Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2

Польоти уві сні і наяву
    чомусь мені цей фільм порівнюється з роботами Софії Кополи, особливо Somewhere
    у неї, правда, все просякнуте вселенською печаллю-тугою, а в Балаяна такий собі сміх крізь сльози

2. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

A Midsummer Night's Sex Comedy - переглянула майже як вперше. Дуже милий фільм. Вуді Аллен, класика.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Не зовсім новий ( здається, минулорічний), російський "Мами". Стрічка про те, що у житті є важливі речі...
    Єдине, що мені не зрозуміло, чому жанр визначено як "комедія". Бо для мене там власне комедійного немає.Це стрічка зовсім про інше.

4. LuBimaya

LuBimaya New Member

Переглянула сьогодні дві стрічки з улюбленим Джонні Деппом "Кокаїн" - один з моїх найулюбленіших фільмів, і "Ромовий щоденник". Джонні - майстер свого жанру. Одним слово, раджу!

5. Lady_Opium

симпатична короткометражка Безмовна тиша про помсту сестри сестрі, яка колись відібрала у неї коханого чоловіка

6. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

ГОБІТ. казково... якось навіть не віриться що аж так наближено до книжки мало що змінили (і не в гірший бік)... дуже спродобався фільм... а Річард Ермітаж - неперевершений Торін Дубощит...враження чудові!

7. Lady_Opium

Басейн Озона
    здивував мене наприкінці, не чекала я такого крутого повороту сюжету)

8. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Переглянула "Пока не сыграл в ящик" з Деком Ніколсоном і Морганом Фріменом. Фільм заставляє задуматися про швидкоплинність і цінність життя. Щось в стилі "Достукатись до небес". Рекомендую)

А ще сподобався "Магазинчик за углом". Фільм старий, 1940 року. Просякнутий доброю різдвяною атмосферою. До речі, фільм "Вам письмо" з Мег Раян і Томом Хенксом є римейком цієї стрічки)

9. сніжна

"С Новым Годом, мамы"- нова стрічка. Це не продовження фільму "Мами", але стрічка про все те ж- тільки зараз це 5 новел, об єднаних в одному фільмі. Фільм не для перегляду у кінотеатрі, а для домашнього, сімейного.Це не комедія ( як знову його визначають), а добрі історії про мам та дітей; про те, що є найважливішим у суєті буднів

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Вразив і сподобався фільм "Дорога додому". Трохи важкий психологічно, бачиш, в яких умовах були наші дідусі і бабусі, і то роками. Як вони то пережили.....

11. Lady_Opium

Сліди
    гейська тема нинчє дуже популярна
    в цій короткометражці вона показана на рівні батька і його мертвого сина

12. JuniorSkeptic

"Маленькі жінки" (дізналася про цей фільм з теми "Що читаємо"). Непоганий, тим, хто любить костюмовані драми в стилі "Віднесених вітром", цей фільм має сподобатися.

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вчора ввечері переглянула "Роковая красотка" з Одрі Тоту. Така легка романтична комедія, якраз на свята її дивитись . Мені сподобалось.

14. LuBimaya

LuBimaya New Member

ага, колись теж його дивилась, гарне кіно! Таке добре, десь смішне, десь поплакати можна...

15. Lady_Opium

Афоня
    коли дивилась цей фільм у дитинстві, розуміла, певне, 1/10 чи навіть менше

16. Calypso

Calypso Well-Known Member

Представь себе - легкий, сімейний, смішний і досить повчальний.

17. сніжна

"Стальная бабочка"- рос. стрічка реж. Рената Давлетьярова.Досить непогане кіно, особливо в розрізі останніх російських беззмістовних "новинок" . Цікаве нестандарне завершення стрічки . Хороша гра Даші Мельнікової
    Зняте на основі реальних подій.

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Французька комедія "Серцеед"- якщо хочеться чогось легенького і ненав"язливого - раджу.
    Ще вчора по ТБ показували минулорічний (здається) фільм "Мой парень - ангел". Ми дивились його вдруге, і додивилися до кінця. Давно вже мене не вистачало на перегляд одного і того ж двічі.

19. JuniorSkeptic

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути-2

Вчора подивилися на рідкість гарний фільм In the Bleak Midwinter ("Зимова казка").

20. Gydzuk

Gydzuk New Member