Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Сподобався російський "Мужчина з гарантією" - досить легкий і ненав"язливий.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Рубі Спаркс" - цікавий сюжет - незвична історія кохання. Виконавиця головної ролі - автор сценарію. http://www.kinopoisk.ru/film/582390/
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Дуже сподобався фільм "Заложница 2 " 2012 року. В напруженні до самого кінця фільму.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 дивлюся і вже щоки болять сміятися. Так просто і невимушено передано реалії життя молодої мами і сім'ї загалом. Напевно, другий раз буду дивитися з чоловіком, нехай подивиться на нас зі сторони
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Білосніжка і мисливець" Свет мой зеркальце, скажи... Весь фільм всі герої пророкували появу якоїсь "прекраснішої дєви", постійно виникало питання "Где она???". Або закляття серйозно підзасліпило народ або всі страждають серйозними розладами зору, бо називати Крістен Стюарт гарнішою ніж Шарліз Терон...кгм...Це,звичайно, на равах ІМХО-хохохо. А по суті фільму, нічого так, можна дивитись. Щоправда брак режисерської фантазії віддає сильним душком "Володаря перстенів". В Стюарт знов два хлопаки, загалом її трошки "приторможена" манера гри досить таки цікаво в фільмі дивиться. до речі, про мужиків. Фраза Мисливця проте, шо в молодості навоювавшись він прийшов до дружини...скільки ж літ-то йому? А чи не в заговорі він з королевою, шось шибко юно виглядає як на таку кількість войованих літ. Зеркалу і королеві +10, гноми -молодці! Хоробра серцем. Сперовий мультик. І батькам і дітям дивитись варто. Батькам не зле б було нагадатись, що "мама знає краще" - не єдиний правильний аргумент, а дітям- що, мама може не краще знає, але часом більше. Кожен персонаж чудово прописаний, з власним характером і рисами. І смішно і повчально, і трохи навіть розчулює. "Монстри на канікулах". Так все нормально, що навіть сказати нічого. Просто нормальний мультик, без захвату і надмірних емоцій. Український переклад шикарний, особливо варто відзначити озвучку Джейсона - єдиного не монстра в мультику. І окремий величезний уклін режисерам за манююююсінький, але сильно ржачний стьоб з "Сутінок".
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 ще один фільм з мега-сексуальним Вінсентом Галло Баффало 66 почну з кінця: кінець, по правді кажучи, жахливий, тобто щасливий, тобто Вінсент забиває на свої бажання, які він плекав весь час перебування у тюрмі, і йде до Крістіни Річчі, яку він на початку фільму "викрадає", змушує прикинутись його дружиною перед його батьками, у якої він спить пад пахвою, яка каже, що любить його, а він просто зачиняє двері і йде коротше, у фільмі все гарно, окрім закінчення йду ще щось стягну з Галло)
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Також дивилася, така собі позитивна, добра російська казочка..
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Повністю розділяю Вашу думку щодо цього фільму. Шарліз Терон неймовірна. Гноми - мегаприкольні. А от щодо війн того часу - згадайте середньовічну історію взагалі - війн було дуже багато і хлопці йшли воювати з дуже ранніх юнацьких літ, тому не дивно, що він такий молодий, а вже досвідчений воїн. А Крістен Стюарт - ну симпатична трохи, але на роль мегакрасуні таки не тягне. До того ж її постійно привідкритий рот мене нервує ще з "Сутінок", чи режисери вважають, що так вона виглядає сексуальніше чи зтурбованіше?! хм.. а мене щось потягло на ретро. Скачала собі "Місце зустрічі змінити не можна" і переглянула за день. Дивилась його раніше якось не уважно і без зацікавленості, а тут якось занурилась і дуже мені сподобався цей культовий фільм (ще б пак! такі актори грандіозні!!!). Ще раз переконалася, що для певних фільмів потрібно перебувати в певному віці, що зрозуміти все, що хотів показати режисер. от думаю, може б то "17 миттєвостей весни" забабахати?!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Рекомендую подивитись науково-популярний фільм " Локальне рішеня глобальних проблем" (2010), режисера "Прекрасної Зеленої" Колін Серро.Фільм про органічне землеробство і про наслідки продажу землі в різних країнах, і до чого веде індустріальне сільське господарство, і, саме головне, як з цього вийти. Дуже динамічний, насичений. http://www.ex.ua/view/17600400
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 десь вичитала (може і на imdb), що за режисерським задумом дзеркало визнало Білосніжку красунею не через зовнішню вроду, а через її добре серце, от недавно переглянула новий фільм Згадати Все. в принципі, якщо сприймати окремо від попередньої екранізації, то непогано вийшло.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 гарний фільм. Є про що подумати, десь поспівчувати, десь посміятися. Чоловікові теж сподобалось. Коли показували сцену, де Барбара пішла з малявкою в "Клуб молока", чоловік каже "Слухай, як анонімні алкоголіки прям" Так ржала з того...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 якщо порівняти, то мені бракує Марсу і Шварценегера тому фільм 1990-го року мені все ж більше до вподоби а так у новій версії фільму звісно ж більше спецефектів, по-своєму цікавий сюжет. трохи не сприймається в головній ролі Колін Фаррелл, але то, мабуть, через порівняння з Арні сподобалась Кейт Бекінсейл у ролі Лорі, хоча, на мою думку, їй би більше пасувала роль Меліни. а загалом сприймаю, що це не рімейк старішого кіна, а просто інша екранізація оповідання невеличкий спойлер-порівняння для тих, хто ще не бачив
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Фільм " Недоторкані" ( Intouchables 2011 ) Відзнятий на основі реальних подій. Скажу так, слів нема, лише одні емоції. Дуже раджу подивитись...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Останній фільм, який дуже сподобався це "Пожары / Опаленные / Погорельцы / Incendies (2010, Канада,), важкий фільм, але дійсно варитий уваги.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 А я весь фільм чекала Марс, а виявилось, що його і не буде. Але в\загалом дуже сподобалось. Кейт Бекінсейл обожнюю, відкрилась мені з нової сторони - у досить негативній агресивній ролі.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Дев.яті ворітця дуже цікавий початок, але коли на середині фільму зеленоглазка почала літати замало містики, замало красивих жінок, замало різноманітних самовбивств
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Листи до Джульєтти" - події фільму відбуваються в Італії, такі гарні краєвиди і будинки, італійська кухня, ммм... ну звісно ж стрічка про любов, любов всього життя! Верона — город любви, родина Ромео и Джульетты — навсегда меняет жизни тех, кто ступает на ее улицы. Молодая американка София оказывается в Вероне в группе волонтеров, отвечающих на письма, адресованные Джульетте. Однажды к ней в руки попадает затерявшееся с начала 60-х письмо, в котором некая Клэр Смиф пишет о своей безумной любви. Растроганная София разыскивает пожилую англичанку и вдохновляет ее приехать в Италию на поиски давно потерянного возлюбленного. Респектабельный внук, сопровождающий леди в поездке, против авантюрной идеи, но ему очень нравится София… Мульт "Хоробра серцем" - такий прикольний мульт, з цікавим сюжетом і часто смішними моментами, навіть дуже. Такі кумедні персонажі. Насміялись і відпочили під мульт супер! Испокон веков мифы и легенды окутывают загадочной пеленой живописные отроги Шотландских гор. Искусной лучнице Мериде приходится выбирать свой путь в жизни самостоятельно, и однажды она отказывается следовать древним традициям королевства, бросая вызов могущественным шотландским кланам и их предводителям: нескладному лорду МакГаффину, угрюмому лорду Макинтошу и сварливому лорду Дингволлу. Неосторожные поступки Мериды грозят повергнуть королевство в хаос, и тогда она отправляется за советом к эксцентричной отшельнице, которая вместо помощи накладывает на Мериду опасное заклятье. Юной принцессе предстоит полагаться только на собственную храбрость, чтобы преодолеть могущественное волшебство и победить самого страшного зверя из тех, что водятся в горных долинах.