Катрусин кінозал

Фільми, які я раджу переглянути-2

Posted by algo on 23 Лютий 2009 відповідей - 3.914
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2

звідки тягнете польські комедії?

2. LuBimaya

LuBimaya New Member

дуже дякую за підказку.
    Фільм просто чудовий. Таке душевне, грусне, життєве кіно. А музика там!!! Я просто закохалася! Ми вчора з чоловіком переглянули, то так воно стало і сумно і приємно одночасно. Рідко такий фільм зустрінеш.

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

А ще переглянули фільм "Клас" естонського виробництва.

Тим, хто виховує старшокласників особливо раджу переглянути. Важкий фільм, але правдивий. Знятий на реальних подіях.
    Навертає на думки про те, як ми виховуємо своїх дітей, і якими вони виростуть.

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

4. Vероніка

Vероніка Never give up

"Дивне життя Тімоті Гріна" - дуже добрий і позитивний фільм, про найважливіші моменти нашого життя.

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

"Listy do M." файний польський різдвяний фільм

6. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Заінтригували мене суперечкою про "Недоторканних" ("1+1"),тож сьогодні переглянули. Фільм непоганий, але не можу сказати, що я в захваті. Цей Дріс все-таки багато в чому неприємний персонаж.

А вчора дивилися "Джеф, який живе вдома" - славний, світлий і досить непопсовий фільм.

7. Gorda

Gorda Well-Known Member

І я вчора дивилась цей фільм. Насправді, дуже класне кіно, і скажу чесно, що давно я таких фільмів не бачила.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

кілька місяців тому я його теж передивилася за розміщеними в цій гілці рекомендаціями нашої "задерушечки". Фільм неоднозначний, важкий, але з тих, що справді залишає враження.

9. Holly

Holly Moderator

Дякуючи цій темці щойно додивились просто суперовий фільм "Маленький Ніколя". Ми з чоловіком давно так не сміялись

10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Крамер проти Крамера
    банальний сюжет, повністю витягнутий грою акторів

11. Hermosa

Hermosa New Member

Стягувала цей фільм вже давно, тому на жаль сайту не пам"ятаю:shy: Але якщо наберете в гуглі, то точно його знайдете. А заодно подивіться ще фільм Kolyhanka\Колискова - комедія про вампірів, що живуть в сучасному світі

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Дивилась сьогодні фільм "Погоня" / Abduction (2011) у головній ролі Тейлор Лоутнер. Досить таки гарно відзняте, тримає інтригу. Цікавий фільм, мені сподобався.

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Подивилась російський фільм ""П"ять років і один день"-надзвичайний, рекомендую

14. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Широко заплющеними очима
    такий красивий фільм, і повчальний:girl_crazy:
    Ніколь у нижній білизні неймовірно зваблива, і Том, коли прийшов до повії, сидів навпроти неї на кухні, широко розставивши ноги, голосно сміючись, дивлячись на неї блискучими очима
    все дихало сексом, але його було відносно мало (не рахуєм оргію). така благодатна тема, і мало розвинена(

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ще такі гарні французькі комедії: "Хамелеон" ("Le placard"), "Как жениться и остаться холостым" ("Prête-moi ta main"), комедійна мелодрама "Історія кохання" (Décalage horaire) з Жаном Рено, і милий душевний фільм "Чистий лист" ( La tête en friche) з Жераром Депардьє.

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Хочеться порекомендувати два фільми, які дійсно заслуговують уваги:
    1. «Бонні і Клайд»

Я про цей фільм багато чула, але все якось не виходило подивитися. От, нарешті :girl_dance:
    2. "Джонні Д."

Одним з приємних фактів цього фільму є те, що в ньому грає чудовий актор та просто красунчик – Джонні Депп, як ви, певно, встигли помітити, його ім’я гарно обігране у назві фільму ;)
    Ці фільми поєднані тим, що в них простежуються кримінальні історії, стандартна лінія кохання і логічний фінал, який очікує на героїв за ті вчинки, які вони скоюють у фільмі. Хотілось би ще сказати, що стрічки зняті за мотивами реальних подій. І прототипами героїв цих кінофільмів стали реальні люди, які були в історії. Ще кому цікаво, то можна після перегляду "покопирсатися" у Вікіпедії і порівняти біографії реальних людей і їхніх прототипів, які були створені на екрані. Нам з чоловіком, приміром, було дуже цікаво порівняти.

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

О! Це чудовий фільм, це французький фільм... люблю французькі фільми :girl_in_love:

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Незнаю чи раніше хтось писав, але я собі згадала, що раніше дивилась російський фільм "Чудо". На основі реальної історії. Подивіться. :) Мені він, особисто, сподобався.

19. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Доречі, фільм українського виробництва!)) "Україна / ПрАТ "ММЦ-СТБ""

Дівчата, порадьте якийсь гарний різдвяно-новорічний фільмець!:girl_crazy:

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

20. Allure

Allure New Member

"Holiday"/"Відпустка за обміном" з цілою плеядою зірок-акторів, дотепним сюжетом і різдвяно-новорічним настроєм