Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Вчора переглянула старенький фільм "Римські канікули" (1953) з Одрі Хепберн. Це її дебют у кіно (якщо не помиляюсь ) Милий фільм... моментами навіть наївний... але дуже добрий! Ще сподобався фільм "Коко до Шанель" (2009) теж з Одрі, але Тоту Історія про велику Коко - Габріель Шанель. Цікаве кіно!!! Про моду, про жінку, про житя!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Хочу порадити фільм Загадочная история Бенжамина Баттона, в головній ролі Бред Пітт
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Якраз вчора його дивились з чоловіком. Класний мульт! "Прогулка" - начиталась вас про несподіване закінчення, надумала собі, а воно було ще несподіваніше, аніж я сподівалась... Сподобався фільм) "Прекрасная зеленая" - дуже і дуже сподобався фільм, не знаю як я раніше його не бачила. Незважаючи, що знятий ще у 90-тих, актуальний досі.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 She Likes Girls шість коротких історій про дівчат: деякі з них лише симпатизують одна одній, деякі ледь розуміють, що між ними відбувається, а деякі живуть разом
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Extremely Loud and Incredibly Close - один з найкращих фільмів, які я бачила. http://www.youtube.com/watch?v=Z_quK9SEGYE
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Хочу до в.язниці подивилась я фоточки з норвезької тюрми, почитала коментарі - і захотіла подивитись рос фільм про дядька, який навмисне скоює злочин, що втрапити до тюрми з прекрасними житловими умовами (мало хто в Україні так живе()
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Рейтинг PG-13, тобто з 13 років. Я не великий знавець дитячої психіки, але, напевно, можу погодитися з таким віковим обмеженням, адже фільм емоційно дуже напружений. Якщо знаєте англійську, ось тут докладно розписано, які моменти у фільмі не розраховані на дітей.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Прихильникам містичних жахів/трилерів раджу до перегляду "Sinister". Дуже моторошний фільм.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 щойно переглянула 500 днів літа, раджу переглянути. Цікавий фільм про стосунки.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Коломбіана" Люка Бессона - напружена драма-бойовик, в головній ролі Зої Салдана (з Аватару). Досить цікавий сюжет про дівчину-кіллера, помсту і трошки кохання.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Один день" з Anne Hathaway. Дуже зворушлива драма. Д Про стосунки протягом 23 років. В мене залишився після фільму післясмак, люблю коли таке є.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 кому сподобались фільми "хористи" і "королівство повного місяця" (швидше перший і зовсім трохи другий перегукується з оцим, що я раджу, з першим навіть малеееееенький стьоб-перегук є) рекомендую "маленького ніколя". таке ж зворушливе.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Кінсі фільм про дослідника сексуальної поведінки доктора Кінсі, побудований за реальними подіями цікаво і пізнавально
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Всі ці фільми дивились з чоловіком. Всі дуже сподобались, особливо Хористи і Маленький Ніколя.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 А у мене продовжується перегляд фільмів з Одрі "Сніданок у Тіффані" (1961) фільм, знятий за мотивами книги про Мерилін Монро З Одрі Хепберн у головінй ролі "Долгая помолвка" (2004) фільм, пов"язаний з 1-ою світовою війною і звісно з історією кохання... моменти війни показані досить жорстко, але фільм направду французький!!! З Одрі Тоту в головній ролі. І ще одне кінце-мюзикл переглянула "Виктор/Виктория" (1982) Фільм про... співачку, про кохання... Певица по имени Виктория голодает среди роскоши Парижа 30-х годов. Она обладает сильным и красивым сопрано. Когда Виктория берет верхнюю ноту, стаканы разбиваются вдребезги. Почему талантливую певицу не берут на работу в ночные клубы? Администраторы этих заведений считают, что у Виктории слишком серый имидж. Виктория перевоплощается в мужчину по имени Виктор и пробует себя на сцене в новом сценическом амплуа травести. У экстравагантного Виктора появляется множество поклонников, в том числе молодой аристократ, который влюбляется в Виктора и не знает, что делать со своей, как он полагает, «однополой» любовью…. Фильм получил премию «Оскар» за музыку и песни.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Цей фільм знято за мотивами однойменної повісті Трумена Капоте, і йдеться в ній зовсім не про Монро. Хоча Капоте хотів, щоб саме Монро, а не Гепберн, грала головну роль, але книга, повторюся, не про Мерилін.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Я на одному з форумів читала, що вона його надихнула на написання цього твору, начебто і ставши прототипом головної героїні книги. Але сперечатись не буду, бо я не цікавилась цим в деталях.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Ворон" Досить не зле, але не так, щоб аж дуже захопило. Досить цікавий як персонаж Джон К'юсак у ролі Едгара По, хоча дуже змахує на Едварда Нортона і виглядом і манерою гри. Одна, як на моє власне уявлення про По, головний герой був занадто "людським", просто як звичайний письменник. Не було отого духу таємничості, потойбічності. Просто герой, який вистежує лиходія. Ну, і приколи по темі...ех дівки, шкода, що ми перестали носити корсети, це просто зброя масового знищення. "Все найкраще" Фільм ґрунтується на правдивих фактах про зникнення дружини нащадком однієї заможних сімей Нью Йорка. Фільм не має динамічного чи перевантаженого ефектними сценами сюжету, зате перед глядачем методично та послідовно розкривається величезний тягар дитячих травм. Головний герой з самого дитинства мав усе, однак закохується у звичайну дівчину. Та давно пережита трагедія, яку він був змушений пережити без підтримки та розуміння рідних, залишила глибокий слід у свідомості. Такий цікавий та люблячий головний герой з часом починає відкривати все свої все страшніші "таємниці". Прекрасні образи, гарно зіграні ролі, яким дійсно віриш. Раджу. "Повернення в Брайдсхед" "На все падає тінь війни", наче фраза має відношення тільки до військових дій, якими розпочинається фільм, однак тема протистояння та внутрішньої війни пронизує усі сюжетні лінії. Життя скромного студента Чарльза Райдера змінюється кардинально, коли він отримує запрошення від свого багатого, розбещеного друга, з явно нетрадиційною орієнтацією, відвідати сімейний маєток. Фільм викликає багато питань і сумнівів. Що таке протистояння за щастя, за повагу і любов сім'ї, протистояння з самим собою, з тим що хочеться і що мусиш робити? Що таке почуття провини? Чи є постійне почуття провини невід'ємною частиною віри в Бога. Можна купити совість, насолоду та чужу дружину, та чи можна відкупитись від почуття провини? Фільм зовсім не є з розряду "релігійних", швидше навпаки, показує крайнощі релігійності. Мабуть один із фільмів, які мені сподобались найбільше останнім часом. Передивлюсь ще.