Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Це коли ще його в кінопалаці показували? Ми дивились його в таких же умовах на останньому сеансі))) Також рекомендую цей фільм!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Я цей фільм скачала, ще тоді як прочитала допис і забула по нього. А кілька днів тому вирішила подивитись. Я в захваті. Ну еротики там трохи забагато, але в тому була своя ізюминка. Освідчення справді класне, неординарне і таке щире. А ще мені дуже сподобався стриптиз головного героя, я так сміялась Ну але то була перша половина фільму, яка кардинально відрізняється від другої половини. Було страшно, моторошно і якось не по собі. Ну і закінчення таке хороше і трішке запутане, я такого не очікувала, чесслово. Всьо йду шукати ще фільми Медема ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ---------- Я подивилась і не пожалкувала, класне кіно, правда американська версія все таки добріша в плані жіночої дружби
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Подивилась рекомендовані тут фільми на кулінарну тематику: "Шеф" - я би оцінила на 4 бали з 5 і "Анонімні романтики" - мені сподобалось, цікаве, смішні моменти, рекомендую. З цими фільмами пригадуються такі хороші фільми: "Джули и Джулия: Готовим счастье по рецепту", "Вкус жизни" ("No reservation"), і французькі "Бобро пожаловать", "Амели", "Маленький Николя".
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "This is it" Фільм про Майкла Джексона. Навіть не зовсім фільм, а просто зйомки з його репетицій до останньої планованої серії концертів, які так і не відбулися. Зйомки тривали з березня по червень 2009 року. А вже 25 червня 2009 року Майкла не стало. Ніколи б не подумала, що людина зі світовою славою так щиро і скромно себе поводить з колегами. А як він рухається! І то в 50 років! І то, враховуючи проблеми зі здоров'ям.. Шукаю ще щось подивитись про нього.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Дуже раджу подивитися фільм Третий акт / The Magic of Belle Isle (2012) з Морганом Фріменом. Легкий і чуттєвий фільм для вечірнього перегдяду в холодну погоду
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Недавно подивилися з чоловіком фільм "Засліпленний бажаннями" (Bedazzled) 2000 року. Фільм дуже класний!!! Смішний і легкий, проте гумор зовсім не злий. Мені фільм підняв настрій і налаштував на романтичну хвилю РАДЖУ!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 "Вчитель на заміну" - для роздумів про....думаю кожному буде про "що"; мені сподобався подивилась би його ще раз через пару років)))))))), щоб почати цінувати....
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Щоденник його дружини чудовий фільм, і музика, і настрій, я вже мовчу про акторів і сценарій
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Дивилися вчора. Дійсно дуже спокійне і в повільному темпі кіно, Морган Фрімен, як завжди, грає геніально, з такого злюки і замкненого чоловіка перетворюється на ніжного і чуйного Монті (слона). А вона - Мишка. Нам з коханим якраз це дуже близько Раджу переглянути фільм - front class, про наші дитячі комплекси і перемогу над ними.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Рекомендую до перегляду фільм "Крамер проти Крамера" - чудовий фільм, шкода що не подивилась його раніше. Тед Крамер був кар'єристом, весь сенс його життя зводився виключно до роботи. І в один прекрасний день його дружина Джоанн вирішила, що настав час для розлучення. Залишившись один з домашнім побутом і дитиною, Тед несподівано відкрив для себе новий світ. Він навчився отримувати задоволення від домашнього побуту. І коли Джоанн вирішила відібрати у нього сина, то Тед готовий був боротися за право виховувати сина самому. І ще один з старих фільмів "Останній із могікан" - історичний роман. В дитинстві книгу прочитала на одному диханні, а фільм раніше чомусь так і не дивилась!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Я днями нарешті переглянула "Чорний лебідь". Ну вразив він мене безперечно! Весь день ходила на своїй хвилі потім. Подивіться, хто не бачив. А ще фільм Люка Бессона "Ангел А". Теж цікаве кіно в стилі режисера. Раджу.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 З останніх "Заручниця"\"Taken" - дуже цікавий бойовик. Ще сподобалась "Петля часу" з Брюсиком і "Ціна зради" з Дженіфер Еністон. Правду кажучи, останній не сподобався чоловіку. З бойовичків ще непоганий "Медальйон" з Ніколасом Кейджем (люблю цього актора) та "Експат", в якому знімалась Куриленко. А ще мені сподобався фільм-фентезі "Паралельні світи\Upside Down" - романтичний і цікавий.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 з цією метою й скачала - але зовсім мені не пішов - якийсь нуднуватий здався...
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Подивились вчора "Чого чекати, коли чекаєш на дитину", нічого особливого (ні доброго, ні поганого), тільки кілька смішних моментів, не раджу. Мені, зрештою, жоден ще фільм з Джей Ло не сподобався. А от недавно дивились "Усе заплутано", кльовий фільм, легкий, як я люблю, але цікавий, ну і актори файні.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 дивились "Думай як чоловік" ... не зле на один раз, часом навіть смішне ну і побалакати є про що по перегляді а ще передивлялась вкотре "Вчитель року" і вкотре захотіла знову працювати по професії.. чудовий фільм!
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 ми вчора захоплено переглядали фільм "Голодні ігри" ( знято за роман книги "голодні ігри") я не шанувальниця такого жанру, але не відліпала від екрану, фільм тримав в напрузі до кінця. Cподобався і сюжет і зйомка і гра акторів Дія розгортається на Землі в майбутньому. На розвалинах того, що колись було Північною Америкою, утворена держава Панем. Столиця країни — процвітаючий Капітолій, якому підпорядковано 12 регіонів-дистриктів, що колись прагнули до незалежності, а нині переможені та роздавлені. У покарання за минулу смуту кожен район щороку зобов'язаний висилати вибраних шляхом жеребкування дівчину і хлопця для участі в жорстоких Голодних іграх. Переможцем вважається той, хто останній залишився живим.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Дуже потішили "Римські пригоди"\ To Rome with Love- відмінна комедія з інтернаціональним складом акторів, дуже легка і динамічна. Особливо роль Пенелопи, чоловіки просто мліють. Все-таки книжка набагато потужніша, раджу прочитати усі 3 частини, автор Сьюзен Колінз, обмеження в часі не дало режисеру можливості охопити усі події, дуже обрізано. Але в загальному цікаво, чекаю на продовження.
Відповідь: Фільми, які я раджу переглянути 2 Дуже файний фільм, мені і чоловіку надзвичайно сподобався. Раджу. ---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ---------- Вчора переглядали - цікавий, гарний, романтичний. Варто переглянути. ---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ---------- Довго відтягували перегляд цього фільму, але нещодавно таки переглянули - сюжет цікавий, фільм захоплює на чесь час перегляду.