Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on Feb 23, 2009 3,914 replies
  1. Furore

Furore New Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2

Подивилась фільм "Невидима сторона" з Сандрою Баллок в гол. ролі.
    http://www.kinopoisk.ru/film/450213/
    Ох!! Ну і фільм!!! Досі під враженням.
    Такий "душещипательный" спочатку і радісний в кінці, без сексу, стрілянини і різні - якраз те, що я люблю. А зважаючи, що фільм заснований на реальних подіях і номінувався на Оскар, то це взагалі - шедевр. А гра акторів - просто вражає.
    Дійсно раджу цей фільм для перегляду цілою сім’ю і дітям (підліткам) теж корисно буде. Заставляє задуматись над багатьма речами.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

"Термінова доставка" - про нелегку працю кур"єрів Нью-Йорка, інколи навіть смертельно-небезпечну.

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Кровавий алмаз" - дуже й дуже вразив, рекомендую!

4. Gorda

Gorda Well-Known Member

Дивилась вчора "Майже одружені" -легенький фільм про кохання. Мені сподобався.

5. romawka

romawka Member

Замуж на 2 дня дуже сподобався! Про історію дівчини в якої в сімї не буває щасливого першого шлюбу, тому вона вирішує вийти заміж за першого кращого! Насміялися!

6. Сана

Сана Active Member

Переглянула і не пошкодувала про витрачений час на такі фільми: "Неадекватные люди" і "Люди как мы".

7. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

- за Вашими рекомендаціями переглянули, сподобався. Легкий гарний фільм.
    Подивилися також "Джунглі" - розчаровані трохи, якось так все цікаво починалося, а потім "бааах" - і фінальні титри :girl_impossible: Чоловік казав, що таке враження, що зняли одну картину, а потім її до неможливості обрізали. Нелогічний якийсь фільм. НМСД

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Білий птах з чорною ознакою Іллєнка, який, до речі, має дві гілочки з Канського кінофестивалю, правда, за інший фільм)
    традиційно я на усі фільми даю посилання з Кінопошуку - цього разу ні, зацініть на яку цікаву "рецензію" я там натрапила:bad:

до речі, в ролі Ореста знявся Ступка, і то була його перша і одна з найкращих ролей. цікавий момент: Орестом мав бути Миколайчук, але його висунули-таки на роль благонадійнішого Петра, а Богдан в той час вже зажив не зовсім доброї слави..

9. Holly

Holly Moderator

"Клятва" The Vow 2012р.
    Фільм знятий на основі реальних подій.

10. Katrine

Katrine Member

"Порочная страсть" в головній ролі з Річардом Гіром - фільм досить цікавий, як не дивно, не про амурні справи. видно, що Річард Гір вже постарів, але я обожнюю його як актора. рекомендую!
    Ви його вже в онлайні знайшли чи в кінопалаці дивились?

11. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

на кінокопілці вже давно є.

12. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Те саме хотіла написати. Як на мене то кобіта весь фільм бавилася тим мужчінкою як іграшкою. Не є той фільм нудний, але шо то він не то.

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

щойно переглянула "Бурлеск", класний фільм:)

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Последняя любовь на Земле.
    Є світло і є пітьма© Життя - це набір вражень, які ми отримуємо від п'яти основних відчуттів. Пам'ять, знання - все це залишається в нас за допомогою цих відчуттів. Це історія про дивну пандемію, яка охопила світ, люди поступово втрачають кожну із можливостей відчувати. Спершу перестають відчувати запах, потім смак, вчаться жити без слуху і зору. Поступовий кінець цивілізації, але не кінець всього людського. Здається, що в кінці, коли не залишилось зовсім ніяких фізичних відчуттів, зостається тільки одне вміння...набуте...вміння любити.

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Лебедине озеро. Зона Іллєнка
    я такого сильного фільму давно не бачила, і немає в ньому багато слів, їх десь назбирається на аркуш, немає живописних місць, є чоловік-зек і жінка, але історія не про їхнє кохання, а про біду людини, яка потрапивши до тюрми вже не вийде з неї живою
    сценарій писав Параджанов, який сам сидів. і оцей його союз з Іллєнком дав, мені здається, найсильніший фільм українського кінематографу

16. romawka

romawka Member

Так в онлайні! Останнім часом всі фільми дивимося на новому для себе сайті ZONA, всі новенькі фільми там дуже скоро зявляються. Вчора подивились Духлес враження двоякі і сподобалось і не дуже!
    Ще дивились новий рос. фільм "Стальная бабочка" (драма, кримінал) досить цікавий у головній ролі Даша Мельникова (з Татусевих дочок) дуже в еротичній сцені знялася!
    Ще дивилися КОкоко можна переглянути, але так не дуже! Теж рос. фільм про двох жінок з різним способом життя.
    І сьогодні по ТВ дивилась Бажаю тобі себе- дуже сподобався: легкий, веселий!
    Останнім часом потягнуло на рос. фільми :)

17. Сана

Сана Active Member

Фільм Вуді Алена "Римські пригоди". Обожнюю його фільми))

18. Gerbera

Gerbera Member

"Последняя любовь на Земле" - теж дивилася і плакала. Дуже гарний фільм.
    Вчора переглянула "Фріду" - такий гарний і такий сумний. Варто подивитися!

19. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

В суботу ходили з чоловіком в кіно на "Мій хлопець псих". Фільм якраз для тих, хто любить посміятися. Я б сказала романтична комедія.

20. Burmosyk

Burmosyk New Member

«Барбара» (Barbara), Крістіан Петцольд, Німеччина, 2012, драма серйозне нетипове кіно