вразив і сподобався фільм "Дорога додому". Трохи важкий психологічно, бачиш, в яких умовах були наші дідусі і бабусі, і то роками. Як вони то пережили.....
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Сліди гейська тема нинчє дуже популярна в цій короткометражці вона показана на рівні батька і його мертвого сина
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Маленькі жінки" (дізналася про цей фільм з теми "Що читаємо"). Непоганий, тим, хто любить костюмовані драми в стилі "Віднесених вітром", цей фільм має сподобатися.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Вчора ввечері переглянула "Роковая красотка" з Одрі Тоту. Така легка романтична комедія, якраз на свята її дивитись . Мені сподобалось.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 ага, колись теж його дивилась, гарне кіно! Таке добре, десь смішне, десь поплакати можна...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Афоня коли дивилась цей фільм у дитинстві, розуміла, певне, 1/10 чи навіть менше
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Представь себе - легкий, сімейний, смішний і досить повчальний.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Стальная бабочка"- рос. стрічка реж. Рената Давлетьярова.Досить непогане кіно, особливо в розрізі останніх російських беззмістовних "новинок" . Цікаве нестандарне завершення стрічки . Хороша гра Даші Мельнікової Беглые беспризорники во главе с юной Чумой зарабатывают на пропитание дерзкими ограблениями. Попавшись в очередной раз на разбое, Чума вынуждена под давлением полиции стать живой приманкой для серийного убийцы. Если она пополнит список жертв, искать ее никто не станет. Почерк маньяка одинаков, все девушки похожи, а место охоты — лесной массив на окраине Москвы. Для опера Ханина поимка монстра не просто вопрос чести, но и цена погон. А для Чумы — цена свободы. Общая цель сближает юную беспризорницу и взрослого циничного опера. Зняте на основі реальних подій.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Французька комедія "Серцеед"- якщо хочеться чогось легенького і ненав"язливого - раджу. Ще вчора по ТБ показували минулорічний (здається) фільм "Мой парень - ангел". Ми дивились його вдруге, і додивилися до кінця. Давно вже мене не вистачало на перегляд одного і того ж двічі.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 Вчора подивилися на рідкість гарний фільм In the Bleak Midwinter ("Зимова казка").
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2 може тут вже згадувалось (пробачте, якщо шо)) але раджу переглянути taken (полонена, заложница). нам дуже сподобався. Є й друга частина, теж непогана